עבור לתוכן

בניית מחיצות בכונן חדש של 1 טרה מתקין וינדוס 7

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

קניתי כונן חדש של 1 טרה. מעוניין להתקין וינדוס 7.

איך לחלק את המחיצות? 100 גיגה כונן C? ו 900 לכונן D?

בנוסף,

כרגע יש לי 2 גיגה זיכרון מעוניין בעתיד לשדרג ל 4 גיגה - יש בעייה אם אתקין כבר עכשיו וינדוס 7 64 ?

אשמח לקבל עצות.

תודה.

פורסם
  • מחבר

מעוניין לעשות מחיצות במידה והדיסק קורס, יותר נוח לי לשחזר ולגבות.

פורסם

אם הדיסק קורס שום מחיצות לא יעזרו לך.

תגבה להתקן חיצוני בתזמון קבועה.

פורסם
  • מחבר

האם ההמלצה היא לא לבצע מחיצות?

מתי כן נכון לבצע מחיצות?

במידה ואני מעדיף מחיצות משיקולי נוחות והרגל - מהי ההמלצה לחלוקה?

תודה.

פורסם

מחיצות באמת טובות כאשר יש צורך בכמה מערכות קבצים או הפרדה לוגית של נתונים מסיבה מסויימת (למעשה אין שום הפרדה בפועל).

ההרגלים שלך שיכים לא רק לעשור הקודם אלא גם לעשור שלפני זה.

פורסם
  • מחבר

במידה ואחלק למחיצות, יש השפעה על מהירות או ביצועים של מערכת וינדוס 7 או על כל תוכנה אחרת?

פורסם

אין שום סיבה לחלק דיסק אחד למחיצות בפועל.

אצלי במחשב יש לי שני דיסקים.. דיסק אחד לעריכת וידאו ודיסק אחד לכל השאר..

את הדיסק של כל השאר חילקתי לדיסק של מ"ה ודיסק של סרטים/משחקים/תוכנות וכו'.. אני עושה את זה כדי שתיהיה לי דרך נוחה לגבות את מערכת ההפעלה בלבד (אני אישית משתמש בGHOST 14) ככה שאם יש לי צורך לפרמט (פעם בכמה זמן אני עושה את זה, כדי לשפר ביצועים) אני פשוט שופך את האימג' על C וכל הנתונים שלי נשמרים ואין לי צורך לגבות בכמויות גדולות.. יש כאלה שיגידו שצריך לגבות הכל וזו לא סיבה מספיק טובה - אז אני אומר על זה.. לא באמת מעניין אותי מה שנמצא לי על המחיצות האחרות.. פשוט כשאני משחזר רק מ"ה אין לי כוח לשחזר את כל השאר במקביל וגם אם כן אז הייתי מגבה את השאר בנפרד.

בקיצור, הפואנטה היא שההפרדה שלי היא לצרכי גיבוי מ"ה בלבד. נכון להיום לא מכיר כלי שיאפשר לי שחזור AS IS של כונן C (כונן מ"ה שלי) ללא תלות בשאר הדברים שמותקנים עליו בצורה טובה.

פורסם

הסיבה היא שאם יש בעיה בדיסק קשיח או בעיה חומרתית שיכולה לפגוע בו עדיין הגיבויים יהיו במקום נפרד ללא תלות במחשב עצמו. אפילו דיסק קשיח נפרד באותו מארז יותר טוב ממחיצה נפרדת.

לי אישית יצא אולי רק 5 פעמים ב15 השנים האחרונות להתקין מערכת הפעלה מחדש ורובם היו בגלל חומרה חדשה ולא בגלל בעיות תוכנה.

פורסם
  • מחבר

משיקולי נוחות החלטתי לחלק:

80 גיגה -C

850 גיגה -D

תודה לכולכם!

נמרוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים