פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים שלום לכולם,לפני כמה ימים חבר קנה מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס אקס פי sp3 הבעיה היא שאני רואה בדיסק קשיח שיש לו רק 120 ג'יגה ולא 300 ג'יגה מה אני יכול לעשות?.יש לציין שבהתקנה פיצלתי לו את הדיסק קשיח לשני כוננים ואני רואה במחשב רק כונן אחד כאילו יש לו רק 120 ג'יגה.נ.בבדקתי את הדיסק עם התוכנה everest home151] והתכונה כותבת שיש לו 300 ג'יגה באמת ,אז מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים מחבר multicore קודם כל תודה על התשובה המהירה. לגבי מה ששאלת אין לי מושג מה זה אומר אז אם תוכל להסביר יותר ברור אני יוכל לענות..
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים מחבר מולטיקור אני לא מבין כמוך במחשבים אז אם אפשר בשפה יותר פשוטה ,למה אתה מתכוון למאפיינים של הכונן ?
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים תלחץ winkey+r ותכתובdiskmgmt.mscתצלם את החלון הפעיל עם alt+prtscr, תשמור כJPEG ותעלה לאתר איחסון תמונות כדי להציג פה.
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים מחבר multicore עשיתי מה שאמרת ובאמת אני רואה שיש עוד מחיצה ,ללא שם ועליה רשום למטה unallocated בניגוד למיחצה C ששם רשום healthy מה לעשות עכשיו? במחיצה שאני לא רואה יש 180 ג'יגה אני ממש צריך אותה.. תודה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.