עבור לתוכן

רוצה לשתף אותכם במשהו שאני מבסוט ממנו-יש לי מצלמה וחשבתי שהיא לא משהו אך טעיתי

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את המצלמה NIKKON COOLPIX 3200 עד אתמול במשך כמה שנים חשבתי שהיא לא משהו בכלל. המצלמה רק 3.2MP.

ממזמן ניסיתי לצלם משהו מקרוב במרחק של איזה 10 CM ויצא על הפנים לא משנה איזה תאורה השתמשתי, אמרתי בוא נראה את המפרט של המצלמה ואז ראיתי שהמצלמה מסוגלת לצלם צילום מאקרו במרחק 4 CM אז אמרתי כנראה יש אופציה שאני לא מכיר, אז אמרתי לעצמי רגע יש כל כך הרבה אופציות במצלמה שאני אפילו לא משתמש אולי הם באמת טובות, כי תמיד הייתי שם בחוגה על הסמל של המצלמה וזהו. אבל כנראה שטעיתי ובגדול, אני אפילו יכול לשחק עם הפוקוס באיזה איזור בתמונה -וזאת אחרי שהורדתי את הMANUAL של המצלמה- מסתבר שיש שם הרבה דברים שימושיים.

לדוגמא הנה תמונה שצולמה שהמצלמה במצב הרגיל שהייתי מצלם תמיד:

4336640271_afa027e219_b.jpg

והנה תמונה אחרי שהבנתי שיש אפשרות לשחק עם כמה דברים:

4336639983_83c706ec16_b.jpg

והנה עוד כמה תמונות שכבר שיחקתי עם הפוקוס באיזה מקום הוא יהיה וגם התקריב נראה מצויין לדעתי עם המצלמה המצחיקה הזו :)

4336643593_6512c7cc3c_b.jpg

4336643285_9b3fe15ac3_b.jpg

4336639597_1811bcec61_b.jpg

4337384084_6af0b6351e_b.jpg

4336638959_bb930aec5b_b.jpg

אני הרבה יותר ממבסוט מהמצלמה עכשיו יש לי עוד לבחון אותה אבל בקרוב מאוד אני הולך לקנות מצלמה בסביבות ה1000 ש"ח ואז אני יוכל לשנות הרבה פרמטרים ידנית כדי שתצא תמונה מצויינת :)

אז מה דעתכם? אהבתם? :)

פורסם

רק עכשיו גילית שיש דברים שאתה לא מכיר במצלמה שלך, וכבר אתה קופץ לקנות מצלמה ב1000 שקל?

תשחק עוד עם המצלמה שלך ותראה שיש עוד הרבה דברים שאתה לא יודע, ואין לך מה להשתדרג עכשיו.

גם עם מצלמה כזאת אתה יכול להוציא אחלה של תמונות

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שרציתי לקנות מצלמה שיהיה דרכה לשנות את הפרמטרים של הצילום ידנית למשל כמו זמן תריס וזמן צמצם וכו' ועם המצלמה הזו אני מודע לכך שאני יכול להוציא תמונות איכותיות יחסית אבל אני מעוניין במצלמה ברמה שתיהיה איתי למשך הרבה זמן, גם כי הווידאו של המצלמה הזו לא משהו, אני לא מחפש איזה D7 אני רוצה משהו שאני יוכל להגדיר דברים ידנית כדי להגיע למקסימום של המצלמה.

אני בדיוק מנסה ללמוד את כל הדברים האלה עכשיו.

פורסם

אני גם ממליץ לך להשאר עם המצלמה הזאת לבינתיים עד שתגיע למצב שאתה כבר מרגיש שהמצלמה פשוט מגבילה אותך. ואז כבר תוכל להתקדם לדמויית SLR איכותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים