עבור לתוכן

5770 או GTX 260?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש והציעו לי את ה5770... ראיתי שהGTX260 חזק ממנו ועולה אותו דבר... אז האם יש סיבה לקנות את ה5770? כי הבנתי בכל זאת שהוא מוכן לDIRECTX 11 ולחלונות 7... אני כנראה אתקין עליו חלונות 7... ככה שהאם כדי לי לקנות אותו?

פורסם

ה 5770 התחיל שהוא ממוקם קצת מתחת ל 4870/GTX260, בביקורות האחרונות הוא מראה שוויון / יתרון קטן עליהם מבחינת ביצועים...

לדעתי הוא קניה חכמה יותר מ 4870 / 260 היום.

פורסם
  • מחבר

תודה... וכשאתה אומר קניה חכמה... הכוונה היא ביחס עלות/ביצועים? או בראיה לעתיד הקרוב יחסית?

פורסם

גם וגם.

אין לדעת מה יש ל NVIDIA בשרוול (השקה בסוף החודש/תחילת מרץ) לשוק הביניים, אבל אני בספק אם מבחינת מחיר הפתרונות שלה יהיו משתלמים יותר מאלו של ATI.

פורסם
  • מחבר

נגיד והם משיקים בסוף החודש... עד שזה יגיע לחנויות בארץ יעבור גם עוד איזה חודש לא?!

פורסם

אם יש לך 950 ש"ח אתה יכול לקחת HD4890 שמתעלה על שלושתם.

תוסיף תקציב לכותרת ומפרט מלא להודעה הראשית.

פורסם
  • מחבר

יש לי תקציב להכל בתאוריה... אבל אני לא פריק מחשבים... ואני צריך מחשב שיפעל נורמלי ובמהירות טובה וכשאני ארצה לשחק בו אני יוכל... אני לא אוהב להתפשר על פרטים... אבל גם לא לשלם הון בשביל זה... אז מתפשרים

הסתכלתי עכשיו על השוואות בין שלושת הכרטיסים הנל וה4890 אכן חזק יותר ואפילו עם יחס עלות ביצועים טוב יותר... לרוב זה נע בין 15-25 אחוז יותר מה5770

ככה שיש מצב שאני אקח את ה4980... איפה יש אותו ב950? והאם יש הבדל בין החברות השונות ? לרוב זה FPS או 2 לא?!

פורסם

תן לנו את שאר המפרט כולל ספק כוח ולאיזה מסך הכרטיס יחובר...

כל עוד לא מדובר בגרסאות OC ( שלא משתלמות בכל מקרה ) אין שום הבדל בן החברות...

4890 כאמור עדיף מבחינת ביצועים / יכולות אוברקלוק על כל שאר הכרטיסים שצויינו אבל דורש ספק כוח חזק יותר מאשר HD5770, אם התקציב מרשה גם אני הייתי הולך על ה 4890...

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122

פורסם
  • מחבר

המפרט בהרכבה... אז כדי שאני ידע איך להרכיב... איזה ספק מינימלי אני אצתרך בשביל ה4890?

פורסם

אם אתה לא על רז' FHD אז קח HD5770

אם כן קח 4890

פורסם
  • מחבר

האם למרות שה4890 חזק יותר ומשתלם יותר ביחס של עלות ביצוים ביחס ל5770 כדי לקנות אותו בגלל שהוא תומך בDirectX 11?

אני רוצה שהמחשב שלי יתמוך במשחקים חדשים לכמה שנים הקרובות כי אני לא אחד שמשדרג וקונה אחרי שכבר יש מחשב.

מתי לדעתכם יצאו משחקים שתומכים רק ב11 ואני כבר לא אוכל להריץ אותם עם ה4890 לדעתכם?

פורסם

אין קשר בין התמיכה ב-directx 11 לצורך בכרטיס כזה. ה-4890 יציג ביצועים גבוהים ממנו בכל משחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים