עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני חדש כאן אז אני לא יודע ממש איך רושמים את הפרטים וכל זה אבל אני צריך כרטיס מסך חדש ויש לי 700~800 שקל לבזבזב עליו (חריגה ל900 מקסימום)

מפרט:

מעבד: CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz

לוח אם: Motherboard Name MSI G31M2 V1 (MS-7383

כרטיס מסך נוכחי: Device Description Intel® G33/G31 Express Chipset Family

ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL

מסך: Proview 777(N) / 786(N)

זכרון: SINGLE SIDE 1GB DDR2 800MHZ CEON

פורסם

לגיימינג תצתרך להוסיף זכרון למינימום 2 גיגה עם עדיפות ל 4 גיגה...

הספק כוח הזה לא רק ג'נרי אלה גם חלש, אפילו HD4770 לא היית שם עליו...

תן את המחיר המקסימאלי שאתה מוכן להשקיע, המחיר יכלול ספק כוח + כרטיס מסך + זכרון.

עריכה,

למסך הזה 17" אתה יכול לקחת HD4650 + סטיק של 1 גיגה זכרון... ההבדל יהיה עצום מהמצב הנוכחי שלך...

העלות תעמוד על סביב 400~ שקל.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון שכחתי לציין שיש לי שני כרטיסי זכרון (עוד אחד זהה לזה שרשמתי)

דבר שני אם אני ארצה לקנות ספק חדש אני אצטרך מארז חדש (הכוונה לממש מחשב חדש או שאפשר לשלוח את זה לחברה והיא תחליף ספק)?

דבר שלישי היית מציע לי לקנות את כרטיס המסך שאמרת HD4650 או לקנות ספק וכרטיס מסך יותר טוב??

ד.א בזמן הקרוב (בעזרת השם) אני מקווה לקנות מסך LCD חדש 20'~22' כך שתחשיב את זה בחשבון

אם אתה מציע ספק אז איזה ואם תוכל להגיד לי את העלות אני אשמח! תודה רבה :)!!!

פורסם

אם הכיוון הוא מסך 22" ובהתחשב בתקציב הייתי ממליץ על HD4770 + ספק כוח חדש, העלות תהיה סביב 800 שקל...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז איזה ספק אתה מציע (אם אתה יכול להגיד לי חברה וכמה W וכל זה אני אשמח)

ולא ענית לי אם אני אחליף ספק אז אם זה רק הספק ואם זה עוד רכיבים במחשב?? ודבר שני איך אני מחליף את הספק?! שולח לחברה שקניתי ממנה?

ודבר אחרון יכול להיות שאני אקבל את המסך בעוד כמה חודשים (חודש חודשיים אולי יותר) האם זה עדיין תקף לגבי הצעה שהצעת??

פורסם

ראיתי באתר של RSM שאם קונים ספק 500W של SEASONIC מקבלים 600 באותו המחיר, ( מצויין בדף הראשי )

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1032

זה הספק, בתכלס מספיק לך גם 400W איכותי, אבל בשביל כמה עשרות שקלים לקבל 600 לשדרוגים עתידיים נראה לי הגיוני...

שמחליפים ספק אין צורך להחליף דברים נוספים, הוא מתאים גם למחשבים ישנים יותר בהרבה. להרכיב ספק זה לא בעיה, אבל אם לא עשית את זה בעבר אני ממליץ שתעזר במישהו שעשה...

בקשר למסך, זה כבר החלטה שלך, הכרטיס שהצעתי ( HD4770 ) יעבוד טוב במסך העתידי אבל אי אפשר לדעת אם יצא משהו עדיף ממנו בתחום המחיר שלו במהלך החודשיים האלה... ( לדעתי לא ממש )

פורסם
  • מחבר

אוקיי לגבי הספק הבנתי את הרעיון ואני אקנה

לא ממש הבנתי מה רשמת פה :

בקשר למסך, זה כבר החלטה שלך, הכרטיס שהצעתי ( HD4770 ) יעבוד טוב במסך העתידי אבל אי אפשר לדעת אם יצא משהו עדיף ממנו בתחום המחיר שלו במהלך החודשיים האלה... ( לדעתי לא ממש )

לא הבנתי למה הכוונה "...אבל אי אפשר לדעת אם יצא משהו עדיף ממנו בתחום המחיר שלו במהלך החודשיים האלה..." התכוונת כאילו שאולי עוד חודשיים ככה שאני אקנה כבר את המסך יוכל לצאת כרטיס מסך חדש באותו תחום של המחיר של HD4770 רק טוב יותר??

פורסם

בדיוק :)

פורסם
  • מחבר

טוב.... עכשיו חיפשתי מחירים של הכרטיס (4770) ומצאתי כמה אבל יש לי שתי שאלות:

1. למה יש רק של 512MB??

2. למה אין של חברה מוכרת וטובה (כמו GIGABYTE או ASUS או משהו כזה) אני מצאתי רק XFX SHAPPIRE וPOWER משהו.....

אם תוכל למצוא לי באיזהשהוא אתר כרטיס זה במחיר טוב ואם יש ב1GB ומחברה מוכרת אני אשמח מאוד!

תודה!!! D:

פורסם
  • מחבר

תגיד.... דיברתי היום עם חבר שלי על הכרטיסי מסך והוא אמר לי שאני יכול לקנות את HD4850

מה אתה אומר כדי לקנות אותו או שהוא ינוצל באותו מידה כמו 4770

נ.ב

לגבי הכסף זאת לא כזאת בעיה כי מצאתי מישהו להתחלק איתו בספק חצי חצי (ואני אקח את ה600W) אז ככה שנשאר לי בסביבות ה600~700 שקל אז כדי??

פורסם

קנה 4770 לא משנה איזה חברה , הכי זול שתמצא , כולם אותו דבר היום ! ולא משתלם לשלם לחברה אחרת "תוספת" במחיר רק בגלל השם ..

בהצלחה

פורסם

המבצע ב- RSM תקף רק בקניית מערכת מחשב מהם

לכן:

http://tms.co.il/product/5126

פורסם

^^^ מי אמר? רשום שם דווקא: "מבצע ! כל הרוכש ספקSeasonic500ET במערכת מחשב יקבל Seasonic600W ללא תוספת תשלום ! !" אין אזכור לקניית מערכת כלל.

מה שכן, גם עבור שדרוגים, אני חושב שמדובר בהגזמה מסויימת למרות הדיל המשתלם.

פורסם

תקרא שוב את המשפט.

במערכת מחשב, מערכת מחשב שאתה מזמין מהם.

כל הרוכש= ללא הבדל בין דת, גזע ומין :silly:

ואני מצטט את מיכאל מפורום מתחרה:

שלום לכולם

אר אס אם , מזמן לא יצאה במבצע מפוצץ

להלן המבצע

כל מי שירכוש מערכת הכוללת ספק Seasonic 500ET יקבל שידרוג לספק

Seasonic 600W ללא תוספת תשלום , כלומר ספק כוח איכותי

בעלות של 313 ש"ח

כמובן שיש 3 שנים אחריות ,

לפרטים www.rsm.co.il

יום נפלא

מיכאל

אר אס אם

פורסם

טוב.... עכשיו חיפשתי מחירים של הכרטיס (4770) ומצאתי כמה אבל יש לי שתי שאלות:

1. למה יש רק של 512MB??

2. למה אין של חברה מוכרת וטובה (כמו GIGABYTE או ASUS או משהו כזה) אני מצאתי רק XFX SHAPPIRE וPOWER משהו.....

אם תוכל למצוא לי באיזהשהוא אתר כרטיס זה במחיר טוב ואם יש ב1GB ומחברה מוכרת אני אשמח מאוד!

תודה!!! D:

כי לא יהיה הבדל בביצועים בן 512 ל 1 גיגה בכרטיסים בסדר גודל הזה...

לידיעתך ספייר היא החברה אחת הגדולות או הגדולה ביותר לייצור כרטיסי ATI... לך על ה 4770 512MB הזול ביותר שתמצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים