עבור לתוכן

דרוש מפרט 6K לתלת מיימד וגרפיקה ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך מחשב בתקציב של 6000 שקלים ללא ציוד היקפי , כאשר אני מעוניין לרכוש את כל המפרט ממקום אחד כולל הרכבה.

יעוד המחשב הוא בעיקר לעבודה בתלת מיימד (סוליד,3DMAX -לא צריך להתחשב ברינדורים מסיבים) ועבודה עם תוכנות גראפיות כמו פוטושופ.

מערכת ההפעלה העתידית תהיה ווינדוס 7 (לא קשורה לתקציב).

אני לא בקיא ברמת הפרט של חומרת המחשב ואשמח לקבל מפרט סגור ככל הניתן כדי לבצע קנייה ישירה.

דברים שכדאי להוסיף, חשוב לי שהמחשב יעבוד בתנאי קירור טובים כדי שלא אשמע אותו מתאמץ . זיכרון גבוה ודיסק קשיח בעל נפח של 1000GB

תודה רבה לכולם! :jump:

מלאתי את הפרטים הבאים אם צריך:

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.7K

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - אשמח להמלצות, באשר למסך חשבתי על המסך של DELL22WA אבל הם לא קשורים לתקציב הדרוש - אם יש דעות נוספות בבקשה.

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - צריך צורב וקורא DVD.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט חשוב- 8

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?- כנראה שלא, אני לא מבין בזה.8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - רוצה שירכיבו לי בחנות.

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.- באיזור השרון

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? -מעדיף מארז אוורירי איכותי ונאה.11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? - לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? - לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים