עבור לתוכן

מאווררי SLOT מכניסים או מוציאים אוויר ?

Featured Replies

פורסם

מוציאים מהמארז אויר חם או מכניסים ?

פורסם

מוציאים.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח ?

כי אני דווקא הערכתי שהם מכניסים אוויר קר מבחוץ ע"מ לקרר את כרטיסי ה PCI\AGP .

פורסם

אם אני זוכר נכון מוציאים.

פורסם

לי היה אחד כזה והוא היה מוציא אויר.

פורסם
  • מחבר

סבבה. הם מוציאים .

תודה.

אפילו שהייתי בטוח שהם מכניסים כי הם נקראים BLOWER והבלוורים הם exhaust כלומר דוחפים אוויר

פורסם

גם לפי ההיגיון הם לא יכולים לדחוף אויר מחוץ ללהבים, מפני שיש להם את ההיתנגדות הצמודה(חזקה) של המשטח הפלסטיק שיש להם מתחת ללהבים, אז הם יכולים רק להוציא אויר.

פורסם

אגב זה ממש לא יעיל .. סתם המצאה שיבזבזו כסף

פורסם

אגב זה ממש לא יעיל .. סתם המצאה שיבזבזו כסף

אם תשים אחד כזה מתחת לכרטיס מסך שמתחמם מאוד, זה יעזור להוריד את הטמפרטורה במארז בכמה מעלות טובות

פורסם

אם תשים אחד כזה מתחת לכרטיס מסך שמתחמם מאוד, זה יעזור להוריד את הטמפרטורה במארז בכמה מעלות טובות

אם כבר אז זה יוריד את הטמפרטורה של הכרטיס מסך ולא של המארז ועדיין ב מספר מעלות 4 מקסימום (בספק)

מאוור 50 מ"מ על הכרטיס מסך יוריד את הטמםרטורה של הכרטיס בצורה משמעותית ומאוור 80 מ"מ מוציא את של המארז .

חוצמזה אתה מוזמן לשאול את subx מה דעתו על זה היה לו אחד ואני זוכר שהוא אמר באחד התרדים שהיו על זה כבר

שזה לא עושה כלום, "סתם גימיק" משהו כזה .

פורסם

CARTER אתה טועה.

מאוורר כזה שואב את החום שפולט הכרטיס מסך אל מחוץ למארז ובכך הוא מונע ממנו לחמם את כל המארז. הוא לא מקרר את הכרטיס עצמו.

אם זה גימיק או לא, זה תלוי בהרבה גורמים...

פורסם

ת'אמת, היה לי אותו והוא לא הועיל בשיט, האויר שהוא גם פולט מחוץ לפתחים של הסלוט דיי חלש ולדעתי לא עולה על 10CFM..

בדקתי אותו בכל מיני תנאים לפני החזרתו לחנות..

פורסם
  • מחבר

אני הולך לקנות אחד ב 5 דולר של אנרמקס

הוא עושה 32CFM - נחמד לא? . בכל מקרה 5 $ זה ממש קצת ככה שזה לא משנה בעניין הביזבוז

פורסם

CARTER אתה טועה.

מאוורר כזה שואב את החום שפולט הכרטיס מסך אל מחוץ למארז ובכך הוא מונע ממנו לחמם את כל המארז. הוא לא מקרר את הכרטיס עצמו.

אם זה גימיק או לא, זה תלוי בהרבה גורמים...

אם יהיה לך מאוור 50 מ"מ על הכרטיס מסך שיקרר אותו ויגרום לו לא להוציא הרבה חום,

לא יהיה צורך במאוור סלוט, ועל כמה וכמה אם יהיה מאוור 80 מ"מ במארז או כמה שמוציאים אויר

שיקחו את קצת החום שכבר יש זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים