פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים היי, רציתי לפנק את עצמי בנגן חדש ליום הולדת והתקציב שלי לא ממש גבוה. ראיתי את הנגן הזה והוא יחסית חדש, לא מצאתי עליו הרבה ביקורות וכו'... למישהו יש ניסיון איתו? יתרונות, חסרונות? אני מחפש נגן בתקציב של סביבות 500, רצוי שיהיה קל ואם אפשר אז גם קטן, ואפשרויות וידאו לא הכי מעניינות אותי. אני גם נוטה שלא להעדיף מסך מגע, ובגלל זה ירדתי מה D2... תדוה מראש לכולם
פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים קניתי אותו לפני כמה ימים בשחור 16GB. תשאלו שאלות אני יענה בכיף בכללי: קודם כל הוא סקסי מאוד יפה ודקיק. אממ מסך נחמד אבל לא מדהים לסרטים. הטאץ מגיב מעולה ונוח מאוד לתפעל אותו. רדיו קולט טוב מאוד 107. הספיקר יחסית חזק ויותר איכותי מרוב הפאלפונים. עם אוזניות נורמליות האיכות מעולה והאפקטים של האיקולייזר שימושיים. זמן הדלקה קצר. הטענה מהירה. מגבר חזק. קורא FLAC כמו גדול - איכות כמו מהמחשב וגם יותר טוב עם האפקטים שלו. האוזניות שבאות איתו זה קקע.
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים איך הוא עם play list ? מסובך להגדיר ?תומך בשמות עיבריים?האם ניתן להוסיף זיכרון נוסף במידת הצורך ?
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים איך הוא עם play list ? מסובך להגדיר ?תומך בשמות עיבריים?האם ניתן להוסיף זיכרון נוסף במידת הצורך ?לא מסובך אבל אני לא משתמש בפלייליסט.לא ניסיתי - אני שומע רק באנגלית.לא אין הרחבה. 16מקס.
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים מחבר תודה רבה מה לגבי סרטונים, צריך להמיר אותם לפני שמעבירים? לא מקבלים איתו איזה נרתיק?
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים הוא קורא AVI אבל לא ניסיתי יותר מדיי.קניתי אותו רק למוזיקה לא לסרטים ותמונות.אין נרתיק. (COWON לא מביאה יחד אם הנגן אף פעם נרתיק צריך לקנות בנפרד אם רוצים.)
פורסם 2010 בפברואר 1915 שנים למה לקנות את הI9? הוא בינוני יחסית לI7 (ותאמין לי, לא תראה עליו יותר מדי וידאו, לא לזה הוא בנוי)
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר אני גם לא מתכנן להשתמש בו בשביל וידאו יותר מידי. קניתי אותו נגן מצוין. ממש אהבתי. רק נשאר לקנות אוזניות נורמליות והוא בכלל ישמע טוב, האוזניות שמקבלים באמת לא משהו לא היה לי ניסיון עם הI7 אבל מסך של 1.3 אינצ' זה קצת קטן לי...
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים ההצעה שלי דומה להצעתו של יעקב, לך על I7, איכות סאונד מעולה וחיי סוללה מאוד ארוכים.
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים אני עכשיו גם מעוניין בנגן חדש, חשבתי על הI7 הבעיה שכבר אי אפשר למצוא אותו כמעט בשום מקום =\עם למישהו יכול לתת לינק זה יעזור. כי לאחר חיפושים מתישים לא מצאתי.בכל מקרה עכשיו זה תלוי, I9 או I7
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים ל7 יש 60 שעות נגינה בניגוד לאחיו הגדול שאאל"ט יש לו סביב ה-20-30 שעות.. ההבדלים העיקריים בינהם לטובת ה9 הם- גודל מסך דק רמקול חסרונות בניגוד ל7- זמן סוללה פחות קטן (ניחא אם ה9 יותר דק, אבל הוא יותר רחב וארוך) מחיר איפה עוד תוכל למצוא את ה-7? בבאג, בחיפוש בגוגל תמצא מספיק חנויות, בזאפ אני גם כמעט בטוח ו-100% ביד"ש. אם תשאל אותי, עדיף את ה-I7 על I9, המסך והרמקול זה דברים מאוד יעילים, אך הסוללה בסופו של דבר הרבה יותר יעילה! אלו הנקודות העיקריות לדעתי. אני מחזיק ב-I7 דגם 16GB, אם אתה מעוניין אתה מוזמן לשאול שאלות. תתחדש, נגן מצוין!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.