עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחפש נייד 13.3 ומטה למשחקים עם זמן סוללה טוב תקציב 1000$

Featured Replies

פורסם

אני כרגע מחפש נייד בשבילי שהוא שילוב של קטן,זמן סוללה טוב, ושמשחקים חדשים יחסית עובדים עליו ולא אכפת לי באיזה רמת פירוט - העיקר שהם יעבדו עם FPS סביר אפילו על LOW ואני מעדיף RPG H&S על FPS למרות שדי נהנתי מ FO3 .משחקים ישנים גם מעננים אותי אז אולי אני צריך לשדרג ל win7 pro אלא אם כן home יכול להריץ תאימות ל XP טוב. ההורים שלי גרים בחול ואבא שלי אמר שהוא ישלם בשביל חצי נייד . התקציב עומד על כ1000$ אבל יותר לכיוון של 800$ אפשר לחרוג ב100 דולר מהמקסימום אם זה שווה את זה.

אז הנה הפרמטרים הפיזים:

* מסך : 13.3 ומטה (מוכן להתפשר על 14 אבל זה מתחיל להיות גדול). מינימום 720P כל דבר מעל יהיה טוב יתרון

* משקל: לא משנה

*זמן סוללה: 5 שעות בשימוש סביר שעתיים במשחקים אני מעדיף כמה שיותר

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה שיהיו 2-3 USB

* בלוטות: לא משנה

* גודל מינימלי של כונן קשיח: 160 ומעלה אם יש אפשרות להיברידי זה טוב

* צורב DVD:לא משנה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית :כדאי כי אני כנראה קונה בחו"ל

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: משהו אמין לא מתלהב מHP אבל הנייד שלהם עדיין שורד אצלי איזה 6 שנים אבל הוא גוסס(ספק לא תמיד מתחבר והילדה תלשה מקש מהמקלדת שהחלפתי אחרי שהמקורית מתה )

*כרטיס מסך - שמשחקים יעבדו עלי סביר מדיום + היברידי יתרון אם זה יחסוך סוללה

ניידים שאני חושב עליהם

alianware 11x - יש לדבר הזה הרבה יתרונות - קטן, חזק סוללה גדולה וגמיש בקינפוג בזמן הקניה אבל כמה חסרונות קטנים - אי אפשר להחליף סוללה , ושהמחיר התחלתי שלו הוא 800$ שזה קצת יקר.

- Asus UL30VT-X1 - בערך כמו N10 גדול יש לו זמן סוללה של 12 שעות וכרטיס מסך היברידי אבל הכרטיס היעודי לא הכי חזק. המחיר בסביבות ה800$ ול11x הבסיסי יש הרבה יתרונות עליו

- Asus UL30JC-A1 גרסה חדשה עם מעבד I3 אותם יתרונות וחסרונות כמו הדגם הקודם ביחס ל11x חוץ מיתרון המעבד החדש יותר עם שעון גבוה יותר.

- Asus 1201n - היתרון העיקרי שלו הוא שהוא זול יחסית באיזור ה500$ אבל יש כמה חסרונות קטנים כמו זמן סוללה של 5 שעות בלחץ המעבד כפול אבל חלש יחסית.

אחת הסיבות לקנית הנייד - יש לנו EEE1000HE שהוא של אשתי ואנחנו ממש נלחמים עליו. הstream my games ממש לא עובד לי טוב עליו אז אני תקוע עם משחקים ישנים (לא כזה נורא) . זה קצת מעצבן שהוא לא מסוגל לעבוד על 768 שורות באופן רגיל . אני לפעמים יושב עם הילדה בחדר שלה 3-4 שעות עד שהיא נרדמת ולקחתי אותה לרופא לא מזמן עם הנייד של אשתי כדי להראות לה סרטים שעזר להעביר את השעה וחצי בתור .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.