עבור לתוכן

חוות דעת על LA32B530

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

רציתי לקבל חוות דעת על הטלויזיה הזאת של סמסונג LA32B530 רציתי לדעת איך היא באופן כללי....

וגם האם היא מתאימה לשיומשים של מסך ראשי של מחשב ולצפייה בטלויזיה ממיר hd של הוט...

המרחק של הצפייה הוא בין 1-1.5 מטר....

נ.ב יחובר מסך 22 שיש לי עכשיו(2253bw)

תודה לעוזרים....!

פורסם

32" FHD זה כזה בזבוז,למרחק שכזה ממש כאב לעיניים.

פורסם

32" FHD זה כזה בזבוז,למרחק שכזה ממש כאב לעיניים.

אני חולק עליך.

יש לי FHD 37.

לפני זה הייתה לי HDR 42.

טקסטים נראים פחות חלקים על ה HDR (רזולוציות הפאנל שלהם לא תמיד תקניות, צריך לחפור בספרים שלהן). לי זה הפריע ממש כי אני סטודנט.

לטלוויזיה - באמת פחות מורגש, אבל למחשב- עולם אחר.

בקשר לסמסונג -

שמע אני גם קניתי LCD שמטרתה העיקרית חיבור למחשב. הלכתי פיזית עם לפטופ לכמה חנויות, התחברתי בHDMI והתרשמתי. (לא הרבה חנויות ייתנו לך לעשות את זה) עשיתי את זה כי לא הייתי מרוצה בהתחלה מהתוצאה של מה שקניתי והחלפתי דגם.

הסמסונג הזו נחמדה, אבל כבר ישנה. יש טובות ממנה.

כשאני חיפשתי (שים לב, חיפשתי 37 אינטש), היחס מחיר / איכות תמונה (במחשב ובטלויזיה במשולב) הטוב היה דווקא בPANASONIC. גם אני הופתעתי.

(עברתי גם על הסמסונג בדגם שציינת אבל ב37, וגם על TOSHIBA, LG, SONY, ופיליפס)

בחיבור מחשב, טקסטים על הפנסוניק נראו הכי טוב מכל הדגמים. (זה היה מה שחשוב לי - חדות מקסימלי)

בצבעים וקונטרס היא לא מצטיינת.

הערות כלליות בחיפוש LCD למחשב/טלוויזיה:

שים לב שHD בהוט זה נחמד, אבל בסופו של יום, אתה תראה 90 אחוז מהזמן שידורים רגילים. (כי הוט חארות ולוקחים מלא כסף על כל ערוץ, אין הרבה ערוצים בכלל, ומה שיש לא משדר בכל שעות היום, ואני אפילו לא מדבר על תכנים גרועים/מיחזור תוכניות וסרטים)

אז חשוב יותר (כרגע) איך היא בשידור רגיל.

בלי קשר - להתרשם משידורי HD / רגילים וצבעי הטלויזיה - גש לחנות.

לגבי חיבור מחשב - בדוק בספרות של הדגם איזה רזולוציות נתמכות באיזה חיבור, ומה הרזולוציה הטבעית של המסך. (1080P לא אומר שהפאנל ברזולוציה הזו, או שהיא מקבלת את הרזולוציה הזו בכל החיבורים שיש מאחורה)

ואין ברירה - תחבר בעצמך מחשב ותבדוק !!! יש הבדלים בין הדגמים, אין להם שום מספר / נתון שאפשר להשוות (והמספרים שכן קיימים לא ברי השוואה בין יצרנים שונים), אבל ההבדלים מהותיים.

אני ממליץ לבדוק עם האתר הזה: http://www.lagom.nl/lcd-test/

מה שכן יכאב לך בעיניים (מניסיון) זה השימוש במסך עם ה DYNAMIC CONTRAST (כי זה משנה את עוצמת התאורה האחורית)

אז אם זה הולך להיות המסך היחיד/ראשי שלך, אני ממליץ לך לחפש מסך עם קונטרסט סטטי טוב. המספרים האלה לא מפורסמים, ולכן תצטרך לבדוק בעצמך בעזרת האתר שנתתי לך.

BIG BOX היו מאוד אדיבים ונתנו לחבר HDMI לכל טלוויזיה שרציתי, וגם לשחק עם הגדרות התמונה.

בעולם הקולנוע גם ייתנו לך אם החנות ריקה.

אם תרצה את הדגם / המלצה לחנות אפרסם... הייתה לי חוויה טובה סה"כ.

פורסם

קרא שוב

למרחק שכזה ממש כאב לעיניים.

פורסם

קרא שוב

קראתי.

אצלי ה37 במרחק 2 מטר - 2 מטר וחצי. לא כואב ולא כלום... אני קורא עליה מאמרים, מתכנת, מפטשפ, משחק (זה ממש כיף על 37 FHD...).

2.5 זה בערך הגבול, יותר מזה פרטים מתחילים להיטשטש. (מתחילים להזדקן ?)

קרוב יותר, דווקא נוח יותר... (לפחות לי) כי הרזולוציה מעולה... (אני יושב רחוק כי הספה והמיטה רחוקות מהטלוויזיה...)

לכן 32 במרחק 1.5 נראה לי סביר...

אולי אם תסביר ממה הכאב שאתה מתאר נובע נבין טוב יותר למה התכוונת... :nixweiss:

האם אתה מדבר מניסיון ?

פותח הדיון -

בלי קשר לטענת GURDIAN, (שאינני מזלזל בעצתו), האם ראית חיבור מחשב ל 32 FHD ? האם המרחק שציינת נוח לך ? האם התנסית בעבודה ממושכת כזו ?

אני מאוד נהנה על המסך שלי, אבל אולי זה רק אני...

פורסם

אולי אם תסביר ממה הכאב שאתה מתאר נובע נבין טוב יותר למה התכוונת... :nixweiss:

האם אתה מדבר מניסיון ?

בגלל ההארה הלא טבעית של מסכי LCD אי אפשר לשבת קרוב מידי מול גודל שכזה

אפילו משחק עם הבהירות לא מספיק לצערי.

אני יושב מול 24" בתור מסך ראשי ואני מוצא אותו כמקסימלי למרחק של 80cm עד 1m.

טלויזיה 26" תהיה מעל ומעבר בשביל הבחור יש אופציות נחמדות כמו הHaier 26K1 או הLG שמעולות לא פחות.

אחת המומלצות דווקא היא הTOSHIBA 26AV605.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם....על כול התגובות..

שכחתי לציין כי מאחורי יש מיטה כ 4-5 מטר ואני רוצה לראות טלויזיה מהמיטה כאשר אני לא במחשב לכן השיקול הוא טלויזיה 32....

ולא ראיתי איך נראים טקסטים על 32....

אם אפשר לקבל המלצה על טלויזיה איכותית אחרת אני מאוד אשמח בתקציב של 2.8k-3k

תודה!

פורסם

זו המקבילת 32 למה שקניתי.. thl32s10m

זרקתי את רשימת המועמדות המוצלחות אחרי שקניתי. מצטער. תצטרך להסתובב עם לפטופ גם אתה..

בגלל ההארה הלא טבעית של מסכי LCD אי אפשר לשבת קרוב מידי מול גודל שכזה

תאורת ה CCFL לא זהה כמו במסכי "15 למחשב ?

ולא אמרתי להוריד את הבהירות (מה שיעזור מעט) אלא לבטל את ה דינאמיק קונטרסט, כי הוא משחק עם עוצמת הפלורסנטים, וזה באמת מציק בעין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים