עבור לתוכן

מבקש המלצה לסמארפון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הלכתי לאיבוד כבר מכל הדגמים הקיימים והפונקציות שלהם לכן אני אפרט לכם את הדרישות מהמכשיר ואני אשמח לקבל המלצות למכשיר המתאים ביותר.

אני לא מתכוון לקנות מהחברות בארץ - כנראה מארה"ב.

דרישות לפי סדר החשיבות עבורי:

1. WIFI - גם לצורך VOIP וגם לצורך מיילים וגלישה

2. מערכת יציבה ומהירה- אני לא מעונין להתעסק יותר בזה מדי אבל שתהיה אפשרות להתקנת אפליקציות כמו סקייפ

3. יומן נוח לשימוש עם תזכורות

4. שעון מעורר שפעיל גם כשהטלפון כבוי

5. BlueTooth

6. סוללה חזקה

7. שיתמך ברשת פלאפון

8. מצלמת סטילס טובה

9. GPS - עם מפות ישראל

10. רדיו

נכון לעכשיו מה שנראה לי אפשרי - HD2, Milestone, Nexus1 או הבלאקברי אני אשמח לשמוע את דעתכם ואולי גם מכשירים אחרים שנראה לכם.

ההתחייבות שלי מסתיימת עוד חודשיים כך שאני לא ממהר אבל בגלל שאני מתכוון לייבא אותו מחו"ל אני כבר צריך להתחיל להיסגר על מכשיר.

* האם חייב חבילת דור 3 לשימוש ב GPS ?כשמשתמשים בו לניווט צריך כל הזמן להוריד את המפות מהרשת (דרך דור 3) או שניתן להוריד מפות לזיכרון ולהשתמש במפות האלו לניווט - ממש כמו מכשיר GPS ייעודי?

תודה רבה,

עמית

פורסם

מה לגבי E52 או E72?

פורסם
  • מחבר

נראים לי מכשירים נחמדים מאוד אבל לא כ"כ מתאימים לגלישה - בטח לא ה E52.

פורסם

אני מבסוט מה-E71 שלי מבחינת גלישה, מבחינת סוללה ומבחינת GPS(אני משתמש ב-WAZE).

אמרת סוללה? פסלת את כל המכשירים שציינת לעיל, בעיקר Touch HD2, Iphone ודומיהם.

פורסם

E52 - קיימת בעיה תכנונית יסודית כלשהי במכשיר, להתרחק.

מחזק את הפוסט של לב, גם אני משתמש ב E71 (לניווט אני משתמש בסיג'יק), היום כבר הייתי הולך על הE72, מבחינת זמן סוללה הוא טיפלה יותר גרוע מ E71 אבל זה בגלל המעבד החזק יותר

פורסם
  • מחבר

האמת שאני מעריץ של נוקיה אבל הסוללה נמצאת במקום השישי מבחינת סדר העדיפויות, כמה זמן היא מחזיקה בשימוש סביר+ ב E72 לעומת הנקסוס?

אין למכשירים בסגנון של הנקסוס עדיפות מוחלטת בגלישה? בכל זאת המסך הרבה יותר גדול וניתן לסובב את המכשיר לרוחב.

איך המכשיר מבחינת האופציות להתקנת תוכנות?

מה לגבי פתיחת קבצים מאי מיילים? כולם תומכים בוורד ו PDF ?

השימוש בתוכנות GPS חינמיות לא דורש חבילת דור 3? התוכנה של נוקיה לא מומלצת?

פורסם

הסלולה מחזיקה בשימוש אינטנסיבי יותר מיממה, בשימוש סביר יכול להגיע גם ל-3 ימים של אי הטענה.

לעומת זאת כל השאר באותו היום הסוללה תגמר לך, אם לא באמצע היום(אני אמנם יכול להעיד על האייפון וה-Touch HD2 בלבד).

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי השימוש שלי יהיה סביר: בסביבות שעה דיבור, שעה גלישה ואולי שעה האזנה למוזיקה.

לכן אם נתעלם מענין הסוללה איזה מכשיר מומלץ? עם דגש על נוחות גלישה, והתקנת אפליקציות (אני מאמין שלאנדרואיד רק התחילו לפתח ולכן תהיה עליה רצינית בכמות האפליקציות)

אני גם משתמש הרבה בתוכנות של גוגל - ג'ימייל חיפוש ומפות ולכן אני נוטה יותר למערכת הפעלה של אנדרואיד.

פורסם

אם כבר מכשיר מהE אני ממליץ על הE75, המקלדת הרבה יותר נוחה מהE71 וחבריו, והוא יותר קטן

פורסם

מה התקציב שלך (לפי המכשירים שציינת בהתחלה אני משער שהוא לא נמוך ) ? זו שאלה שכדיי לך לענות עלייה אם אתה רוצה שניתן לך אופציות טובות .

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא הגבלתי את התקציב כנראה שזה יהיה בסביבות ה 550 דולר שזה המחיר של המכשירים שאני מתענין בהם, יש לי אפשרות להביא את המכשיר מארה"ב.

ה E75 אכן נראה יותר נוח מה E72 אך עדיין המסך שלו נראה קטן מדי לגלישה (אני מרכיב משקפיים) ואם כבר נוקיה אז כבר לא עדיף N97? - מסך גדול, מגע וגם מקלדת פיסית. למרות שאני שמעתי שהוא נתקע המון ולא אמין במיוחד.

שימו לב שהאפשרות לגלישה היא בין החשובות אחרת אין לי טעם לקחת סמארטפון, אני יכול להסתפק במכשיר יותר קטן ועמיד.

פורסם

הN97 הוא צעצוע מלא באגים.

ה E75, המקלדת יותר נוחה והוא יותר צר אבל הוא ממש עבה וממש לא נוח בכיס

פורסם

ביקשת רדיו.

לפי מה שקראתי (ואשמח אם משהו יעמיד אותי על טעותי) בנקסוס 1 אין רדיו - לא קולט ולא משדר

בכלל מבחינה חומרתיתי נראה לי שה- hd2 הוא דיי הטוב היותר כיום, אולם אני רואה בעיה מסויימת בכך שהוא מסובב על מערכת הפעלה מיושנת שאוטוטו יוצאת מהשוק (תוהה אם תהה אפשרות למעבר לחדשה).

כן, מבחינת שינוים, אפליקציות כמו כן מבחינת מערכת פתוחה כנראה נקסוס 1 האנדרואידי עדיף.

ממה שקראתי אלו שני המכשירים המובילים כיום (כיום, עד שיצאו החדשים).

פורסם

n97 קיבל עידכון רציני מאוד בתחילת החודש הזה: התגובה שלו למגע שופרה מאוד, הגלישה באינטרנט הפכה להרבה יותר נוחה.

אם אתה רוצה תחנת מולטימדיה קח את n97, אבל תוודא שמכסה המצלמה לא שורט את המצלמה - היתה תקלה בפס היצור של המכשיר.

אם אתה רוצה חוויית גלישה מעולה, ומוכן להתפשר על המצלמה והנגן תסתכל לכיוון של חברות כמו:

Iphone

HTC

ASUS

לדעתי לקחת מכשיר אם מצלמה בלי שיהיה לה מכסה זה מעשה מטומטם) בגלל זה מכשיר נוקיה N97 משלב בצורה הטובה ביותר בין מצלמה איכותית, נגן מוזיקה מעולה, תכונות מולטימדיה נוספות לבין מערכת הפעלה ומסך פחות איכותיים מהמתחרים שדורשים גם הסתגלות של שבועיים~שלוש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים