פורסם 2010 בפברואר 815 שנים שלום,רציתי לבקש הסברים על superfetch וprefecth בווינדוס 7. יש לי כונן SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, ואני רוצה לדעת אם אני צריך את התכונות האלה מופעלות, או שמא לקנפג ולהשתמש רק בחצי מהן או לבטל בכלל.אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא הזה אני אודה לו מאוד.
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista_I/O_technologies#SuperFetchעכשיו לא מצאתי שום דבר על פיצ'ר בלעדי לויסטה/7 בשם PREFETCH (אבל כן יש דברים באותו שם)בקיצור SUPERFETCH זה דבר טוב אם יש לך מספיק זיכרון
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים א. כן, תשאיר את superfetch פועל בהנחה שיש לך מספיק זיכרוןב.אמרתי שאין לי מושג על איזה פיצ'ר אתה מדבר ושלא מצאתי שום דבר בשם PREFETCH שהוא ממש פיצ'ר של המערכתג.למה אתה משחק ברגיסטרי?
פורסם 2010 בפברואר 815 שנים מחבר יש לי 4 ג'יגה אבל התחרפנתי לגמרי, מכל מיני בירורים וחיפושים בגוגל, בוא נגיד ש-80 אחוז אומרים לבטל את הSUPERFETCH כשיש כונן SSD, וחלק אומרים רק לקנפג אותו ככה שיכניס למאגר רק BOOT FILES. מה שאני מדבר עליו זה פיצ'ר שהיה גם בויסטה ועכשיו יש אותו ב-7. אומנם הוא לא מופיע בתור סרביס ב-7 או בויסטה, אבל יש אותו כאן למשל: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters וההתעסקות עם הרג'יסטרי שלי היא אחרי בירורים מעמיקים, אני מאוד משתדל לא להרוס כלום .
פורסם 2010 בפברואר 915 שנים זכרון המחשב הוא עדיין יותר מהיר מהכוננן SSD.האתרים האלה שאומרים לך לכבות אותו, האם הם מציעים benchmark כהוכחה לכך שכדאי לבטל את ה superfetch?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.