פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים לפני מספר חודשים ביצעתי מודינג נחמד למחשב שלי (ניתן לראות אותו בגלריה "דרקון כחול")במודינג זה יש מספר מעגלים המורכבים מנורות ULED כחולות שמחוברות במקביל כשלכל לד מחובר בנפרד נגד של 450 OHMהמעגלים מחוברים ליציאת 12V של הספק.ישנם 2 מעגלים עיקריים , הראשון בנוי מ-6 לדים והשני מ-4 כעיקרון זה לא ממש משנה כי הם מחוברים ליציאת ה-12V מהספק ויציאות אלו משותפות לכל המחשב (כך נראה לי )הבעיה , עם החודשים חלק מהנורות התעממו ממש כך כשהן בקושי מאירות , חלקן הפסיקו להאיר בכלל...., החלפתי את הלדים התקולים וכעבור כמה חודשיים שוב פעם מתיחילות נורות להתעמעם...לציין שהמחשב דלוק 24/7 יש ספק מיוצב מצויין ולא גינרי והמחשב מוגן מאחרי UPSלמישהו יש רעיון מה הבעיה?
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים זרם גבוה מדי. תצתרך להחליף לנגדים גדולים יותר או להעביר את הלדים למתח גמוך יותר / להעביר אותם להיות 2 בטור לכל נגד וכדומה. כדיי לשמור בכללי אל אותה כמות של אור תוסיף יותר לדיםהלדים חמים ?אם יש לך מולטימטר - תבדוק איתותשים אותו אל DC 200 mA. תוסיף אותו בטור לאחד מהלדים שנשרפו והחלפת / לדים שנראה לך עומדים להישרףכמה זרם הלד מקבל ?תחזיר את המעגל למצב הרגילתשים את המולטימטר אל DC V. תחבר את החוטים במקביל לאחד מהלדיםכמה מתח הלד מקבל ?
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים עם 12V אתה צריך לשים נגד של 470 ולא 450 .ואם אתה מחבר ל5V אז 100 .ואז הם לא ישרפו לך .בהצלחה
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים מחבר אני טעיתי זה כן 470 OHM ולא 450כנראה באמת בעיה של זרמים..אני צריך להביא רב מודד כדי לבדוק את העניין..
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים בתור התחלה - הלדים חמים ?הלדים אמורים להיות קרים לגמרי (הנגדים מותר שיהיו חמים אבל שניתן עדיין לגעת בהם)
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים יתכן שקנית מסטוק של לדים דפוקים. נסה לקנות במקום אחר. כבר ראיתי לדים שנשרפו לאורך זמן גם ב10mA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.