עבור לתוכן

מחפש נייד 13.3 ומטה למשחקים עם זמן סוללה טוב תקציב 1000$

Featured Replies

פורסם

אני כרגע מחפש נייד בשבילי שהוא שילוב של קטן,זמן סוללה טוב, ושמשחקים חדשים יחסית עובדים עליו ולא אכפת לי באיזה רמת פירוט - העיקר שהם יעבדו עם FPS סביר אפילו על LOW ואני מעדיף RPG H&S על FPS למרות שדי נהנתי מ FO3 .משחקים ישנים גם מעננים אותי אז אולי אני צריך לשדרג ל win7 pro אלא אם כן home יכול להריץ תאימות ל XP טוב. ההורים שלי גרים בחול ואבא שלי אמר שהוא ישלם בשביל חצי נייד . התקציב עומד על כ1000$ אבל יותר לכיוון של 800$ אפשר לחרוג ב100 דולר מהמקסימום אם זה שווה את זה.

אז הנה הפרמטרים הפיזים:

* מסך : 13.3 ומטה (מוכן להתפשר על 14 אבל זה מתחיל להיות גדול). מינימום 720P כל דבר מעל יהיה טוב יתרון

* משקל: לא משנה

*זמן סוללה: 5 שעות בשימוש סביר שעתיים במשחקים אני מעדיף כמה שיותר

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה שיהיו 2-3 USB

* בלוטות: לא משנה

* גודל מינימלי של כונן קשיח: 160 ומעלה אם יש אפשרות להיברידי זה טוב

* צורב DVD:לא משנה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית :כדאי כי אני כנראה קונה בחו"ל

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: משהו אמין לא מתלהב מHP אבל הנייד שלהם עדיין שורד אצלי איזה 6 שנים אבל הוא גוסס(ספק לא תמיד מתחבר והילדה תלשה מקש מהמקלדת שהחלפתי אחרי שהמקורית מתה )

*כרטיס מסך - שמשחקים יעבדו עלי סביר מדיום + היברידי יתרון אם זה יחסוך סוללה

ניידים שאני חושב עליהם

alianware 11x - יש לדבר הזה הרבה יתרונות - קטן, חזק סוללה גדולה וגמיש בקינפוג בזמן הקניה אבל כמה חסרונות קטנים - אי אפשר להחליף סוללה , ושהמחיר התחלתי שלו הוא 800$ שזה קצת יקר.

- Asus UL30VT-X1 - בערך כמו N10 גדול יש לו זמן סוללה של 12 שעות וכרטיס מסך היברידי אבל הכרטיס היעודי לא הכי חזק. המחיר בסביבות ה800$ ול11x הבסיסי יש הרבה יתרונות עליו

- Asus UL30JC-A1 גרסה חדשה עם מעבד I3 אותם יתרונות וחסרונות כמו הדגם הקודם ביחס ל11x חוץ מיתרון המעבד החדש יותר עם שעון גבוה יותר.

- Asus 1201n - היתרון העיקרי שלו הוא שהוא זול יחסית באיזור ה500$ אבל יש כמה חסרונות קטנים כמו זמן סוללה של 5 שעות בלחץ המעבד כפול אבל חלש יחסית.

אחת הסיבות לקנית הנייד - יש לנו EEE1000HE שהוא של אשתי ואנחנו ממש נלחמים עליו. הstream my games ממש לא עובד לי טוב עליו אז אני תקוע עם משחקים ישנים (לא כזה נורא) . זה קצת מעצבן שהוא לא מסוגל לעבוד על 768 שורות באופן רגיל . אני לפעמים יושב עם הילדה בחדר שלה 3-4 שעות עד שהיא נרדמת ולקחתי אותה לרופא לא מזמן עם הנייד של אשתי כדי להראות לה סרטים שעזר להעביר את השעה וחצי בתור .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים