פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים הישן, למען אנשים ידעו את העבר של החברה הזאתי בתור המפרנסת מספר אחת של חברות קברים(ati 8mb/4mb agp)...בכל מקרה, צריך להוסיף לסקר אפשרות "לא ממש איכפת לי".
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים מחבר זה לא שאלה של איפכת או לא או נוח\לא נוח . זה מה יותר יפה וחייבת להיות תשובה חדה בעניין. :-*
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים הישן יפה יותר, גם יותר מקורי ללא כל ספק. בטח שינו אותו כי אנשים לא הבינו מה כתוב.
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים עכשיו רק צריך שמישהו שמבין בפוטושופ יערוך את התמונה וישים בה סמל של ATI :evil_laughterpurple:
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים בת'כלס, שניהם לא יפים. הישן עוד איכשהו אפשר לומר שהוא בסדר כי יש שילוב כזה של האותיות, אבל בחדש אני פשוט לא מבין אותם... אני יכול לעשות אותו דבר בשתי דקות ב-MS Paint. והאבסורד הגדול הוא שזאת חברה לייצור כרטיסי גראפיקה : ...
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים למה סתם להרוס? למה? למה ATI חייבים היו לעשות לוגו מיוחד לדיסלקטים ולשים אותו כלוגו רשמי? למה?
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים אף אחד לא אמר שזה מוריד מאיכות הכרטיסים של החברה, אבל פעם הבאה שאני אעבור באינטרנט ואראה את הלוגו החדש זה יעשה כל פעם מחדש את אותה בחילה(טוב, אולי קצת היגזמתי ;D).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.