עבור לתוכן

צריך עזרה - LAGים בעכבר MX1000 BLUETOOTH

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול את הסט LOGITECH DiNovo Media desktop laser.

לעכבר יש LAGים מציקים בתדירות גבוהה יחסית. לפעמים הוא פשוט בקושי מגיב, ולפעמים הוא בדיליי של שניה-שתיים בערך. נניח אני מזיז את הסמן במעגלים, עוזב את העכבר והסמן ממשיך לזוז. לפעמים הוא ממש בדיליי שאם אני מזיז אותו מהר הוא פשוט "מוותר" באמצע ומתנתק :jump:

ולרוב פשוט כשמזיזים אותו מקבלים תגובה מאוחרת. כמובן שזה ממש מציק - בפועל לפעמים קשה להגיע לנקודה מסויימת (אייקונים, חלונות וכו'). ושאני לא אתחיל לדבר על גיימינג.

אחרי חיפוש מהיר של גוגל, ראיתי מישהו שאחד התהליכים אמר שגרמו לLAG המדובר, ואחרי שהוא הפסיק אותו התקיעות הפסיקו. רציתי לבדוק אם אותו דבר תקף אצלי והפעלתי את המחשב (מ"ה WINDOWS 7 X64 ד"א) במצב בטוח. ופוף - הלאגים נעלמו לחלוטין והוא התחיל לעבוד כמו עכבר חוטי.

הקטע הוא שאין לי מושג איזה תהליך/שירות אמור לעשות להפריע בכלל. לדעתי יש פה טעות גדולה מאוד בבנייה מבחינת LOGITECH. אלא אם כן רץ אצלי משהו שנקרא BLUETOOTH INTERFERER אני לא רואה סיבה למה משהו אמור במקרה "להתנגש" ולהפריע לעכבר לעבוד כמו שצריך.

אין לי מושג מה אמור להפריע, בכל מקרה. תגידו לי מה כדאי לנסות "לחסל". כמובן שאם אתם לא יודעים ספציפית יעזור גם אם תגידו מה אינו חיוני לפעולה של מערכת ההפעלה ואז אני פשוט אסגור אותו בכל מקרה.

אני מניח שהתקיעות הם בגלל שכמות הנתונים שהעכבר שולח היא בטח גדולה פי כמה וכמה מכמות הנתונים שהמקלדת שולחת ברגע נתון. הנתונים שהמקלדת שולחת הם "מוחלטים" (- תוים) בעוד שעכבר שולח משהו שאינו מוחלט ומכיל יותר מידע.

המקלדת עובדת נפלא ד"א. אני כרגע מקליד איתה ואין שום בעיות.

ניסיתי גם להסיר את SETPOINT אגב - לא עזר.

שמתי רק את השירותים שרצים (נראה לי מיותר לשים את אלה שמופסקים).

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים