עבור לתוכן

מחפש עכבר אלחוטי לעבודה עם שני מחשבים נייד ונייח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש עכבר אלחוטי שמתאים לשימוש גם עם הנייח שברשותי וגם עם הנייד.

הבנתי שקיימת אפשרות לעבור בין המחשבים עם עכבר אחד.

בנייד יש bluetooth ולנייח אני מניח שצריך מתאם.

האם עכבר בטכנולוגיית bluetrack קולט גם bluetooth ?

מה הפתרון המומלץ ?

תודה.

פורסם

אין שום בעיה לעבוד עם עכבר אחד בכמה מכשירים. אני מניח שאתה לא מתכוון באותו הזמן, אלא פעם עם אחד ופעם עם השני.

Bluetooth זאת הטכנולוגיה (פרוטוקול תקשורת על חוטי) שמקשרת בין העכבר למחשב. אכן רוב המחשבים הניידים כוללים את הרכיב ואין צורך להוסיף רכיב חיצוני נוסף. במחשבים נייחים אין לרוב משדר/מקלט כזה וצריך לרכוש מתאם.

Bluetrack זה שם של הטכנולוגיה בחיישן התנועה בעכבר (מה שנמצא מאחורי העיינית בתחתית העכבר), שחברת מיקרוסופט משתמשת בה.

השאלה היא האם יש למיקרוסופט עכבר עם חיישן Bluetrack שמשדר באמצעות Bluetooth? באתר של מיקרוסופט לא ראיתי כזה:

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductList.aspx?type=Mouse&techId=WirelessTechnology

פורסם

אני לא חושב שעכבר הוא MULTIPOINT בBT.

הוא זוכר "צימוד" למכשיר אם אחד בלבד כל פעם,לכן ברגע שתרצה להשתמש איתו במחשב אחר תאלץ לעשות לו חיבור מחדש.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה,

השאלה אם רק עכבר bluetooth יכול לספק לי פתרון כזה כי בקושי יש כבר עכברים כאלה ועוד עם מתאם לנייח ?

פורסם

כמדומני,עכבר בלבד לא מגיע עם מתאם BT אלא סט מלא של מקלדת+עכבר.

עכבר שהוא אלחוטי,לא BT,מגיע עם מתאם ככל שידוע לי.

פורסם

בעצם זה לא עניין מסובך. היתרון ב-Bluetooth הוא שנחסך ממך לחבר משדר לנייד ושאפשר לחבר את המשדר בנייח מאחורה ככה שלא יתפוס שקע קידמי.

אם יש לך מספיק שקעי USB פנויים בנייד ואם יש לך שקע USB עם גישה נוחה בנייח אז אין לך בעיה להשתמש בכל עכבר אלחוטי שהוא.

פורסם

נכון,למרות שיש סברה שסוברת שאות השידור של BT חזק יותר מהאות האלחוטי הסטנדרטי של 2.4GHZ.

בכל מקרה,לעכבר זה לא כ"כ משנה אלא אם כן אתה עובד על מרחקים עצומים ודרך חדרי ממ"ד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים