עבור לתוכן

core i7 vs core i5

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה מצטער אם היא חופרת..

אבל אני חייב לדעת

corei7 920

מול

core i5 750

מי יותר טוב? מבחינת הכל ולא מבחינת ההוצאות והתוספות ומה מישתלם מבחינת ההוצאות על הלוח אם והזיכרונות וכל זה

פשוט מעבד מול מעבד

להכלללל באיזון

יעני משחקים,עיבוד,סרטים,תוכנות הכלל...

מי נטו מעבד יותר טוב בסטוק ומי בoc

תודה לעוזרים...

פורסם

http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?b=2&c=1

אופציה חדשה יחסית ב Anandtech מאפשרת לך לבחור 2 מעבדים \ כונני SSD ולעשות ראש בראש.

לדעתי ה860 עדיף על 2 המעבדים שכתבת...

פורסם

הבחור מעלי צודק... קח לוח P55 עם Core i7 860, הכי משתלם היום.

פורסם

מחזק את שני הפוסטים במוגע ל860!

זה מה שאני עמד לקנות עוד כמה חודשים!

שילוב מעולה של לוח אם 1156 + core i7 860 חזק יותר גם מהi7 920 ובסופו של דבר ההוצאה יותר נמוכה כי לוח האם זול פי 2 D:!

הרי לך גם טבלה עם דירוג המעבדים

high-end-cpu-benchmark-3.png

פורסם

1. ההשוואה בין מעבדים בתושבת שונה לא הוגנת בערך כמו ההשוואה בין מעבד שעולה 900 ש"ח למעבד שעולה 1400 ש"ח.

2. בהינתן הדרישות הנכונות, בCI7 860 הופך ללא רלבנטי, בדרך כלל כמובן יהיה מדובר בדרישות שמצדיקות השקעה בפלטפורמה שלX58.

3. מבחינת השאלה ההיפוטתית המקורים של פותח הת'רד, CI7 920 חזק יותר, אבל שוב זו לא שאלה מבריקה.

הכל תלוי תקציב ושימושים.

פורסם
  • מחבר

נכון הכל תלוי בחישוב ההוצאות האחרות..

ואני חשבתי איזה לוח אם יחזיק יותר ובמה הוא תומך יותר כמו crossfirex ששני הסלוטים תומכים X16

וזה בבערך אותם מחירים יש רק בX58

ואני יודע שאם תחשב את הסכום הכללי ייצא לך יותר אבל אם זה גם יותר טוב אז למה לא..

אני עד עכשיו הייתי בטוח שאני הולך על i5 אבל נראה לי שכן עדיף בסופו של דבר ללכת על סוקט 1366

גם כי יש לי כבר קירור שמתאים (שזה עוד 200 שקל) שככה כבר כמעט הגעתי לאותו מחיר בין המעבדים

ובסהכ זה ייצא לי נראה לי קרוב

ואני רואה גם שהביצועים שלו יותר טובים חוץ מכמה שטויות שהם ממש קרובים..

קיצר נראה לי אני הולך על הi7 920

פורסם

כמו שאמר yz101 תלוי למה השימושים שלך??

סוקט 1366??? האם אתה מתכוון לשים שני כרטיסי מסך בSLI/CROSSFIRE? או אולי לשדרג למעבד עם 9 ליבות בעתיד??

תסביר את הבחירה שלך ובנוסף לכך את היעדים? - לקנות i7 920 כי יש לך מאוורר לדגם שלו, זו לא סיבה מספקת!

פורסם
  • מחבר

א.זה נראה לי סוקט שיחזיק יותר זמן

ב.כן אני מתכנן crossfire

ג.השימושים זה כל הדברים הכבדים... עיבוד,משחקים כבדים ועוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים