עבור לתוכן

ארה"ב: חברת ורייזון חסמה את 4chan

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איזה תמונה חזקה אני חייב לשתף אותה

u9yt2_FFFFFUUUUUUUUU-s580x742-25146-580.jpg

• תגובות 83
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

באמת שאין לאנשים משהו יותר טוב לעשות חוץ מהזבל'ה הזה? איך שלא תסתכל על זה זה לא מצחיק

פורסם

וזה למה צריך להעמיד את כל האנשים שנכנסים לאתר הזה מול הקיר ולירות בהם...

הרבה זבל אורגני + פחות בני אדם על כדור הארץ = אחלה של Green Day....

נאלץ להסכים.... פשוט אנשים שהשתבש להם המוח מאובר חשיפה לזבל הזה.

לא' date=' צריך לירות במתרוממים כמוכם :)

also moar rage

[img']http://img237.imageshack.us/img237/8759/1263046124059.jpg

פורסם

באמת שאין לאנשים משהו יותר טוב לעשות חוץ מהזבל'ה הזה? איך שלא תסתכל על זה זה לא מצחיק

פורסם

GTFO then

פורסם

ולדבר פחות מלוכלך לא למדת שם?

פורסם
  • מחבר

^^^

תראו מי אומר את זה

אתה זה שתמיד יוצא על אנשים בפורום

פורסם

ועדיין אני לא מקלל. שיצא כמה שהוא רוצה (אפילו שמה שהוא עושה זה להספים חרא מקהילת פדופילים/ספאמרים/שד יודע מה) אבל שידבר כמו בנאדם

פורסם

U MAD?

פורסם

לא, סתם לא מבין מה קשור. כשאתה מתקשר שם עם אנשים תעשה מה בא לך, תקלל, תציף תבעט במסך. כשאתה כאן, תכבד את המקום ותתנהג כמו בן אדם, כאן זה ממש ממש לא 4CHAN

פורסם

בוא אני יתן תגובה לטעמך:

אכן עצוב שהם חוסמים אתר זה, רק בגלל חוסר הצנזורה והבוטות לסגור אתר חופשי ?!

או תגובה עוד יותר תואמת את ההשקפות שלך:

טוב מאוד! הגיע הזמן שמישהו יעשה צעד נגד האתר הנתעב ומלא הזוועות הזה. הוא לא מייצג כלום חוץ מחבורה של גזענים ,פדופילים וספאמרים מטומטמים שמשעמם להם בחיים.

בסופו של דבר ההתנהגות של גופים שונים והגישה שלהם כלפי 4chan רק מראה את פרצופה/יהם האמיתי של החברה.

בכל אופן זה לא יעבור בשתיקה.

anonymous never forgives

פורסם

לא, הנה תגובתי.

אתר מגעיל, מסריח ונאלח (כמו שמישהו כאן תיאר את זה, הרקטום של הרשת) אבל זאת לא סיבה לחסום אליו גישה, כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו באופן עצמאי אבל (תמיד יש אבל) כל אחד צריך להבין שהאנרכיה ששוררת שם לא שוררת בקהילות אחרות (כמו זו) וצריך לנהוג בהתאם לתנאי המקום והלך הרוח ששורר בקהילה, שם אולי זה לגיטימי להגיד למישהו GTFO, פה זה לא. ככה פשוט.

פורסם
  • מחבר

אבל לא רק

שם אתה גם יכול להגיד tits or GTFO

פה בקושי יש בנות ואני בהחלט לא מעוניין בחזה של בנים

פורסם

איך אתה קשור?

אנחנו מדברים על תרבות דיון והחוסר אבסולוטיות שלה (או במילים אחרות, דע איך לדבר ועם מי)

אתה מדבר על זה שאין פה נשים. ואו. גילית את אמריקה. גם פה אתה יכול להגיד ציצי.

הנה:

ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי, סבבה?

מה שאתה יכול לעשות שם ולא יכול לעשות פה זה לנבל את הפה. אם מה שעושה לך זה לנבל את הפה ע"ג דפי הרשת תירשם ל 4CHAN ותנבל כמה שבא לך, מה רע לך פה?

פורסם
  • מחבר

נו זה נכון שאני יכול להגיד פה ציצי

הנה תראה

ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי ציצי

אבל יש שני בעיות

1. בקושי יש פה בנות

2. וגם עד שיש מישהי אני לא יכול להגיד לה מה האופציה השנייה שלה במקרה שהיא לא תראה לי את הציצי שלה כי זה נוגד את חוקי הפורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים