פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים כעיקרון, אם יש לי מודם שמחובר לראוטר, אם אני רוצה לפתוח פורט, אני פותח במודם לכיוון ה IP של הראוטר, ובראוטר לכיוון ה IP של המחשב, עד פה נכון?...זה אחדשתיים,אני נתקל בבעיות להכנס לממשק של המודם 10.0.0.138 (אני יושב על הרשת של הראוטר כמובן 192.168.1.1)אני מצליח להכנס אבל אחרי שעוברים כמה דפים הוא מפסיק להגיב עד שעושים למודם RESET, פינג אליו יש תמיד וגם אינטרנט.חשוב להגיד שזה קורה רק ב WINDOWS 7 וב XP הכל בסדר...יש לי גם בעיה שהפורטים נראים תמיד סגורים מבחינת התוכנות ב WIN7 האם יש הגדרות נוספות במערכת ההפעלה שצריך לסדר?....
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים לא מדוייק.כשיש לך נתב, המודם הוא מכשיר "טיפש" שלא צריכה להיות אליו גישה וגם לא צריך להפנות בו פורטים.לפי מה שאתה מתאר יש לך נתב וגם המודם מתפקד כנתב (אתה ככל הנראה ב-ADSL) -- זה לא מצב בריא. שני נתבים משורשרים יוצרים הרבה בעיות. תחזיר את המודם שמתפקד כנתב להיות מודם סטנדרטי.לגבי הפנית פורטים, אתה יכול לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/P2P_PF/P2P_FP.htm
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים אתה פותח פורטים רק בנתב וחייב להגדיר כתובת ידנית במחשב אם אתה מסתבך תעשה DMZ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.