עבור לתוכן

בעיה בפינגים ומהירות העלאה

Featured Replies

פורסם

710271439.png

תראו את הפינג.. ההורדה בסדר.. וההעלאה מעלה לי בערך עד חצי הבדיקה על 0.5 כמו שצריך ואז פתאום נופל לזה ונשאר על זה יציב עד סוף הבדיקה..

מחובר עם SIEMENS SL2-141

גם בטורנטים אני מעלה קבוע על 48 KB לשניה (מתוך הגבלה שלי) ולפעמים יש לי נפילות מהירות אפילו עד שהמהירות העלאה מתאפסת לגמרי.. ואז אחרי כמה שניות חוזרת לטפס ל48KB... עכשיו אני מעלה על פחות.. יש מספיק מקורות שיורידו ממני.

ממה זה יכול לנבוע ולמי לפנות?

פורסם

יש אפשרות שתבדוק עם מודם אחר? ממה שזה נשמע זה הציוד שלך או התשתית, אין מצב שזה יהיה הספק או המחשב שלך.

תבדוק עם מודם אחר שאתה מחובר ישירות אל המודם ואז תראה אם זה עדיין קורה אגב יש מצב שזה פילטר תנסה לשים פילטר אחר תראה האם הנתונים במודם משתנים-מנסיון.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להחליף פילטר וזה לא עזר...

אני אנסה מאוחר יותר להשתמש במודם אחר...

פשוט אבסורד שיש לי פינג 240 לתל אביב ו310 לפריס.

עכשיו המצב הדרדר ואני מעלה בקושי על 3KB/s ביו טורנט

פורסם

יוטורנט זה לא דרך לדעת מה מצב מהירות העלאה שלך- תבדוק ב

SPEEDTEST.NET או משהו בסגנון הזה ולא דרך טורנטים- זה לא אינדיקציה נכונה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שלא..

רק אני אומר שתמיד אני מעלה על מהירות מסויימת.. ועכשיו זה בקושי מגרד עשירית ממנה..

ואת התוצאות מspeedtest פירסמתי

פורסם

אני יודע שלא..

רק אני אומר שתמיד אני מעלה על מהירות מסויימת.. ועכשיו זה בקושי מגרד עשירית ממנה..

ואת התוצאות מspeedtest פירסמתי

אולי זה יעזור אם תידע איפה ה"צוואר בקבוק" עם הפינג הגבוה.

תנסה לעשות את הדבר הבא:

כנס ל START > RUN ואז תרשום CMD ואנטר

אחרי זה תרשום tracert www.walla.co.il ואנטר

וגם תרשום tracert www.bbc.co.uk ואנטר

שים לב לתוצאות שיוצאות, עם הראשון אתה אמו להתחבר פשוט בתוך שרתים בארץ. תראה אם יש פינג גבוה לאחד השרתים בדרך לשרת של וואלה.

שים לב לתוצאות שיוצאות ל BBC, סתם נתתי כתובת באירופה שיעבור דרך השרתים שהוא עובר בדרך לאירופה. שים לב אם יש פינג גבוה היכן שהוא.

תבדוק עם הבדיקה הזו שאורכת 500 שניות אם הספק שלך מפעיל מניפולציה על החיבור שלך לחו"ל עם טורנטים או שלא: (תבצע פעמיים בזמנים שונים)

http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest-mlab.php

פורסם
  • מחבר

עשיתי פעמיים כל tracert:

zcv.jpg

xfvr.jpg

פורסם
  • מחבר

מדהים מה ששיחת טלפון אחת עושה...

אחרי שהשיחה לא הצלחתי להתחבר למסנג'ר... ניסיתי להחליף IP כמה פעמים וכולם התחילו ב109

כיביתי את הנתב לכמה דקות והדלקתי פתאום קיבלתי IP שלא ראיתי בחיים.. מתחיל ב212 (עכשיו שאני שם לב.. הכתובת שמופיעה בנתב והכתובת החיצונית שונה לחלוטין)..

הצלחתי להתחבר למסנג'ר.. אני עושה בדיקת מהירות:

712111251.png

דיברתי איתם גם על מהירות של פחות מ1KB/s לשנייה בMegaUpload בדרך כלל לינקים שלא היו נתקעים על מהירות כזאת היו יורדים על 400..

עכשיו ניסיתי להוריד לינקים ואני מוריד על 600 ויותר.. (בדקתי את אותם לינקים לפני שכיביתי את הראוטר)

זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל ב"שיחת קסם".. וגם ראיתי פה שעוד אנשים נתקלו בזה

פורסם

אני ממליץ להשוות תוצאות אילו לשכנים או אחרים באותה הרשת. לפי דעתי זה נראה כאילו מגבילים לך את התקשורת לחו"ל.

גם בארץ הפינגים לא כ"כ מרשימים לפי מה שיצא לך, אך בהחלט כל תקשורת שלך לחו"ל עם פינגים גבוהים מאוד.

אלו הפינגים שיצאו לי כשעשיתי TRACERT ל WALLA.CO.IL ואני גר בהולנד...

ping.jpg

בכל אופן תראה מה יצא לך בבדיקה של הלינק ששלחתי לך, שם בודקים אם יש אפשרות של חסימה או מניפולציה של התקשורת שלך ע"י הספק.

הייתי ממליץ לשלוח להם את התמונות ששלחת ולהודיע כי אינך מוסוגל לבצע כלום בקשר להתחברות לחו"ל ועל זה מבוסס כל מה שאתה בשבילו צריך את האינטרנט (חוצפנים עם העיצוב תקשורת שלהם)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עכשיו אחרי השיחה לעשות שוב את הtracert לוואלה והכל יוצא בפחות מ21ms

אותו דבר לגבי bbc.. הכל נראה תקין חוץ משרת שבו אני מקבל 500-800ms

השרת הוא: bzq-179-124-42.static.bezeqint.net

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים