פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים אני רוצה להבין, להכניס את העצבע לתוך מאוורר?לא שאני מזלזל אבל עד כמה טיפש אפשר להיות?!?!
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים כיף חושרמוטה לתקוע אצבעות במאווררים האלה של TT הכתומים 80 מ"מ הכי כיף לתקוע אצבעות
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים ממש יופי של תחשביב :-Xיש 2 סוגים של מאווררים כתומים . SMART FAN זה הראשון והשני זה מאוורר מארז רגיל במאווררים הרגילים אני מניח שהסל"ד פחות עצבניים .
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אני מדבר על הרגילים שבאים עם המארז שבאמת אין סלד גבוה בגלל זה כיף לתקוע אצבעות גם במאוורר של הנורת' ברידג' שיש בו סל"ד דווקא נורא גבוה (6000+) אפשר לתקוע אצבע ולא יקרה כלום פלסטיק שולט
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים חחחח גם לי זה קרה עם מאוורר לא יודע של איזה חברה אבל מסתובב במהירות של כ-3000 סל"ד (פשוט קבלתי אותו עם המחשב..) אז העברתי אותו מקום בזמן שהמחשב פעל וכמו שאמרת בוםםםםםםםם קפץ לי הלב כמו משוגע חחח חטפתי מכה באצבע חחחח וזה לא קרה רק פעם אחת אחרי שחטפתי את הבום ונבהלתי מוות חחח אז עשיתי את זה יותר בזהירות והתחלתי לחטוף עוד בומים.. אבל לא השפרצתי נוזלים אדומים למערכת... חיחיחי
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים לי קרה משהו יותר מהנה -היה לי מאורר 90מ"מ ששמתי אותו על המגבר כי הוא התחמם קצת המאורר פעל על 18ואלט ככה שאתם מנחשים שהסלד שלו היה מספיק גבוהה ;D ;D ;D בקיצור אחרי כמה זמן רציתי להוריד אותו מהמגבר ושכתי לכבות אותו לא קיבלתי שום בום רק וחתך "קטן" על שלוש אצבעות מאז אני נזהר עם מאוררים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.