עבור לתוכן

התלבטות קשה מאוד בין 4 ניידים 13"

Featured Replies

פורסם

asus ul30vt-a1 - שח4900 - מעבד UL7300 אוברקלוק ל 1.6 - כ.מסך g.f 210m

asus ul80vt-a1 - שח4900 - מעבד UL7300 אוברקלוק ל 1.6 - כ.מסך g.f 210m

vaio z820 b/g - שח7999 - מעבד P8700 2.53 - כ.מסך g.f 9300gs

macbook pro 13" - שח7400 - מעבד P8700 2.53 - כ.מסך g.f 9400m

כולם מגעים עם 4 ג'יגה זכרון DDR3

מטרות גרפיקה פוטושופ עריכת סרטים וניידות...(חיבור מסך חיצוני גם )

מאפיינים שהופכים הכל לקשה כל כך : סוללה - איכות מסך - איכות בנייה - כוח מעבד - ניידות - התחממות

מקווה שיש מבינים בפורום הזה אני לא יודע מה להחליט...אולי מישהו יצליח לעזור

פורסם

בתור אחד שיש לו את שני הניידים של אסוס שציינתה.. אני פשוט מאוהב עד כאב בUL30VT .

מחשב מדהים!! קל משקל 1.6 קילו לפי בדיקה שלי ביחד אם הסוללה הכי גדולה!! מחזיק לי 11-12 שעות עבודה..

באמת מחשבים מדהימים ההבדל היחד הוא הצורב.. אני אישית משתמש בחיצוני שלי אחד לתקופה מאד ארוכה..

אם משקל זה מה שחשוב ולא צורב אז הUL30 אחרת ה80..

מקווה שעזרתי..

כמוכן שתידע אני יכול להביא לך אותם במחיר יותר זול מחו"ל חדשים כמובן! םא אחריות עולמית.

יחיאל

פורסם
  • מחבר

סוף סוף מישהו מהארץ שיש לו את המחשב הזה !

הסוללה שלו ממש מושכת אותי זה נראה לי מדהים..הדבר היחיד שעוצר אותי זה ככה

איכות בנייה חיצונית מרשימה רק הבפנים נראה ככה רציתי לדעת עם הכל בנוי היטב ולא רופף או זול מידי

ואיך מתחת יש כוח למכשיר הזה..אני לא בטוח בקשר למעבד אם הוא מספיק חזק שם

השמח לשמוע את חוות הדעת שלך

ושלח לי בפרטי הצעת מחיר בכמה אתה יכול להשיג לי אחד ;)

פורסם

11 שעות עבודה על האסוס ? זה אפילו יותר מהמוצהר על ידי אסוס, שגם זה קצת מוגזם (לא יודע באיזה תנאים אתה עובד מבחינת בהירות/WIFI/אוברקלוק), שאמורים אפילו להוריד את הנתון הרשמי מטה..

מההיכרות הקצרה שלי עם ה UL20 שאני מניח דומה ל UL30, מדובר במחשב חביב ביותר, מומלץ כמחשב להסתובב איתו, האיכות יחסית טובה, אבל עדיין פחות טובה מדגמים יקרים יותר של חברות אחרות.

אם אתה מחפש לעבוד על פוטושופ/עריכת סרטים/כל דבר אחר שדורש מעבד חזק, תתרחק ממעבדי ה CULV, הם חלשים מדי

ה P8700 מעבד חזק.

יש לי את הסוני הנ"ל ואשמח לתת לך רשמים

המקבוק נחמד ביותר, שוקל יותר מהסוני, אבל אם אתה לא מתכוון לעבוד איתו על OSX, אז לדעתי תוותר עליו מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים