פורסם 2010 בפברואר 615 שנים ביום בהיר אחד, היום, אני מדליק את המחשב, ובמקום מסך הטעינה אני מקבל פשוט מסך שחור. מה שמעניין זה שזה כבר קרה לי השבוע ואז פתרתי את זה עם המערכת תיקון שבדיסק התקנה של הווינדוס. מה שמוזר הוא, שהיום שזה קרה שוב פעם, זה לא עבר, ניסיתי שחזור מערכת, לא עבד, מה שכן עבד זה אבחון הזיכרון, מה שמוזר הוא שהוא לא מצא אף שגיאה והכול עבד פתאום ! מאז לא כיביתי את המחשב כי ניראה לי מאוד שזה ייקרה שוב פעם. מה אתם אומרים ? זה ייקרה שוב פעם ? איפה נעוצה הבעיה ? כמה הערות : אנטי וירוס מעודכן ומריץ סריקה של שבוע. ווינדוס ויסטה 64.
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים יתכן שיש לך בעיה בדיסק הקשיח.1) תעשה גיבוי לחומר שלך2) תריץ chkdsk /f מה comand prompt בסביבת ההתקנה (בוט מDVD )אם יש לך spinrite תנסה אותהמועבר לפורום תמיכה
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים מחבר בנתיים לא מצאתי מחשב לגבות עליו את החומר שלי, אז אני אדחה את הCHKDSK.שמעו עוד משהו מוזר, מסתבר שאם אני משאיר את המסך השחור הזה דלוק ממש הרבה זמן (רבע שעה) אז הווינדוס מתישהו מחליט לעלות והמחשב עובד כמעט רגיל !רק מה שהיו לא תקיעות בלתי נסבלות מקודם אבל עכשיו זה איכשהו הסתדר...באמת שאני כבר לא יודע...הגיוני שהארד דיסק עושה בעיות פעם בכמה זמן ? כאילו שהוא מאט משמעותית בזמנים מסויימים ?אני מזכיר שאני עם אנטי וירוס מעודכן ועושה סריקה פעם בשבוע...
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים אתה על OC זה גם יכול להיות גורם!כי לפעמים הלוח מתקשה במאמץ של OC אז המערכת לא עולה..תבדוק שוב מה מצב הOC שלך ואים זה קורה שוב תנסה לבטל את הOC ולראות אם זה הסיבה!
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר מה הקשר OC ?זה לא שהוא נתקע על המסך השחור, הוא בעצם חושב, אם אני משאיר אותו ככה כמה דקות המחשב עולה כרגיל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.