עבור לתוכן

עזרה | אני רוצה לקנות אוזניות עד 100 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

KSP -עלו המחירים לאוזניות הנל,אני קניתי את ה-CX400-ב-170,איכות שמע יחסית למחיר שלהם טובה מאוד,רק דעתי

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לכם על העזרה :yelclap:

אולי אני אחכה טיפה שירדו המחירים, אם לא ירדו אני פשוט אקנה...

יש לכם מושג אם המחירים צפויים לרדת מסיבה כל שהיא שאני לא מודע לה?

ושוב תודה רבה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עדכון - האוזניות שבקו חיים. לא ממליץ.

פורסם

חבר שלי קנה את אותן האוזניות מקילומבו לפני בערך שנה והתברר לו שהן מזוייפות.. יכול להיות שזה המקרה אצלך

פורסם

ומה הוא עשה בסוף, אתה יודע?

קילומבו היו מודעים שהם מכרו מזוייפות? הביאו לו זוג מקורי?

פורסם

למה להסתבך בכל זה?

יש לך את האוזניות של Philips, שהבאת כאן באחד הלינקים,

יש לי אותם ואני מאוד נהנה מהם, הם גם דיי זולות ככה שביחס למחיר מה שהם מציעות זה מעל ומעבר (:

ויש גם את האוזניות של Apple כמו שמקביל עם אייפוד, גם אותן תוכל לקנות. בערך 85-120 יעלו מקוריות.

פורסם
  • מחבר

האוזניות של אפל לא מגיעות לרמה של אלו... לעניות דעתי הן לא כאלה איכותיות והתמורה שהן נותנות ביחס למחיר שלהן לא מי יודע מה.

אבל תודה על ההצעה, אני עוד חושב על הפיליפס. איך הן? אוטמות את האוזן או כפתור רגיל שיושב על האוזן כמו האוזניות שמקבלים ברגיל עם כל MP היום...?

עריכה : עכשיו שמתי לב שהן אוזניות כפתור ככה שהן לא אוטמות אבל בכל זאת, הן איכותיות? איך הן בהשוואה ל SH?

פורסם

תבדוק בבאג בקשר לאוזניות של skullcandy, הם התחילו למכור אותם עכשיו במחירים במיוחדים בשביל לקדם את המותג בארץ. בנוסף למחיר הטוב גם האוזניות שלהם נהנות מעיצוב צבעוני ויפה ;D

לפי פרסום של BUG יש להם IN EAR ב 130 שקל (במקום 200).

פורסם
  • מחבר

לא קיים באתר שלהם אוזניות של SC.. שמעתי שלשום אוזניות קשת שלהם ב 300 ושומעים מעולה. צליל ריאליסטי ונקי דיי עשיר בבאסים וטראבל גבוהה ולא מצפצף.

איך האוזניות שאתה מציע? איכותיות? או שמשלמים על עיצוב אצליהם...? (אם אפשר קישור זה יהיה נחמד)

ושוב תודה על העזרה

פורסם

זה מופיע בחוברת שלהם (מה שמגיע עם העיתון), רק עכשיו הגיעו האוזניות ובגלל זה גם המחירים הנמוכים, יכול להיות שעוד לא הוסיפו אותם לאתר כי זה סוף שבוע.

לצערי BUG לא רשמו דגמים, זה יותר היה פרסומת מאשר מוצר ומחיר. ניראה לי שמדובר באחד מהדגמים הזולים שלהם שעולים 20$ (יש את Riot ו Ink'd, קשה לי להאמין שהם הביאו דגמים ישנים אבל אולי יש עוד שהיצור שלהם הופסק ובגלל זה המחיר כל כך נמוך), תבדוק עם באג.

פורסם

הPhilips מאוד נוחות, יש להם צליל נקי, בס חזק ונקי.

למחיר שלהם זה תהנוג (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים