פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים השאלה הראשונה היא בקשר ליעילות של הNanotherm BLUE II, עד כמה הוא באמת יעיל? מצאתי ביקורות רק על BLUE 1.היעוד יהיה למעבד (HSF, ספארק 7+) ולקירור של הגשר הצפוני (יש לו איזה קירור של ג'יגה בייט)השאלה השניה, היא הסידור מאוררים. יש לי שני SF2 ועוד מאורר מאותה חברה 60 מ"מ, בספק יש מאורר נוסף שמוציא חום (מעל המעבד) הSF2 הראשון נמצא בקידמת המארז ומכניס אוויר, השני מאחורה מוציא אוויר וה60 מ"מ נמצא גם מאחורה למטה ומכניס אוויר.יש דרך יותר טובה לסדר? תודה.
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים 1. יש לך ביקורת פה באתר, לא צריך להתאמץ ולחפש בחו"ל...2. אם תשים את ה 60 מ"מ או אחד יותר גדול בגג המארז.אם אתה לא רוצה לקדוח אז הסידור פסדר גמור.
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים מה שיש כאן באתר זה על BLUE1 ולא 2, גם אלטה ויסטה מוצא לי ביקורות על BLUE1. ולקדוח זה לא אפשרי. תודה.
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים היישר מהביקורת באתר: אם תסתכל תראה שזה Nanotherm Ice\Blue II גם מוזכר שם איפשהו אני חושב, לא היה לי כוח לחטט... בכל מקרה - משחות מעולות, ה AS אולי נותן שיפור של מעלה-שתיים במצב הכי טוב, אבל אני בספק. חוצמזה הוא עולה כפול... במחיר כזה עדיף כבר את ה Nanotherm XTC.
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים לא ראיתי ביקורת עליו, אבל ראיתי במקום כלשהו השוואה בין הרבה גופי קירור, והם השתמשו שם במשחה הזאת.אני מסיק מכך שהיא בסדר גמור, במיוחד לאור העובדה שהטמפרטורות שלהם בבדיקה יצאו סבירות לחלוטין.סידור המאווררים בסדר, אבל לדעתי ה60 מ"מ עושה יותר רעש מאשר כמות האוויר שהוא מכניס, לכן, אם תסיר אותו, לא תרגיש בהבדל בטמפרטורה אך המחשב יהיה שקט יותר ...
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים הנה תוצאות של התקנה שעשיתי לחבר (SPARK7 + NANOTHERM-BLUEII) SPEED=6000RPM36 IDLE40 LOAD30 סביבהמעבד 2.4C
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים היעילות שלו אמורה להיות זהה בגשר הצפוני, אולי טיפה פחות כי במעבד יש ציפוי של אלומיניום ובגשר הצפוני זה מחוספס אבל כמו שאני יודע, הגשר הצפוני מתחמם פחות מהמעבד, ככה שזה מחפה על זה. אתה יכול להשתמש בה בכל מעבד שתרצה (במיוחד בגלל הסיבה שהיא לא מקצרת).אני אישית השתמשתי בה גם במעבד וגם בכרטיס מסך.
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים גם בכרטיס מסך זה רעיון...עכשיו, כמה שפופרת אחת אמורה להחזיק? וכל כמה זמן מומלץ להחליף?
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים אני שמתי על הכרטיס מסך על הגשר הצפוני ועל המעבד כמה פעמים והלך לי חצי מזרק... קניתי 2 ד"א..הטמפ' של הגשר אחרי המריחה ירדה באיזה 5 מעלות אם אני זוכר טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.