עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול שישמש גם להקלטות וגם למשחקים

Featured Replies

פורסם

אני מוסיקאי מתחיל, ומכיוון שיש לי בעיות תקציב ואין לי באמת אולפן מקצועי להקלטות, ואני משתמש באותו מחשב גם להקלטות וגם למשחקים מדי פעם וסרטים, והרבה לשמוע מוסיקה (בסראונד, אם אפשר).

חשבתי על לקנות את החדשים של קראיטיב, AUDIGY2, אבל הבנתי שבהקלטה הם לא משהו, יש להם דיליי\לייטנסי\עכבה (או איך שתרצו לקרוא לזה) יחסית גדול שיפריע, מלבד הדגם היקר ביותר, שממש אין לי תקציב בשבילו.

בפורומים אחרים שביררתי ממליצים בעיקר על כרטיסים שמיועדים רק להקלטה ולא ממש לדברים אחרים, אבל זה לא מוצא חן בעיני, כי אני מחפש משהו שיודע לעשות כמה שיותר דברים.

אני לא מחפש את האיכות הכי גבוהה, כי אני לא הולך להפיק סינגל או דיסק שלם גם ככה, אני יותר בקטע של לעשות סקיצות, ואני רוצה לשמור על מחיר נורמלי.

בסוף מצאתי במחיר סביר את Revolution 7.1

של חברת M-Audio

הנה לינק לעמוד הראשי באתר של החברה, ויש שם השוואה שדיי גורמת לו להיראות טוב לעומת כרטיסים אחרים

www.m-audio.com/products/consu...ution_page1.php

אבל מכיוון שאני לא יכול לסמוך על זה, כי זה לא אובייקטיבי, אני רוצה לשמוע גם את דעתכם.

תזכרו שאני לא רוצה להשקיע סכום-עתק בכרטיס שיודע לעשות רק דבר אחד (הקלטה או השמעה) אלא רוצה שילוב, ויש כאלה, הקטע של למצוא את הדבר הנכון, ואני רוצה לשמוע אם יש לכם גם המלצות נוספות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים