עבור לתוכן

לאיל ברקוביץ יש ביצים גדולות -כבוד

Featured Replies

פורסם

ראיתי את זה היום

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1644287

למרות שהוא לא בדיוק צנועה

אני מקווה שהוא יהיה המאמן הבא -צריך מאמן אם ביצים שלא יחשוב רק איך לצאת "בסדר" ו"אם כבוד" ממשחקים

אלה מאמן שיחשוב איך מסתכנים גם מול קבוצות גדולות במטרה לנצח משחקים

כי לא לעלות לא לגביע אירופה ולא למונדיל עשרות שנים זה לא בדיוק מכובד גם ככה

פורסם

איכשהו תמיד מאשימים בסוף את המאמן...

צאו מהסרט, שחקני הכדורגל בישראל גרועים!

אי אפשר להוציא יש מאין!!!

הדבר המשמח היחיד בזה שישימו בלבלן כזה כמו ברקוביץ לאימון נבחרת, זה שלא נצטרך לשמוע את הזיוני שכל שלו באולפן.

פורסם

איכשהו תמיד מאשימים בסוף את המאמן...

צאו מהסרט, שחקני הכדורגל בישראל גרועים!

אי אפשר להוציא יש מאין!!!

הדבר המשמח היחיד בזה שישימו בלבלן כזה כמו ברקוביץ לאימון נבחרת, זה שלא נצטרך לשמוע את הזיוני שכל שלו באולפן.

:hizuk:

אין ספק, הבעיה בשחקנים, לא במאמן.

פורסם
  • מחבר

כאילו מה יש להפסיד מלהכניס את ברקוביץ למאמן נבחרת ?

עליה ? כבר עשרות שנים אף מאמן מכובד לא הצליח בזה

כבוד ? איזה כבוד יש בלא לעבור את המוקדמות עשרות שנים ?

איל בנבחרת יכול להיות מענין

זה יכול להיות כישלון טוטלי או הצלחה לעבור מוקדמות סוף סוף -אני לא חושב שיהיה בהמצע

אבל בארץ המסריחה שלנו בטח יקחו מאמן זר וישלמו לו טונות של כסף כדי שעוד פעם לא יעלו מוקדמות וכמו אם קאשטן בטח החוזה יהיה דפוק

שישלמו למאמן גם הרבה אחרי שהנבחרת לא באמת משחקת

פורסם

תשמע אם אתה בא להריץ צחוקים בנבחרת ויוצא מנק' הנחה ש-"ניכשל בכל מקרה אז בואו ניתן לאייל ברקוביץ לאמן לפחות נצחק קצת", אז למה דווקא ברקוביץ? יאללה בואו נתפרע, נשים את ברקוביץ מאמן, ראובן עטר עוזר מאמן, ואוחנה מנהל טכני. יהיו קטעים.

פורסם

לא היו הליכים פליליים נגדו לפני כמה זמן?

פורסם

כן ממש שחקנים גרועים בארץ, בניון בכלל לא מצליח בליברפול, ובן סהר גם כן ממש כבד ומגושם, ואת שכטר וארבייטמן בכלל לא רוצים באירופה.

:screwy:

פורסם

שלא נדבר על זה שהדור הבא מאוד מאוד כשרוני, עם גולסה, אסולין, בן סהר,יצחקי, הרוש, שכטר,כיאל, ורמוט, דקל קינן, אלמוג כהן,ארביטמן ועוד רבים וטובים.

יש כשרון לכדורגלן הישראלי, הוא פשוט לא מנוצל.

עריכה: ערכתי והוספתי כבר הרבה שמות. וכולם שחקנים מצויינים.

פורסם

כן ממש שחקנים גרועים בארץ, בניון בכלל לא מצליח בליברפול, ובן סהר גם כן ממש כבד ומגושם, ואת שכטר וארבייטמן בכלל לא רוצים באירופה.

:screwy:

ואתה מתכוון לבסס את הכוח המפלצתי של נבחרת ישראל על 4 (בניון, אווט, בן סהר, אסולין) שחקנים שמשחקים בחו"ל כאשר 2 מהם עדין בגדר פוטנציאל?

על ארבייטמן ושכטר אין עוד מה לדבר כל עוד הם לא יצאו לאירופה.

פורסם

אני מוצא את איל ברקוביץ דביל , ללא שום נסיון באימון(של בוגרים), והבאזז המטופש הזה של לדחוף אותו למאמן נבחרת ישראל מזכיר לי את הבאזזז שהיה להצביע למפלגת הגמלאים(בעיקר בת"א). טרנד מטופש ללא מחשבה.

פורסם
  • מחבר

איזה בז לדחוף אותו למאמן ?

ראיתה את הסרטון בכלל ? -הוא בעצמו מנסה לעשות את הבאז אבל איך שזה ניראה לא חושב שיתנו לו לאמן את הנבחרת

פורסם

אני חושב שהוא מסוג האנשים שאומרים עליהם "הוא גאון או שהוא טיפש"

חוץ מזה הוא מזכיר לי את פיני גרשון בההתנהגות שלו

פורסם

ההבדל הוא שלפיני יש קבלות, לא משנה מה הוא יגיד.

ברקוביץ' הוא סתם בן אדם עם פה גדול. באופן כללי אני חושב שזו תהיה טעות למנות אותו למאמן, אבל אני רוצה שזה יקרה. או שהוא יצליח וכולנו מרוויחים, או שהוא נכשל ולא יעזרו התירוצים - הוא יוצא אפס.

פורסם

שלא נדבר על זה שהדור הבא מאוד מאוד כשרוני, עם גולסה, אסולין, בן סהר,יצחקי, הרוש, שכטר,כיאל, ורמוט, דקל קינן, אלמוג כהן,ארביטמן ועוד רבים וטובים.

יש כשרון לכדורגלן הישראלי, הוא פשוט לא מנוצל.

עריכה: ערכתי והוספתי כבר הרבה שמות. וכולם שחקנים מצויינים.

ממתי בדיוק כשרון קובע משהו? ראה את ראובן עובד הכשרוני שדופק לאפות עם שווארמה לפני משחק ובמקום לצאת לאירופה הוא משחק קט-רגל בשכונה עם חברים שלו. השחקנים הישראליים לוקים מאוד בכושר הגופני ובפיזיות, חלקם בקושי יודעים איך נראה חדר כושר.

בנוגע לברקוביץ' - אין שום סיבה לתת לו לאמן את הנבחרת, בעיקר בהתחשב בכך שהוא מעולם לא אימן בוגרים ובנוסף לכך הוא הורשע בתקיפה ובאיומים כלפי מאמן בישראל. שלא נדבר על כך שמי שמריץ אותו לנבחרת היא אופירה אסייג, שלמרות שהיא נחשבת כעיתונאית, מדובר ברכילאית מהצד הנחות ביותר וחברה מאוד טובה של ברקוביץ'.

נ.ב. במקום להביא מאמן זר, עדיף להשקיע את הכסף הרב בהבאת יו"ר חדש להתאחדות מארצות הניכר.

פורסם

קודם כל, אני בדעה להחזיר את גרנט לעוד קדנציה.

דבר שני, כן אני מעדיף את ברקוביץ' על פני זר שלא מכיר את השחקנים והליגה ב-20 מיליון שקל.

דבר שלישי, כשרון שווה פונטנציאל, אתה מציג את זה כאילו כשרון זה דבר שלילי וזה דבר מגוחך.

ומסכים איתך שצריך יו"ר התאחדות אחר, אולי זר.

ודבר אחרון, ברקוביץ' שיחק באנגליה שנים רבות ויודע מה זה אימון ברמה גבוהה, כל המתנגדים לברקו אומרים שזה שהוא לא אימן, זה אומר שהוא לא מבין כלום.

הוא פאקינג עשה קריירה מפוארת מאוד מאוד באנגליה ובעזרת עוד שתי מאמנים ישראלים שהוא גם מציע את האופציה הזאת, נראה לי אחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים