עבור לתוכן

המלצה למפרט, תקציב: 5000+ (גמיש מאד)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הגשתי כבר בקשה למפרט בעבר בסביבות דצמבר ונאמר לי שיהיה שווה לי לחכות עד פברואר לפני קניית המחשב..

בכל מקרה, כמה דברים השתנו מאז אז אני "משנה" טיפה את המפרט.

1. מה התקציב המקסימלי? - מעוניין להוציא באיזור ה 5+ אלף שקל (מוכן להתגמש כלפי מעלה)

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - מטרת המחשב היא עבודה.

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - שימוש נרחב ב Virtual Machine... המחשב יריץ באופן קבוע לינוקס + VM עם ווינדוס XP\7

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - השימוש הרציני ביותר יהיה תחת VM כך שהרבה יותר חשוב לי שהמעבד יהיה חזק מאשר כרטיסי מסך, בנוסף, אין לי צורך במערך SLI או CF.. מספיק לי כרטיס אחד חזק (אבל אשמח אם תיהיה לי אופציה בעתיד להוסיף..)

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. - אני מעוניין שהטלוויזיה (או יותר נכון הכבלים) שלי יחוברו למחשב ואני אראה טלוויזיה דרך המחשב - מעוניין בFULL HD, לא יודע מה נחשב לגודל מומלץ במקרים כאלו.. מה שכן אני אציין שרוב הזמן שלי אני נמצא מול מחשב (לימודים\עבודה) ואין לי מושג מה נחשב ל"גדול מידי" בישיבה מול מחשב (כרגע אני עם 19' וזה סבבה) ולגבי עכבר וכדומה.. ממש אין צורך.

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - אין צורך בכונן דיסקטים ;)

5. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10!!!!!!!!! (אין מספיק סימני קריאה בשביל החשיבות הזאת..)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא ממש יודע לבצע OC, לא חובב במיוחד של OC..

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - מערכת הפעלה של ווינדוס 7 פרו

8. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. - ממש לא קריטי לי, אם המחיר יהיה טוב אני מוכן לנסוע גם לאילת בשבילו :lol:

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? - חשוב לי מאד שהמחשב יהיה חזק\מהיר, אני יודע שזאת דרישה מאד כוללנית אבל אני יודע שRAID לדוגמא זה דבר אפשרי בHDD.. אני לא ממש מכיר את זה בדברים אחרים.. אז זהו אני מניח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים