עבור לתוכן

"זהירות מוקשים!", מה לא ברור?

Featured Replies

פורסם

כשהייתי בסדיר כ"כ שנאתי את המשפחות האלו שמחליטות לטייל בתוך שדות מוקשים עד שמישהו מהם שומע "קליק" מתחת לרגל שלו, ואז אנחנו במקום לישון אחרי/לפני שמירה בשבת, הולכים ומחלצים את המטומטמים האלו שאחרי שהבינו שהרגל של מישהו מהם נמצא מעל מוקש (חשבנו שהשלט והגדר נמצאים שם בשביל היופי) מתחילים לבכות ולצרוח בפאניקה.

כנראה שבמקרה הזה, מישהו חשב שרגליים הם גם ככה OVER-RATED:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3845034,00.html

לא נורא, כיום יש פרוסטטיות ממש טובות.

פורסם

בכל מקום אפשרי בכתבה מציינים שככל הנראה השלג נערם והסתיר את השלטים :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את רמת הגולן ואת הגדרות והשלטים בכניסה לשדות המוקשים שם, יכול להיות שהגדרות התכופפו, אבל ממש לא ברמה כזאת שטיפה שלג יוכל לכסות אותם כמו שמצויין בכתבה.

פורסם

לפי הכתבה זה קרה ליד הר אביטל - כל הסביבה של ההר הזה ממוקשת, ושדות המוקשים מסומנים בשלטים ברורים ובגדרות. צריך לרדת לפחות מטר של שלג כדי להסתיר אותם, וברור שזה לא המצב.

פורסם
  • מחבר

בדיוק, פשוט אנשים מטומטמים.

כמעט לא היתה שבת שלא היינו צריכים לחלץ איזו משפחה של מפגרים מתוך שדה מוקשים, גם בחורף וגם בקיץ, וכל פעם היה בא לי לקחת את השלט "זהירות מוקשים" ולחבוט איתו בראש של האנשים הללו עד שיבינו.

עכשיו הם גם מטומטמים וגם נכים.

פורסם

יש מצב מגעיל בהרבה. זה המצב שבו גונבים את השלטים האלה מעל הגדרות ואז אנשים שבאמת לא מודעים למוקשים נכנסים לשדה (למרות שאני באמת לא מבין למה לחצות גדרות אם אין במקום שער אבל ניחא)

פורסם

לפי הכתבה זה קרה ליד הר אביטל - כל הסביבה של ההר הזה ממוקשת, ושדות המוקשים מסומנים בשלטים ברורים ובגדרות. צריך לרדת לפחות מטר של שלג כדי להסתיר אותם, וברור שזה לא המצב.

לא זו אף זו: שבכבישים עצמם יש שילוט ברור המזהיר מפני ירידה מעבר לשוליים מחמת סכנת המוקשים.

שמעתי היום ברדיו אחד שטייל במקום. לדבריו נכון שהיתה גדר וראו אותה בבירור, אבל היה גם מקום שם היה כמו שער כלומר פתח כזה בגדר שלא היתה שלמה ואפשר היה לעבור שם מעל הגדר. אז המשטרה לא בסדר שלא שלחו שוטרים למנוע מהם לעבור דרך הפתח שנפרץ בגדר למרות שברור שזה פתח מקרי שלא מוביל לשום מקום ולמרות שהצדדים היתה גדר תלתלית ושלטים.

הבנתם את זה?

פורסם

כשהייתי ילד הייתי מטייל עם ההורים שלי בשטחים האלה כאילו אין מחר, גם כשהיה שלג.

והפלא ופלא-לא התפוצץ לידי אף מוקש.

אני מכיר טוב את המקום הזה, והאצבע המאשימה שלי היא כלפי ההורים בלבד.

פורסם

מוזר שאתם מאשימים את ההורים שאשר הובהר שאכן הייתה בעיה בשילוט.

פורסם

בנוסף לכך, בגלל שמדובר במקום הררי עם סחף, המוקשים לא תמיד יהיו במקום שבו השלט נמצא אלא כמה מטרים או עשרות מטרים מתחת למיקום של השלט (אם הוא ל הרוס, כפי שהראו בתמונה שמצורפת לכתבה).

פורסם

אם יירד שלג באותו יום אז אתם יודעים שקשה לראות את השלטים וכו'.

יכול להיות שבאזור שהם עברו בו השלטים היו מתחת לשלג או משהו כזה.

אני לא מאמין שהורים יסכנו את חיי כל משפחתם למען הטיול. לפי מה שהילד והאב אומרים לא היו שלטים + גדרות.

וגם אם כן אתם לא צריכים להשפיל אותם על זה, תחשבו מה היה קורה אם זה היה המשפחה שלכם. שבכל הפורומים כולם מדברים עד כמה הם טיפשים, הם סבלו מספיק!

פורסם

הם סבלו בגלל מעשה שהם עשו. אתה מצפה ממני לרחם על מישהו שעלה שיכור על ההגה והתרסק?

פורסם

זה בדיוק הקטע!, מספיק לבן אדם שהוא נפגע ממשהו ועכשיו עוד אנשים אומרים לו שהוא דביל.

בדיוק כמו התקשורת, תקן אותי אם אני טועה. (תקשורת = אנשים שנדחפים לאנשים לחיים)

פורסם

עדיף תרחם על חולי סכרת, חולי סרטן, חולי CF ועוד אנשים שנפגעו ממשהו שלא באשמתם.

אנשים צריכים להבין שלמעשים יש השלכות.

וכן אחת ההשלכות של לעבור גדרות ושילוט זה העובדה שאתה עשוי לשמוע "קליק, בום"

פורסם

לא חסרים מרקומות בגולן שהשלטים נגנבו מהם, אני לא הייתי שם אז אני לא יודע מה קרה אם היה שלט או לא, מה שאני יודע

זה שיש שם מלא מלא שדות מוקשים כמו גם מלא שדות מרעה שגם מגודרים, הכל שאלה של אם היה שם שלט או לא, אני נוטה

להאמין למי שהיה שם יותר מאשר למי שחכם אחרי המעשה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים