עבור לתוכן

עזרה בגדרות זיכרון(RAM)

Featured Replies

פורסם

יש לי DDR 1 1.7G

512MB*3

+

256MB*1

לוח אם : GAK8NF9 gigabyte

אני רוצה להוסיף 2G

כרגע המצב הנוכחי שאני בלי DC ועל T2 עם מיהורת 333MHZ למרות שכל הכרטיסים תומכים ב400MHZ

אם אני מנסה לשנות בBOIS לT1 המחשב לא עולה.

- יש מצב שאני מוריד תזמונים או משהו כזה ואני יעבוד על T1?

- איך אני משנה לDC? כי הבנתי שאני יכל לעבוד על DC גם עם 4 סטיקים.

- אני יכל לשנות את המהירויות ל400MHZ? או שזה יעשה לי בעיה?

לפי CPU-Z כל הסטיקים יכולים לעבוד על 400MHZ אבל בפועל הם פועלים על 333.

- WINDOW XP עובד עם 3G RAM? או עד 2G?

תודה.

פורסם

תשנה בביוס את תדר הזיכרון. יתכן שהוא בברירת מחדל לא מתאים לבאס המערכת.. תצטרך לשחק קצת עם ההגדרות.

וחוץ מזה תבדוק ב-CPU-Z מה מופיע בטבלת ה-SPD של כל מודול ומודול ותתאים את ההגדרות בהתאם כך שאתה משתמש במאפיינים הכי חלשים (תזמונים של הזיכרון הכי חלש, מתח הכי גבוה מבין כל הזיכרונות.. וכו').

ולמה אתה רוצה להוסיף 2GB? חבל על הכסף. אפילו על הוספת רק 1GB הייתי סקפטי. 1.8GB זה לא קצת, זה מספיק לרוב השימושים של המשתמש הממוצע.. ובמיוחד במערכת ישנה כמו שלך בה השדרוג יעלה לא מעט, הייתי מעדיף למכור את החלקים ביד שנייה, להוסיף קצת כסף ולקנות גם ביד שנייה שילוש יותר נורמלי (בהתאם לשימושים כמובן).

בכל אופן על פי חוברת הלוח שלך (עמוד 15) אין ירידה של תדר הזיכרונות בשילוב כלשהו שלהם. האזהרה היחידה היא שלא יהיה boot עם 3 מודולים של זיכרון. לגבי DC, זה לא יקרה.. אתה חייב שכל זוג זיכרונות יהיו בעלי אותו הנפח (יש לך שניים של 512MB, שילוב מתאים, והזוג השני הוא 512MB עם 256MB.. לא עובד).

Windows XP עובד עם 4GB. לא אהיה קטנוני, כן, בפועל זה כ-3.0-3.8GB (זה לא קבוע, משתנה בין מערכת למערכת). לפרטים נוספים אתה יכול לקרוא על כך בסטיקי שבראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

- אם אני עובד על WINDOW 7 הוספה של 2 G יהיה משמעותי או שהמערכת בכל מקרה חלשה מידי?(בעקרון אני קונה יד שניה 2ע ב180שקל)

- נניח ואני מוותר על הרחבת זיכרון, לא שווה לי לקנות 512MB ( יד שניה עולה 50 שקל) שיהיה לי DC? (או שלא יהיה הבדל ששוה את הכסף)?

- אם אני מוסיף 512MB הוא לא צריך להיות מאותה החברה, נכון?

פורסם

XP קצת יותר קלה מ-7. עדיין 7 מערכת קלילה, לדעתי הזיכרון שמספיק ל-XP יספיק גם ל-7.

המערכת שלך חלשה אבל אני לא מזלזל, הנקודה שלי היא שאין לך קצת זיכרון. בסה"כ 200MB פחות מ-2GB שהם דיי והותר לשימושיים כלליים. תפרט על השימושים שלך ואוכל לומר לך אם זה המקרה או לא.

DC לא נותן תוספת ביצועים מורגשת. קרא קצת בסטיקי על זיכרונות. ולא, זה לא חייב להיות מאותה חברה.

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם תוכנות גרפיקה 3DMAX פוטושופ והמחשב די עמוס בעבודה.

הצלחתי לעלות ל40MHZ אבל אני לא מצליח לעבור לT1, אני מנסה לשים תיזמונים גבוהים, אפילו שמתי תיזמונים על AUTO ועדין לא עובד.

מה עוד אני יכל לעשות? לתת תוספת מתח קטנה יעזור? או לא שווה?

תודה רבה רבה לך!

פורסם

לשחק עם הגדרות הזיכרון לא יתן לך יותר מידי ביצועים. אם אתה מחפש תוספת ביצועים אז אוברקלוק למעבד יכול לעזור או אמצעי אחסון מהירים יותר.

לגבי השימושים שלך- זה לא אומר יותר מידי. הייתי במקומך בודק את צריכת הזיכרון בזמן עומס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים