עבור לתוכן

איך אנחנו נראים בעולם

Featured Replies

פורסם

המודעים אתם לעובדה שיש בעולם 1.3 מיליארד מוסלמים שכולם תומכים במטרות מוסלמיות, ורק 12 מליון יהודים שרובם לא בדיוק תומכים במטרות יהודיות?

ברגע שתקלטו שלצפות לאהבה בכל מקום זה מגוחך מבחינה סטטיסטית, תשלימו עם זה ותרגישו טוב יותר עם עצמכם.

פורסם

הקטע הוא שבסופו של דבר כששני הילדים גדלים לסוף הערס הוא זה שמנקה את השירותים בבניין של ה100 קומות בו החננה עובד בקומה ה99 בתור מנהל.(החננה דואג להביא חרבון בריא ומטונף בכל יום משום מה).

ברוב המקרים הערס קבלן שנוהג על BMW X6 חדשה והחנון פקיד קטן.

פורסם

ברוב המקרים הערס קבלן שנוהג על BMW X6 חדשה והחנון פקיד קטן.

זה תופס חזק בארץ...

פורסם

אחמדנג'אד הוא הגאון ואנחנו מטומטמים. "סנקציות סנקציות", בינתיים ההוא מעשיר אורניום בקצב מטורף (מי יודע, אולי הוא כבר סיים ויום אחד זה יבוא בהפתעה).

צריך א: לנתק אותם מכל התשתיות האפשריות.

ב: לא לקנות מהם כלום, ומי שקונה השאר יחרימו אותו ולא יקנו ממנו.

ג: להכנס לשם ולערוף לגמד המתנשא את הראש, ולאט. מוטב שישפריץ הרבה דם.

פורסם

ברגע שהמודיעין שלנו יגלה שאיראן באמת עומדת עוד שבוע לפני פצצה תאמין לי שבבוקר אנחנו נשמע שבלילה הפצצנו חצי איראן.

כל התוכניות שלנו מוכנות מזמן וכל הזמן מעודכנות. יש לך מושג כמה מודיעין שלנו יושב כרגע על איראן? לך תראה כמה תפקידים יש כרגע באתר המוסד לדוברי פרסית...

ובאשר לחנון מול הערס... מהשכבה שלנו הערסים לא התקדמו ועד היום עוסקים בבולשיט.

הערסים שחשבו שהם יודעים לתת מכות היום אף אחד.

החבר'ה שידעו לתת מכות הלכו לקרבי ואחרי זה לגופי המודיעין(אבל תמיד נמצאים בסכנה וכל יום עלולים לחטוף כדור ולסיים את הקריירה)

החננות עובדים בצמרת ההי-טק בישראל ובחו"ל. (והם חיים הכי טוב. עובדים בעבודה נקייה, במשרד שקט ושכר יפה)

אגב בדיעבד עדיף להיות חנון, יש שכל אין דאגות.

פורסם

בקשר לבעית אירן ,כן זה טוב שאנחנו מוכנים לתת מכה ,אבל למה תמיד ברגע האחרון ,לא עדיף להיות זה "שיורה ראשון" ,עדיף כבר לסיים את זה וזהו (כמו שחכמים מאיתנו אמרו "הקם להורגך השכם להורגו" ) .

בקשר לחנון vs ערס ,אני נתתי את זה רק בתור דוגמא למצב הנוכחי של הבעייה שלנו אם אירן (אני לא היסתכלתי רחוק לעתיד כמו שאתם הסתכלתם ,אבל מצד שני ,אתם דיי צודקים ,ישראל תמשיך להיתקיים כך או אחרת ,אירן כנראה תהרס בהפיכה השילטונית \ מלחמה הבאה ).

פורסם

relocation . . . זאת המסקנה? (מעבר לארץ אחרת)

פורסם

אולי נפתח ת'ראד "החנון VS הערס"?:))

פורסם

relocation . . . זאת המסקנה? (מעבר לארץ אחרת)

של מי ?

פורסם

של הישראלים החוצה מישראל.

פורסם

בקשר לבעית אירן ,כן זה טוב שאנחנו מוכנים לתת מכה ,אבל למה תמיד ברגע האחרון ,לא עדיף להיות זה "שיורה ראשון" ,עדיף כבר לסיים את זה וזהו (כמו שחכמים מאיתנו אמרו "הקם להורגך השכם להורגו" ) .

בקשר לחנון vs ערס ,אני נתתי את זה רק בתור דוגמא למצב הנוכחי של הבעייה שלנו אם אירן (אני לא היסתכלתי רחוק לעתיד כמו שאתם הסתכלתם ,אבל מצד שני ,אתם דיי צודקים ,ישראל תמשיך להיתקיים כך או אחרת ,אירן כנראה תהרס בהפיכה השילטונית \ מלחמה הבאה ).

להפציץ תמיד יספיקו. מעדיפים ובצדק לנסות לחנוק את איראן עם סנקציות ולחץ בינלאומי. וזה עובד מעולה. איראן מאיימת = איראן נלחצת.

פורסם

איראן נלחצת=איראן תוקפת.

פורסם

תדעו לכם ,שמצב דומה היה במלחמת העולם השנייה עם יפן ,שניסו להפיל עלייה סנקציות וזה לא עבד (למען האמת זה רק זירז את תחילת המלחמה בזירה היפנית ) ,ההיסטוריה מוכיחה ,סנקציות לא עובדות .

פורסם

אל תשכח שבבמקרה של יפן לא היה מדובר בארץ מוסלמית קיצונית אלא בשושלת קיסרית מושרשת המבוססת על קוד כבוד הסמוראים "עדיף למות בכבוד מאשר להפסיד".

אני לא רואה את אחמדינג'אד משגר טילים לכל עבר ביודעין ששנייה אחרי זה הוא מפסיד את השלטון.

ככה אם יתקיפו אותו, הוא עדיין יישאר בשלטון ויגיד "תראו, הציונים מתקיפים אותנו, צריך לנקום" וכדומה. אבל לתקוף ראשון? לא נראה לי.

בסופו שלדבר, בתוכי אני מאמין שאנחנו כם נתקוף ראשונים לפי תקדימי העבר כי לתקוף לאחר שאחד הכורים יהיה מבצעי יגרום לזיהוף גרעיני ואת זה אנו לא רוצים ובגלל זה תקפנו מוקדם משרצינו את הכור העיראקי ב-81.

מעל כל זה איך אומרים "אנחנו עושים תוכניות ואלוהים צוחק" . . .

פורסם

דעתי היא כזו ,עדיף לתקוף ראשון (ואולי לספוג חרא מהעולם למשך כמה זמן ) מאשר לא לתקוף בכלל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים