פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים שלום.יש לי זוג WHARFEDALE Laser Range 85Wכרגע אני מגביר אותם עם Sony TA-343אני מחפש מגבר כמו כל מגבי הPICO שאני רואה פה בפורום שיגבירו לי את שני הרמקולים האלו.אני לא מבין גדול בתחום, ואני אסתפק באיכות טובה לאוזן לא מקצועית, כניסת סטנדרתית (PL/RCA)מצאתי את זהתודה!
פורסם 2010 בפברואר 1615 שנים אתה לא צריך כזה דבר חזק.אגב, למרות שהרבה מהמגברים האלה באים עם צ'יפים די טובים של tripath, לפעמים איכות הבניה שלהם לא משהו בכלל וכדאי לשים לב ממי אתה קונה.מגבר 20W איכותי אמור להספיק לגמרי כמו של HLLY.אם אתה אוהב להרכיב לבד, אז יש לך עוד אפשרויות.
פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים מחבר תראה המגבר שהבאת עולה יותר ממה שהבאתי, והוא גם יותר חלש.איזה מגבר עדיף:HLLYה TK2050sonic impact t amp
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים בעבר יצא לי לעשות בדיקה קצרה ל-t-amp שפרסמתי כאן בפורום, קראת מה שרשמתי עליו?
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים מחבר איזה קטע, ובאמת חשבתי לעצמי האם המגבר יצליח להזיז את האומגה... אז לדעתך כדאי להשאר עם הסוני?
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים מחבר אני לא אוהב את הבאס שהוא מוציא.במצב רגיל הוא לא מספיק מורגש (בכלל כל הטווח הנמוך).כאשר שומעים במצב loudness או שמעלים את חוגת הבאס, יוצא באס מזויף ומרוח.אני מחפש משהו מדויק יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.