עבור לתוכן

לוח מומלץ לאוברקלוק אקסטים E6500K

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי E6500K

שקיבלתי במתנה.

לוח מומלץ לאוברקלוןק אקסטרים?

P5B דלוקס?

DQ6 ? למנייהם?

התקציב לא מוגבל ואני פתוח להצעות .

חשוב לזכור שלא כל הלוחות שנותנים תוצאות טובות עם Q

יתנו את אותה התוצאה עם שני ליבות .

פורסם

האם תשתמש בחנקן\הליום נוזלי או קרח יבש או גז?

כי זה בערך ההגדרה של אקסטרים, מהמעבד הזה אי אפשר להוציא משהו חללי שידרוש לוחות מיוחדים כשמשתמשים בקירור מים או אוויר.

פורסם

כמו שכבר שאלו, נשמח לדעת על איזה קירור מדובר וכ'ו.

במידה ובאמת מדובר על לדחוף את המעבד עד הקצה הלוחות שיתאימו הם :

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7009

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6512

הייתי ממליץ לך על הBiostar I45 אם תצליח להשיג אבל לפי מה שאני יודע אין יבוא סדיר בארץ(גם לא לDFI P45)

מה שכן בגלל שהמכפלה שלו פתוחה הלוח שייתן לך את התוצאות הטובות ביותר הוא סביר להניח האסוס מכיוון שמבחינת יציבות מתחים הוא עדיף על הGigabyte.

למרות זאת, הכי מומלץ בשבילך יהיה הDFI Lanparty DK P45 בגלל הנצילות הגבוהה שלו.

אז תעשה את השיקולים, האסוס מגיע עם נצילות יחסית גבוהה וייצוב מתח מצויין, הDFI מגיע עם הנצילות הכי גבוהה(ייתן לך את התוצאות הכי טובות) אבל אין לו יבוא סדיר כלכך, והגיגהבייט ייתן לך גם תוצאות מאוד גבוהות וגם נצילות וים פיצ'רים.

תחליט מה אתה מעדיף.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שDFI יכול להיות טוב ...

וראיתי שגם הג'יגבייט עשה שמות עם מעבדים אחרים.

אני יבדוק זמינות לגביו ויחזור אלייכם .

בקשר לקירור , בכל מקרה יהיה מזגן

ככה שקירור לא מהווה בעיה

מה עם אסרוק ?

פורסם

Arino - אל תצפה יותר מדי מהמעבד הזה ... יש לי גם אחד בבית , שממש ציפיתי ממנו להרבה . בסוף סתם התאכזבתי המעבד הזה דורש וולט גבוה לתדרים "נמוכים" (יחסית..) . למשל כדי לפגוע ב4.5GHZ הייתי צריך 1.6Vcore וזה עוד רק כדי לקבל CPUZ בלי יכולת להריץ בנצ'ים או משו ...

תפתח HWBOT ותריץ עליו חיפוש ב-CPUZ ותראה איזה וולטים גבוהים רצים שם , וכמובן שזה לא על קירורי אוויר.

פורסם

גם ה - ASROCK P45XE-R הוא אופצייה טובה.

פורסם

פותח התרד עם כל הכבוד למעבד..בשביל להביא אותו לOC "אקסטריפ" שזה אומר תדרים גבוה מאוד של 4.5GHZ+..המתח יהיה לא שפוי..

ועם כל הכובד למזגן..גם הוא לא יוכל לעזור פה..שכן הקירור שלך מוגבל בפיזור חום..לא משנה מה טמפ' הסביבה..

כמוש המליצו לך כבר הDFI יהיה בחירה מצויינת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים