עבור לתוכן

מחפש 2.1 בתקציב של 1000-1800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב .שימוש הרמקולים יהיה בעיקר למוזיקה (טראנס\האוס) ומעט לסרטים ומשחקים.

יש את אלו:

http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=companion3&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=77&aff=Zap〈=HE

או את הרמקולים הללו:

http://www.testfreaks.com/pc-speakers/harman-multimedia-soundsticks-ii/

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152063

אלו רמקולים דיי ישנים,אבל אם הם באמת באיכות גבוהה ומספקת אשמח לקחת אותם.

החדר שלי הוא 3.5X4.5 מטר,הרמקולים ממוקמים בפינה של החדר לכיוון המרכז,האיכות צליל ממש ממש חשובה לי.

הז'אנר שאני מאזין לו דורש באס טוב.

אשמח מאוד שתמליצו לי על רמקולים אחרים שמתאימים לדרישות שלי ואודה מאוד אם זה יהיה מלווה בקישורים.

אשמח אם תמליצו לי איך לשפר את מיקום הרמקולים,ואיפה הסאב צריך להיות(ריצפה או מדף).

תודה רבה לכולם ולילה טוב,מחכה לתשובה דולב.

• תגובות 50
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

M-Audio Studiophile AV 40

Z-2300 2.1 Speaker System

פורסם

מחזק את ההמלצה על המיקרולאב.

אני לא "מחזיק" מה Z או כל שאר המערכות של לוגי'טק / קרייאטיב בעליל, לדעתי היחס מחיר / תמורה שלהם הוא נמוך.

בעניין המ-אודיו, אני לא יכול לחוות חוות דעת ממשית, אבל אני בספק שהמוניטורים מהסדרות הנמוכות שלהם שווים באמת משהו, צריך כמובן לקרוא ביקורות.

פורסם

לא יודע כמה כדאי לקנות רמקול עם 4", הם לרוב לא נותנין צלילים נמוכים טובים מספיק.

אם הולכים על מוניטור אז אולי הסדרות היקרות יותר שעולות 2000 שקל.

פורסם
  • מחבר

ברוב המקרים למוזיקה עדיף 2.0 ולא 2.1, לסרטים ומשחקים לא יהיה הבדל גדול בין 2.0 ל 2.1, ההבדל גדל רק שמוסיפים עוד רמקולים.

http://tms.co.il/product/5886

http://tms.co.il/product/5887

ההבדל בין 2.0 ל2.1 הוא הסאבוופר\סאב.שזה מה שעושה את הבס,בז'אנר מוזיקה שאני מאזין לה שזה טראנס\האוס הבס משחק תפקיד חשוב מאוד ואי אפשר בלעדיו,זאת אחת הסיבות הגדולות שאני מעוניין לרכוש מערכת בגללה.

הנני מעוניין שהסט שלי יהיה עם יחידת הגברה חזקה ואיכותית נקייה מהפרעות., הרמקולים מוציאים סאונד ברמה אודיופילית (מדוייק ומפורט), והסאב מוציא באס מצויין (באס עמוק ומדוייק).

האם אלו רמקולים עונים לדרישות שלי :

http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=companion3&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=77&aff=Zap〈=HE

או הרמקולים שלך עונים לדרישות שלי?

תזכור שהתקציב שלי הוא יותר גבוה מהמחיר של הרמקולים שהצגת.1800 שח זה המקסימום.

תודה רבה ושבת שלום לכולם.עוד תגובות הצעות הערות.

פורסם

שאלה חשובה שלא שאלתי קודם, לאיזה גודל חדר אתה רוצה את הרמקולים?

אם מדובר בחדר גדול ה MICROLAB וכל המוניטורים הזולים שנכנסים במחיר לא יתנו תוצאה טובה במיוחד.

בכללי למוזיקה 2.0 עדיף על האפשרויות האחרות, הסאונד יהיה מאוזן יותר.

ה MICROLAB מספקים צלילים נמוכים טובים יחסית למחיר שלהם, בפועל אין שום סיבה שה BOSE יהנה מיתרון בקטע הזה, יש לו סאב של 6.5" שזה גם גודל הרמקול של ה MICROLAB, גם המגבר הפנימי שלהם טוב למרות שלפי מידע באינטרנט הרמקולים יכולים לעבוד גם בהספק גבוה יותר בלי פגיעה באיכות הצליל (כניראה מוגבלים על ידי המגבר הפנימי בשביל להוזיל את עלות המוצר הסופי), ניראה לי ששימוש במגבר אחר יבוא על חשבון האחריות של המוצר.

מוניטורים מיועדים לאודיופילים אבל אני עדין חושב שהמוניטורים הזולים לרוב לא עדיפים על רמקולים אחרים במחיר שלהם, תנסה לבדוק אולי יש מקום שיאפשר לך לשמוע את ה M-AUDIO שהוזכרו פה.

ה MICROLAB יספקו לך תוצאות טובות מאוד יחסית למחיר, יש להן רמקול באס בגודל 6.5" + טוויטר בגדול 1" בביקורות עליהם אמרו שעד תדר של 100HZ התוצאה טובה, ה BOSE לא יתן הרבה יותר מזה. בכללי ה BOSE האלה מצויינים אבל ביחס למחיר שלהם התמורה לא טובה במיוחד (אתה משלם הרבה עם ה-"שם" שעל המוצר).

פורסם

משתמשים ביחידת סאב-וופר (בד"כ זה פשוט וופר רגיל, אבל זה לא העניין) כאשר הרמקולים הרגילים הם לא Full Range Uלא יכולים לספק את כל טווח התדרים. בדיוק כמו ה Bose שהבאת, וכל מערכות מולטימדיה 2.1 דומות. נתחיל מזה כשב BOSE אתה משלם יותר מחצי מחיר על השם. הרמקולים האלה לא שווים אפילו חצי מהמחיר שלהם, ובטח שבטח הם לא יתנו תמורה טובה יותר מהמיקרולאב שהוצע, אין אפילו מה לדבר על הסאונד.

המיקרולאב שהוצע הוא 2.0, אבל בניגוד ל BOSE אלו ספיקרים 6" Full Range (כלומר שמתיימרים לספק את כל טווח התדרים, כולל הנמוכים) והם עושים עבודה נפלאה. אין שום צורך ביחידת סאב-וופר נוספת, שברוב המקרים תספק "בומים" מרוחים ש"מתגברים" על שאר התדרים האחרים. כלומר סלט אחד גדול.

פורסם

מצטער שאני קצת יוצא מהנושא, אבל אני בתקציב הזה הייתי הולך ליד 2, מוצא זוג רמקולים מדפיים משומשים, עם סאב-וופר (יש במחיר הזה מערכות של אומגה אודיו עם סאב 10" לא רע בכלל), או לוקח רמקולים רצפתיים (שוב של אומגה אודיו שלמשהו נמכרים במחירים נמוכים בהרבה ממה שהם שווים). למעשה, כבר עשיתי את זה לא פעם. קניתי כבר סאב שלהם (שמכרתי כי הוא לא היה ברמה של ה-15" של טאנוי), ו-2 זוגות רצפתיים שלהם שעדיין אצלי. הסאונד פי כמה טוב יותר ממערכות למחשב, במיוחד בחדר מלא ולא רק בסביבת המחשב. אגב, מגבר אם זה מפחיד מישהו, הייתי לוקח ווינטאג' טוב בכמה מאות שקלים (ויש לא פעם מציאות - לדוגמא ה-KA7100 שרץ אצלי עם הקדמיים).

פורסם

חשוב להבהיר - כשציינתי ליחידת סאב-וופר התכוונתי לאותן יחידות שמסופקות עם רוב רמקולי מולטימדיה 2.1 ולא למה שאנטולי ציין.

אני גם הייתי ממליץ בתקציב של כ 1800 לקנות מגבר וינטאג' + מדפיים או רצפתיים אם אפשר, אם כי אני בספק שיהיה אפשר למצוא גם סאב-וופר במחיר כזה. חוץ מזה תמיד כדאי להתחיל בלי הסאב-וופר ולראות אם הצליל לטעמו, ואז לרכוש אחד במידה וצריך.

במחיר של 1000 ש"ח מינוס אני כמובן אמליץ על המיקרולאב, דיי יהיה קשה למצוא מדפיים + מגבר במחיר שכזה.

פורסם

סאב משומש של אומגה אודיו אפשר למצוא ב-500 שקלים בערך (זה כמה אני מכרתי את האחד שהיה לי).

פורסם
  • מחבר

סאב משומש של אומגה אודיו אפשר למצוא ב-500 שקלים בערך (זה כמה אני מכרתי את האחד שהיה לי).

לאור התגובות שלכם החלטתי לברר ביד 2 מהם המחירים של הרמקולים (ריצפתים\ מדפים משומשים) וקבלתי 4 הצעות באזור המרכז בו אני גר,ו8 הצעות מכל הארץ מסוג אומגה.

יש הצעה מאזור המרכז לסאב וופר במחיר 650 שח 10".

לגבי הרמקולים,אילו רמקולים עדיפים יותר לחדר 3.5 על 4.5?ריצפתיים או מדפיים?

אין הצעות לרמקולים מסוג אומגה כלל,לכן אני חושב לקנות בשאר הכסף רמקולים מיד ראשונה האם כדאי את הרמקולים של אומגה?ואם כן איזה דגם?(אם אפשר קישור ישיר לחנות אשמח מאוד)או האם כדאי כבר במחיר של 1200 שח רמקולים של חברה אחרת ואם כן איזה דגם?(שוב אם אפשר קישור ישיר).

תודה רבה לכולם,Anatoli אני מצפה ממך לתגובה :)

שבת שלום לכולם ושוב תודה.

דולב.

פורסם

דולב, אני אהייה גלוי לחלוטין איתך. אני מאוד אוהב את הדברים של אומגה. עובדה שעד היום יש לי בחדר 2 זוגות רצפתיים שלהם וזוג מדפיים שלהם. ועברו אצלי מעבר לזה 2 סנטרים, סאב, עוד 2-3 זוגות מדפיים, ועוד שני זוגות רצפתיים שלהם. לא רק זה, קניתי מהם בעבר גם רמקולים חדשים, אך את רוב הציוד שלהם שהיה לי קניתי משומש. הסיבה הפשוטה היא שלמשהו המוצרים שלהם לא מחזיקים את הערך טוב ביד שנייה. יש לי את ה-Mini101 שלהם שקניתי לפני לא הרבה זמן בקרוב ל-1000 שקלים, ואני יודע שכשאני ארצה למכור אותם עוד כמה חודשים אני אקבל עליהם חצי מזה במקרה הטוב, לכן אני שוקל לא למכור אותם כלל אלא להשתמש בהם בתור רמקולים למחשב באחד החדרים (אם כי למען האמת, יש לי כבר זוג שמשמש לזה :lol:).

כיוון שהם לא מחזיקים כראוי ערך כמשומשים, אני ממליץ עליהם תמיד בתור קנייה לאנשים שמחפשים ציוד טוב במחיר טוב. מה לעשות שהם פשוט כמה ליגות מעל כל מה שנמכר ברמת מחיר המצחיקה הזו במשומשים. בתור חדשים הם אחלה רמקולים ביחס לחלופות (אחרת אני לא הייתי קונה שם דברים חדשים), אבל חשוב שתהייה מודע לזה שכנראה שהם לא יחזיקו את הערך כראוי. אם זה לא מפריע לך אתה יכול לנסוע אליהם (הם בחולון באיזור התעשייה) ולשמוע את הדגמים השונים שלהם. יש שם בחור בשם לוי, אני נעזרתי בו לא פעם, גם כשרכשתי שם דברים וגם כשסתם הייתי צריך לשאול משהו, והוא תמיד שמח לעזור. כבר המלצתי ללא מעט אנשים ללכת לשם, ולא שמעתי כמעט טענות. למעשה, כמעט כולם מעללים (בעיקר בכל הקשור לתיקון רמקולים).

בנוגע לרצפתיים מול מדפיים, אפשר גם וגם. אם תחפש בהודעות ישנות כאן בפורום, תראה שאני הייתי בדילמה דומה. היו לי 6000 שקלים בערך לרמקולים (זוג), והתמקדתי במדפיים. אחרי שעברתי בערך כל דבר שיש, אחד מהאנשים שרצה למכור לי רמקולים הזכיר לי את אומגה אודיו. ואז אמרתי לעצמי "טמבל, הרמקולים הראשונים שלי משם, למה לא קפצתי לבדוק". אחרי כמה בדיקות החלטתי לקחת רצפתיים, ולא התחרטתי לרגע. הבעיה היא שרצפתיים שלהם יעלו הרבה, אלא אם תצליח למצוא מציאה במשומשים. אני הצלחתי למצוא דברים כאלה פעם או פעמיים.

בנוגע לסאב, 650 זה אחלה מחיר לסאב ברמה כזו, אבל לא זול ביחס לדברים שהיו בעבר. אני קניתי אחד זהה (וגם מכרתי אחר כך) ב-500 שקלים. קח בחשבון שזה סאב אמיתי, בשונה משאר מוצרי המדבקה ברמת מחירים הזו. הוא בנוי עם תיבה טובה, אלמנט טוב, ומגבר לא רע בכלל. כחדש הוא נמכר לדעתי ב1500-2000 שקלים. אתה יכול לברר מול אומגה אודיו.

אם תחליט לקפוץ לשם, אני מניח ש-2 הדגמים היחידים שייכנסו לך בתקציב וכדאי לבדוק הם ה-Mini101. זה רמקול מדפי לא גדול, אך עם סאב לא יהיה חסר לך כלום. לי יש את הדגם הותיק יותר שהוא דומה אך עם אלמנט של Audax בניגוד למה שיש עכשיו (טוויטר של אומגה ומיד-באס של Vifa נדמה לי). השני הוא ה-OLP208 שלא יצא לי לשמוע, אך הוא אמור להיכנס לך בתקציב והוא גדול יותר משמעותית. חבר ששמע אותו אמר שהוא לא מספיק מפורט ומאוזן, אבל אם אתה שם תבדוק אותו. במקרה הכי נורא לא תאהב, ותספר לנו כדי שנדע לעתיד. אגב, הרבה דברים ישנים של מורל אפשרי למצוא במחיר טוב (למעשה זה אומגה אודיו, אבל עזוב), אני קניתי כך פעם ב-500שקלים זוג MLP501 רצפתיים לא רעים בכלל יחד עם מגבר סטריאו חביב. המערכת הזו עדיין רצה אצל קרוב משפחה שעבורו קנינו אותה והוא מרוצה ממנה מאוד (מה כבר אפשר לקנות ב-500 שקל? מערכת 2.1 למחשב?! אין מה להשוות).

פורסם
  • מחבר

דולב, אני אהייה גלוי לחלוטין איתך. אני מאוד אוהב את הדברים של אומגה. עובדה שעד היום יש לי בחדר 2 זוגות רצפתיים שלהם וזוג מדפיים שלהם. ועברו אצלי מעבר לזה 2 סנטרים, סאב, עוד 2-3 זוגות מדפיים, ועוד שני זוגות רצפתיים שלהם. לא רק זה, קניתי מהם בעבר גם רמקולים חדשים, אך את רוב הציוד שלהם שהיה לי קניתי משומש. הסיבה הפשוטה היא שלמשהו המוצרים שלהם לא מחזיקים את הערך טוב ביד שנייה. יש לי את ה-Mini101 שלהם שקניתי לפני לא הרבה זמן בקרוב ל-1000 שקלים, ואני יודע שכשאני ארצה למכור אותם עוד כמה חודשים אני אקבל עליהם חצי מזה במקרה הטוב, לכן אני שוקל לא למכור אותם כלל אלא להשתמש בהם בתור רמקולים למחשב באחד החדרים (אם כי למען האמת, יש לי כבר זוג שמשמש לזה :lol:).

כיוון שהם לא מחזיקים כראוי ערך כמשומשים, אני ממליץ עליהם תמיד בתור קנייה לאנשים שמחפשים ציוד טוב במחיר טוב. מה לעשות שהם פשוט כמה ליגות מעל כל מה שנמכר ברמת מחיר המצחיקה הזו במשומשים. בתור חדשים הם אחלה רמקולים ביחס לחלופות (אחרת אני לא הייתי קונה שם דברים חדשים), אבל חשוב שתהייה מודע לזה שכנראה שהם לא יחזיקו את הערך כראוי. אם זה לא מפריע לך אתה יכול לנסוע אליהם (הם בחולון באיזור התעשייה) ולשמוע את הדגמים השונים שלהם. יש שם בחור בשם לוי, אני נעזרתי בו לא פעם, גם כשרכשתי שם דברים וגם כשסתם הייתי צריך לשאול משהו, והוא תמיד שמח לעזור. כבר המלצתי ללא מעט אנשים ללכת לשם, ולא שמעתי כמעט טענות. למעשה, כמעט כולם מעללים (בעיקר בכל הקשור לתיקון רמקולים).

בנוגע לרצפתיים מול מדפיים, אפשר גם וגם. אם תחפש בהודעות ישנות כאן בפורום, תראה שאני הייתי בדילמה דומה. היו לי 6000 שקלים בערך לרמקולים (זוג), והתמקדתי במדפיים. אחרי שעברתי בערך כל דבר שיש, אחד מהאנשים שרצה למכור לי רמקולים הזכיר לי את אומגה אודיו. ואז אמרתי לעצמי "טמבל, הרמקולים הראשונים שלי משם, למה לא קפצתי לבדוק". אחרי כמה בדיקות החלטתי לקחת רצפתיים, ולא התחרטתי לרגע. הבעיה היא שרצפתיים שלהם יעלו הרבה, אלא אם תצליח למצוא מציאה במשומשים. אני הצלחתי למצוא דברים כאלה פעם או פעמיים.

בנוגע לסאב, 650 זה אחלה מחיר לסאב ברמה כזו, אבל לא זול ביחס לדברים שהיו בעבר. אני קניתי אחד זהה (וגם מכרתי אחר כך) ב-500 שקלים. קח בחשבון שזה סאב אמיתי, בשונה משאר מוצרי המדבקה ברמת מחירים הזו. הוא בנוי עם תיבה טובה, אלמנט טוב, ומגבר לא רע בכלל. כחדש הוא נמכר לדעתי ב1500-2000 שקלים. אתה יכול לברר מול אומגה אודיו.

אם תחליט לקפוץ לשם, אני מניח ש-2 הדגמים היחידים שייכנסו לך בתקציב וכדאי לבדוק הם ה-Mini101. זה רמקול מדפי לא גדול, אך עם סאב לא יהיה חסר לך כלום. לי יש את הדגם הותיק יותר שהוא דומה אך עם אלמנט של Audax בניגוד למה שיש עכשיו (טוויטר של אומגה ומיד-באס של Vifa נדמה לי). השני הוא ה-OLP208 שלא יצא לי לשמוע, אך הוא אמור להיכנס לך בתקציב והוא גדול יותר משמעותית. חבר ששמע אותו אמר שהוא לא מספיק מפורט ומאוזן, אבל אם אתה שם תבדוק אותו. במקרה הכי נורא לא תאהב, ותספר לנו כדי שנדע לעתיד. אגב, הרבה דברים ישנים של מורל אפשרי למצוא במחיר טוב (למעשה זה אומגה אודיו, אבל עזוב), אני קניתי כך פעם ב-500שקלים זוג MLP501 רצפתיים לא רעים בכלל יחד עם מגבר סטריאו חביב. המערכת הזו עדיין רצה אצל קרוב משפחה שעבורו קנינו אותה והוא מרוצה ממנה מאוד (מה כבר אפשר לקנות ב-500 שקל? מערכת 2.1 למחשב?! אין מה להשוות).

להלן תגובה שלי,ולאחר מכן תגובה לגבי התגובה שהצגת.

לאחר שהתבוננתי בחדרי ראיתי שאין לי מקום לשים רמקולים ריצפתיים שיהיו ליד המחשב,לכן אני צריך רמקולים מדפיים.

האם אני צריך גם מגבר +סאב+מדפיים?או שצריך רק מגבר +מדפיים?או סאב+מדפיים כמו שהזכרת?

אני לא אוכל למצוא מציאה במשומשים מכיוון שאין ביד 2 משומשים ובמיוחד לא ריצפתיים.

ביד 2 יש רק סאב אחד באזור המרכז של אומגה כמו שהזכרתי לפני ב650 שח,כך זה או שאני קונה אותו או שאני קונה סאב אחר.

מהי ההמלצה שלך?כי כתבת שהוא לא זול ביחס לדברים שהיו בעבר,אבל אין דברים אחרים ביד 2.לכן זה או הסאב הזה או סאב אחר.

אין לי מקום במדף לרמקולים גדולים לכן אני מאמין שאני אתמקד רק על ה - Mini101 אם שמעת אותו,תוכל להגיד לי איך הוא?ואם הוא מתאים עם הסאב של אומגה 10" ב650 שח?יש תמונה להראות בערך את הגודל של הרמקול?ואיזה חברה הוא?

עכשיו יש לי מספר שאלות בנוגע למיקום של הרמקולים המדפיים והסאב.

האם כדאי לי למקם את הסאב על הריצפה?ואם לא היכן(יש לי ספריה שעליה מונח המחשב ובספריה יש מדף)? אם יעזור לך אני יכול לצלם .

בעניין הרמקולים המדפים אני צריך לדעת את הגודל שלהם,ולאחר מכן כשאני מניח אותם האם יש בעיה שיהיו קרוב לקיר?

תודה רבה לך ושבת שלום ממתין לתגובה.

דולב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים