עבור לתוכן

בהירות נמוכה (?) ב-2007FP לעומת 2407WFP. איך מכוונים אותה נכון?

Featured Replies

פורסם

אני עובד במקביל עם DELL 2407WFP בחיבור DVI ו-DELL 2007FP בחיבור VGA. הבעיה היא שלא משנה מה ניסיתי לשנות בהגדרות המסך ו/או בהגדרות כרטיס המסך (HD2400XT) לא הצלחתי להביא את ה-2007FP לרמת בהירות דומה ל-2407WFP שלידו.

הלבן נראה מעט כחול (מוגדר כ-6500K עם בהירות 91!) והכל נראה עמום-אפור. אולי זה ה-VGA עצמו? אני מתעצל לנתק ולהחליף חיבורים :-\

עריכה: הצרחה בין ה-DVI ל-VGA לא משנה כמעט כלום... אותה תופעה.

פורסם

הפאנלים שלהם שונים ואין נק' רפרנס דומה שאפשר לכייל לפיה עם ה OSD (ה 6500K של ה 2007 שונה משל ה 2407)

הדרך היחידה להשוות את הלבן הינה בעזרת מכייל חומרתי.

השוואת בהירות היא כבר נושא אחר ובעייתית משהו. איזה מסך כהה מידי?

פורסם
  • מחבר

ה-2007FP כהה משמעותית - לא משנה מה אני מנסה לשנות.

פורסם

ה2007FP שלי היה "זוהר" כשהיה חדש. היה ממש מסנוור לעבוד מולו והייתי צריך להתעסק בכיוונים כדי שלא יעשה כאבי ראש.

הוא אמנם אצלי יותר משנתיים אם אני זוכר נכון, אבל בתקופה האחרונה אני מוצא את עצמי כמוך - מתעסק בכיוונים ומחפש אחר פתרון כי המסך נהיה פשוט חשוך! הצבעים לא "זוהרים" כמו שהיו פעם והלבן כבר לא לבן.

בכללי ביחס למסכים אחרים שיש לי פה ש"הזדקנו" יחד איתו ואפילו עברו אצלי כמה שנים יותר ממנו, הדל הזה "מזדקן" בצורה בולטת לעין הרבה יותר ממסכים אחרים.

נכון לעכשיו עומד לצד ה2007FP מסך של סמסונג 943B שמשמש אותי לפעמים. היתרונות של הדל (זוויות צפיה וכו') ברורים ביותר, אבל בבהירות ובצבעים - הבדל של שמים וארץ.

פורסם
  • מחבר

שלי בן 3 אם אני זוכר נכון אבל לא זכור לי שהיה "זוהר" בהתחלה.

פורסם

כימעט ולא היה אחד שלא אמר לי שהמסך הזה פשוט "מסנוור" מידי עד שהתעסקתי לו בכיוונים קצת.

בכל אופן, אני חושב שבחיפוש קל תוכל למצוא שהרבה אנשים בפורום פה חיפשו דרך לגרום למסך הזה להיות פחות מסנוור. אני זוכר שהנושא עלה כאן הרבה כשהמסך הזה היה חדש.

פורסם
  • מחבר

ממילא זה היה מזמן ועכשיו הבעיה שלי בדיוק הפוכה.

פורסם

הבעיה שלי זהה לשלך כרגע. אם תמצא פתרון במקום אחר, אשמח אם תעדכן כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים