עבור לתוכן

איך אנחנו נראים בעולם

Featured Replies

פורסם

ראיתי חדשות.

זו הייתה חוויה נהדרת.

לא נותנים לשגרירים לדבר. "מדינת אפרטהייד", פשוט מגוחך.

תמיד חשבתי שיש איזשהוא צד שפוי שיודע מה "האמת". אך נראה לי שאנחנו מפסידים במערכה הזו.

פורסם

אנחנו אומנם לא נראים טוב לרוב בעולם אך הדבר הזה הוא לא דוגמה

קבוצות פרו פלסטינאיות במכללות בארה"ב הם לא דוגמה לדעת קהל

פורסם
  • מחבר

ועדיין,

אנשים רואים טלוויזיה, כמו שאני ראיתי. וזה מה שהם רואים

פורסם

גם אני ראיתי את החדשות, אירן מעלה רף בהתגרות בנו.

העתיד מדבר בעד עצמו - אין מנוס ממלחמה רצינית.

פורסם

גם אני ראיתי את החדשות, אירן מעלה רף בהתגרות בנו.

העתיד מדבר בעד עצמו - אין מנוס ממלחמה רצינית.

זה תמיד ככה ,וההיסטוריה מלמדת שסנקציות לא עובדות ,ושתמיד מחכים עד הרגע האחרון לפתוח מלחמה (ומסכנים בדרך מליוני תושבים ).

לצערי, תהיה מלחמה רק כאשר אנחנו ניפגע ,וקשה .

פורסם

אירן עושה לעולם (ולנו) בית ספר להתנהלות חוץ ביחס להתנהלות פנים. אנחנו מזמן היינו צריכים לנקוט בעמדת ה"נעשה מה שאנחנו רוצים במדינה שלנו ונמרח את כל העולם עד שנסיים מה שאנחנו עושים"

רק אנחנו מפחדים לעשות כל צעד בגלל מה שהעולם יגיד ויעשה.

פורסם
  • מחבר

תסלחו לי על התגובה ה"פחדנית", אבל אני, ואני מניח שרובנו, לא רוצים מלחמה.

שכן לא משנה כמה "טובה" היא תהיה בכל העולם יהיו המון קורבנות.

בקיצור, אני קצת בקונפליקט עם עצמי.

מצד אחד, נאמס ההתגרויות, מאיך שאנחנו נראים בעולם, מאיך שאנחנו כל הזמן מגינים על עצמנו.

מצד שני, נראה שאין מנוס ממלחמה.

אני מתחיל להרגיש קצת כמו משחק מחשב שרואים שהמלחמה ברקע, ואין דרך למנוע אותה.

פורסם

מה אתם מתרגשים מכמה סטודנטים מוסלמיים, סביר להניח חלקם ברחו מעזה, שמתחילים לצעוק "Free Palestine" בזמן נאומים של נציגים ישראליים.

אירן עושה לעולם (ולנו) בית ספר להתנהלות חוץ ביחס להתנהלות פנים. אנחנו מזמן היינו צריכים לנקוט בעמדת ה"נעשה מה שאנחנו רוצים במדינה שלנו ונמרח את כל העולם עד שנסיים מה שאנחנו עושים"

רק אנחנו מפחדים לעשות כל צעד בגלל מה שהעולם יגיד ויעשה.

כן אה, רק סנקציות חסרות למשק הישראלי, תספר את זה לעשרות אלפי מפוטרים שיהיה כתוצאה מכך.

פורסם

בנתיים אני לא רואה סנקציות מיוחדות כלפי אירן

פורסם

א. יש סנקציות על איראן.

ב. איראן לא זקוקה לשאר העולם כמו שאנחנו זקוקים.

אני מציע שתפתח ויקיפדיה ותקרא קצת על שתי המדינות. גודל, כמות אוכלוסיה, משאבים טבעיים, וכו' .. אולי תקבל מושג על המקום שבו אתה גר...

אגב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3846808,00.html

פורסם

זה בדיוק כמו בבית הספר שאנחנו היינו קטנים ,תמיד יש את הילד הערס שמציק לכולם והמורה לא עושה לו כלום חוץ מלהגיד "נו נו נו" ,זה לא מפריעה לו ואפילו מחזק את העמדה שלו (כי הוא מרגיש גבר שהוא לא מקשיב למורה ) ,ולמרות כל הרע שהערס הקטן עושה ,אותו ילד הופך להיות מקבול ,בניגוד לחברה החננות שלומדים ולא מפרעים לאף אחד ,ואז כאשר אותו ערס עולה על העצבים של הילד החננה הוא חוטף מכות ,ואז הילד החננה נענש ,למרות שבתכלס הרע בסיפור והרע מהתחלה זה הערס ולא החננה .

(כל מה שנכתב מעל נכתב בצורה הומוריסטי ובניסיון להשוות את המצב הבין לאומי למשהו טיפה יותר מוכר ).

פורסם

וגם כמו בצבא. מי שחייל טוב ולא מתלונן, מסנג'רים אותו בכל מיני תורנויות ומשימות למיניהם. מי שמרבה להתלונן ולהתווכח, יהנה. למה? תמיד יותר נוח לממונה לבחור\להעניש את זה שלא יתווכח ולא ייצור לו בעיות מאשר להיות צודק והוגן ב-100%.

מסקנה לחיים: לעמוד על שלך בכל מחיר, ולא להיות פראייר.

פורסם

הבנתי שהם ייקימו עוד תחנות נוספות כדי להאיץ את העשרה.

העריכו כבר מתי הם יגיעו ל-90% אורניום מועשר?

פורסם

רוב העולם לא יודע איפה המדינה הזאת נמצאת בכלל ואת רובם זה גם לא מעניין. התקשורת כמו תמיד מציגה מיעוט רועש ויוצרת אשלייה שכל העולם נגדנו. זו הסיבה שאני לא מאמין בהסברה. בזבוז משאבים וזמן.

פורסם

זה בדיוק כמו בבית הספר שאנחנו היינו קטנים ,תמיד יש את הילד הערס שמציק לכולם והמורה לא עושה לו כלום חוץ מלהגיד "נו נו נו" ,זה לא מפריעה לו ואפילו מחזק את העמדה שלו (כי הוא מרגיש גבר שהוא לא מקשיב למורה ) ,ולמרות כל הרע שהערס הקטן עושה ,אותו ילד הופך להיות מקבול ,בניגוד לחברה החננות שלומדים ולא מפרעים לאף אחד ,ואז כאשר אותו ערס עולה על העצבים של הילד החננה הוא חוטף מכות ,ואז הילד החננה נענש ,למרות שבתכלס הרע בסיפור והרע מהתחלה זה הערס ולא החננה .

(כל מה שנכתב מעל נכתב בצורה הומוריסטי ובניסיון להשוות את המצב הבין לאומי למשהו טיפה יותר מוכר ).

הקטע הוא שבסופו של דבר כששני הילדים גדלים לסוף הערס הוא זה שמנקה את השירותים בבניין של ה100 קומות בו החננה עובד בקומה ה99 בתור מנהל.(החננה דואג להביא חרבון בריא ומטונף בכל יום משום מה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים