עבור לתוכן

באיזה עכבר אתם משתמשים?

Featured Replies

פורסם

Microsoft Wheelmouse Optical @ 1000Hz OC

העכבר הכי טוב שהנחתי עליו את ידי, הרבה יותר טוב מעכברים יקרים בהרבה שהיו לי.

מה איתכם, ומה דעתכם על העכבר שלכם?

פורסם

מצטער על השאלה הנובית , אבל אפשר לעשות OC לעכברים ???

פורסם
  • מחבר

OC לUSB של העכבר זה המהרת תדר הUSB שלו. פשוטו כמשמעו, אם תסתכל בדפי מוצר של עכברי גיימינג תראה שתדר הUSB שלהם הוא 1000HZ.

לעומת זאת עכברי המיקרוסופט הישנים יותר עובדים על 125HZ ואם ממהירים אותם מקבלים יתרון מסוים. ההמהרה היא מאוד פשוטה ומתבצעת בעזרת התוכנה הבאה: http://www.ngohq.com/attachments/news/1954d1243462515-how-to-increase-usb-sample-rate-in-windows-vista-7-hidusbf.zip

את התדר העכבר הנוכחי אפשר לבדוק בעזרת התוכנה הבאה: http://www.ngohq.com/attachments/news/1485d1228214980-how-to-increase-usb-sample-rate-in-windows-vista-7-mouserate.exe

*אחרי שתמהיר, חשוב לבדוק שהתדר שאליו המהרת הוא אכן יציב - תוכל לבדוק זאת לפי המספרים בצד ימין של התוכנה השניה.

סרטון המראה את הנעשה:

;)

פורסם

wireless mobile mouse 4000

עכבר נחמד עם ה BLUETRECK הזה אבל דיי מעצבן על הגלגלת.

פורסם

MX-700 של לוג'יטק

עכבר פשוט מעולה לכל מטרה

פורסם

הזמנתי מארה"ב Logitech Performance MX החדש שלהם, במחיר של 90$ כולל משלוח ולדעתי אחד העכברים האלחוטיים הטובים שיש (לא מדבר על משחקים - שבשבילם הוא לא כזה נוח) כרגע....

פורסם

G500 , או בשמו האמיתי G5 על סטרואידים :xyxthumbs:

מאוד נוח ובעל DPI משוגע של 5700 (לא שאני משתמש בו יותר מידי , אבל ל FPS זו אופציה חביבה) ...

בתור גיימר אני מעדיף עכבר חוטי ...

פורסם

אני משתמש ב VX revolution ואני מרוצה..

פורסם

MX1100 של לוג'יטק ביום יום

VX NANO שאני רואה סרטים מהמיטה וצריך עכבר שיהיה זמין לידי/סתם מדי פעם לעבוד איתו ברגיל

G7 של לוג'יטק למשחקים או פוטושופ

יש לי גם את הM505 החדש של לוג'יטק סתם לגיבוי ואת העכבר שמקבלים עם הסט LX710 שלהם (עכבר דיי מעפן)

מתכנן בעתיד לשדרג לPerformance MX ולAnywhere Mouse (בגדול המחליפים של הMX1100 והNANO), קסם לי נורא המשדר המאוחד

פורסם
  • מחבר

חתיכת ארסנל יש לך! :xyxthumbs:

פורסם

בתור גיימר אני מעדיף עכבר חוטי ...

אני חושב שעכבר חוטי זה למשחקים הדבר הטוב ביותר שיש..עוד לא נתקלתי בעכבר אלחוטי נורמלי שגם במחיר נורמלי ונותן תמורה שהיא מעכבר ל MX518... לצערי הרב.

ואגב גם לעבודה רגילה הוא כל כך נוח..לא מצאתי מתחרה נורמלי..זה עצוב.

אני עם המייקרוסופט 4000 ווירלס במחיר של 170 ש"ח הגעתי למסקנה שסתם בזבזתי כסף בזמן שיכלתי לקנות MX כזה חדש :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים