פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים שלום רבלאחרונה רכשתי HD נייד, וברצוני לחברו ל-DVD דרך חיבור ה-USB על מנת לצפות בסרטים.ניסיתי לחבר את הכונן הנייד לשני נגני DVD שונים, בעלי חיבור USB, אבל זה לא עובד וה-DVD לא מזהים את הכונןאחד מה-DVD מזהה את הכונן אבל אומר שאין בתוכו כלום.חשוב לציין, שלשני ה-DVD האלה חיברתי בעבר כונני פלאש דרך ה-USB והם זיהו אותם וראיתי דרכם סרטיםיש הצעות לפתרון? האם ככה זה צריך להיות?תודה מראש
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים מחבר נדמה לי ש-NTFSבדקתי ב-PROPERTIES של הכונן, ככה זה מוגדר ב-FILE SYSTEM.ככה בודקים?
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים יש מכשירי DVD שמזהים רק FAT32, אולי שלך הוא כזה.נסה לפרמט אותם ל-FAT32 (שים לב! פירמוט הכונן ימחוק את כל הנתונים שנמצאים עליו).
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים מחבר אתה בטוח שזה אפשרי לפרמט ב-FAT32?כשאני לוחץ על FORMAT הוא נותן לי לבחור רק NTFS
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים פורמט ל-FAT32 נעשה דרך CMD, עקוב אחרי ההוראות כאן:http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/formatting-external-hard-drive-to-fat-32/תחת הכותרת - Format external drive in FAT32 using DOS.שים לב שאתה אכן מפרמט את הכונן הנכון.
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים מחבר עשיתי את מה שרשום בקישור ששלחת לי וזה מה שהוא רושם לי (מצורף קובץ)מה אני עושה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים ההודעה הזאת אומרת שתוכנה מסויימת משתמשת בכונן, זה יכול להיות כל דבר, מאנטיוירוס, שיחזור מערכת ועד חלון אקספורר פתוח.תסגור את כל החלונות, לפני הפורמט.בכל מקרה, אם זה הכונן הנכון, אתה יכול ללחוץ לו Y ולהמשיך בפורמט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.