עבור לתוכן

בחיים אל תתעסקו עם מאורר שהוא פועל !

Featured Replies

פורסם

בחיים אל תתעסקו עם מאורר שהוא פועל !

רציתי להעביר את הגריל של הtt מהסמארט פאן לג'נרי שיש לי מקדימה, (שם רואים אותו יותר).

העברתי אותו בזמן שהמחשב פועל כי לא היה לי כוח לסגור את הכל,

אני מפרק את הסמארט פאן שהיה על 4100 סלד..

בוםםםם!!! בתוך הזרת, ישבתי מבואס על המיטה למשך 5 דקות ושוב חזרתי לעבוד,

סבבה אני כבר מחבר מחדש את הסמארט פאן בלי הגריל ועובר לג'נרי שיושב בכלוב 5.25" (מחוזק עם אזיקונים).

אני כבר מסיים להרכיב והכל נשאר רק אזיקון אחד אחרון לחבר.. בוםםםםםםםםםםםםםם בתוך הבוהן !!! התחיל לרדת לי דם ...

קיצר הלכתי לשטוף במים חזרתי והכל, ואז שמתי לב שלא רואים את הגריל כל כך מקדימה והיה עדיף שהיה נשאר בכלל מאחורה! :((

קיצר סגרתי תמחשב חיברתי הכל כמו שהיה..

עכשיו אני עם אותו דבר בדיוק, רק פצוע בשני אצבעות :(

פורסם

אתה גאון אמיתי גם הצלחת לעשות את אותה טעות פעמיים רצוף גם פתחת ת'רד חסר משמעות וגם נתת לו כותרת לא עניינית

פורסם

יד שנכנסת למאוורר במערכה הראשונה תכנס עליו שוב במערכה השלישית. זה בדוק :)

וכותרת... קצת יותר עניינית

פורסם

תגיד תודה שהמאורר לא נשבר

הלואי עלי שזה היה נגמר רק בקצת דם

אצלי מפגש עם הזרת פשוט ריסק את המאורר

אתה עשוי מחמאה או משהו ;D

פורסם
  • מחבר

זה סמארט פאן 2 חדש, יש עליו אחריות נדמה לי חחחח

אבל עד עכשיו כואב לי !!

וכן, אני מאוד כשרוני ב1 וחצי לפנות בוקר שאני לא רואה מה קורה מטר מולי והקטודה דלוקה בדיוק בתוך העיין שלי מה שלא עוזר במיוחד :-)

פורסם

שנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית ועיניינית , אחרת התראד ינעל.

עריכה: ותוריד (לאחר השינוי) את ריבוי סימני הקריאה, אחד כזה ! מספיק.

פורסם

תגיד תודה שלא קנית דלתא, אז לא היה לך זרת שתכאב ;D

לי היה בזמנו את ההיטסינק של הספייר הגדול, שנתנו למעבדי POLAMINO שרק יצאו, ונהגתי כשהמחשב פתוח להכניס אצבעות לתוך המאוורר (זה לא נשמע טוב :P ). פעם אחת אחת מהכנפיים נשברו והתוצאה הייתה טמפ' של 60+ בidle, רעש של דלתא והמארז רעד כמו גפרור בפארק היורה.

פורסם

אתה גאון אמיתי גם הצלחת לעשות את אותה טעות פעמיים רצוף גם פתחת ת'רד חסר משמעות וגם נתת לו כותרת לא עניינית

להעביר גרילים ולפרק מאווררים, ובכלל להתעסק עם המחשב יותר מידי כאשר הוא פועל, זה כבר לא טעות אנוש, זה טיפשות...

::)

פורסם
  • מחבר

נו מה כבר הורדתי על 24 באימיול, ידעתי שאם אני יעשה ריסט הוא ירד חזרה לפחות מ10 :-/

לא משנה בכל מקרה אני קונה עכשיו מלא מלא גרילים כאלה של עיגול בתוך עיגול להרכיב לכל המאוררים גם מקדימה גם מאחורה חחח

פורסם

אפשר להבין את הפעם הראשונה, אבל לחזור על אותה הטעות פעמיים ... לא חכם במיוחד ...

מקווה שלמדת לקח.

P.S : הגריל של TT (ובכלל) חוסמים מאוד את זרימת האוויר, ובכך מורידים משמעותית מביצועי המאוורר.

פורסם

בחיים אל תתעסקו עם מאורר שהוא פועל !!!!!!

דההה :dead:

פורסם
  • מחבר

P.S : הגריל של TT (ובכלל) חוסמים מאוד את זרימת האוויר, ובכך מורידים משמעותית מביצועי המאוורר.

הגריל שבא עם סמארט פאן 2, הוא סתם ליופי לדעתי כי הוא גם לא ממש שומר על האצבעות יש מרחב ענק פנוי

בכל מקרה אני מתכוון לקנות גרילים כאלה של המטרה (העיגול בתוך עיגול) אולי זה יוריד את ביצועי המאורר

אבל ישמור על אצבעות הידיים של ילדים שלא לומדים לקח אחרי הפעם הראשונה, או השניה, או השלישית, או המאה עשרים ושבע פסיק תשע

פורסם

כמה קשה זה יכול להיות ? אל תכניס את הידיים לתוך המאוורר כשהוא פועל (במיוחד לא על 4100RPM)

בדקתי, גם גריל "המטרה" חוסם את זרימת האוויר, ולכן לא כדאי לשים גריל בכלל

פורסם

אני הכנסתי את הזרת שלי למאוורר של ה6cu+ שלי שהוא דלטה שמסתובבת ב7200, התוצאה, חתיכה קטנה מהבשר הלכה

קפוט ואכשיו לי צלקת קטנה שם

פורסם

אאוץ' ! :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים