עבור לתוכן

יום בהיר אחד הוט החליטו "אין לנו יותר 1.5M שלם עוד 30 שקל מעכשיו" ??? מזה !?

Featured Replies

פורסם

על מה?

מה בדיוק אתה מצפה לראות? הודעה לעיתונות של "היי אנחנו לא מספקים יותר חבילת 1.5 מגה כי זה מיותר ואנחנו מתחילים את החבילות במהירות מינימלית של 2.5" ?

למה נראה לך שמישהו יעשה דבר כזה? הם פשוט עושים. אתה לא צריך "להודיע רישמית" על כל דבר שאתה עושה..

פשוט תסתכל באתר שלהם ותראה שאין (אם אין) להם חבילות של 1.5 מגה. יותר רישמי מזה?

פורסם

אפשר לחשוב שישראל מעצמת רוחב פס, לא מבין למה לא מוצעת יותר חבילת 1.5 לציבור הרחב.

פורסם

כי זה מיותר, ראית את ההבדל במחיר בין 1.5 ל-2.5 כשזה עדיין היה קיים? 5 שקל בחודש בערך. אין לזה טעם. למה לא התלוננתם על אותו דבר כשהם הורידו את החבילה של 750 ?

פורסם

לא דיברתי מבחינת תקציב ועלויות, דיברתי מבחינת רוחב פס ועומסים.

פורסם

במילא יש להם מערכות QOS, זה לא מעניין אותם עם ה"חבילה" שלך היא 1.5 או 2.5 או 20, הם בכל מקרה יספקו לך את המקסימום שהם יכולים (עד המסגרת שעליה אתה משלם) בכל רגע נתון.

אם כרגע אתה בחבילת 1.5 ויש להם משאבים לספק לך גם 2.5, זה לא עולה להם כסף. אז הם לוקחים לך כלום כסף נוסף (5 שקל) ונותנים לך מהירות "כמעט כפולה". מה רע?

ברגע שיהיה להם עומס אתה לא תקבל לא את זה ולא את זה, אל תדאג.....

פורסם

תגיד אתה בטוח בכל הקטע הזה?

גם אני עובד עם 1.5 כבר הרבה זמן הוט+בזק שאלתי את אמא שלי המחיר לא השתנה.

???

פורסם

תגיד אתה בטוח בכל הקטע הזה?

גם אני עובד עם 1.5 כבר הרבה זמן הוט+בזק שאלתי את אמא שלי המחיר לא השתנה.

???

הם אט אט משנים לכל מי שסיים התחייבות.

זאת במקום להיות בסדר ולשדרג מבעוד מועד ללא תוספת מחיר.

פורסם

מצטער שלא קראתי את התגובות, אבל דבר אחד יש לי להגיד לך - 2.5 - 33שקל בחודש ללא התחייבות באקספון 018 - אינטרנט מצויין מנסיון. זהו.

לא צריך להוסיף.

פורסם

המחירי רצפה האילו רק ממחישים כמה יקר לי לשלם על גיימר. לי זה משתלם כי אני רוצה את היכולת לשחק במשחקים רשת בלי קשר לרמת העומס .

אומרים שאנשים מעריכים שעה של זמן חופשי בערך חצי מהמשכורת שלהם. גם אם הייתי מרוויח משכורת מינימום זה משתלם לשלם את ההפרש כי אני משחק יותר מ5 שעות לחודש :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים