פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מחבר אם היה לי דבר כזה שנקרא סבלנות אז לא הייתי פותחת את התרד הזה... חחיש לי בעיה עם לחכות...אין מצב בלי מכס?? אוףףףף
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים יש מצב, זה רק תלוי כמה העיניים שלך יפות. אם את כ"כ רוצה תחסכי קצת כסף ותזמיני כבר... למרות שאני אישית הבאתי דרך מישהו את הE75 ב2000 שקל פחות ממה שפלאפון מוכרים אותו
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מחבר לא יודעת למה זה קשור לעיניים יפות.. .חחחח אבל יש לי עיניים כחולות-ירוקות אני מתה לאייפון כבר! אין לי סבלנות וזה ממש מעצבן שהחברות סלולר פה מוכרות את המכשיר במחיר כזהההההההה גבוה
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים האמת גם לי יש עיניים כחולות ירוקות (כחול עם קצת ירוק במרכז).יש לי גם אייפון, היה לי שכל והזדמנות לקנות מזמן בארה"ב, יש לי את הדור הראשון, שעלה לי 400$אבל הוא נפל לי והמסך קצת מקולקל, אז היגיע הזמן להחליף לדור החדש, וגם נגמר לי המקום (8 גיגה).בדור החדש יש יותר מקום, הוא יותר המהיר, ויש GPS.המחיר בארץ ממש מגוחך, מי שקונה במחיר כזה ממש פרייר.
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מחבר כן חופשיאני לא אקנה בחיים במחיר כזה, מה השתגעתי??.אני מאוד רוצה אייפון אבל יש גבול, מחיר כזה זה פשוט לא שפויאם אני אצליח למצוא משהו זול אז אני אקנהיש למישהו הצעות נוספות שאפשר לקנות אייפון מחול?
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים זה שיש לכם אפשרות לקנות ביותר זול לא אומר שאחרים הם פראיירים..לא לכולם יש מי שנוסע לארה"ב ולא כל מי שנוסע לשם גם מסכים לקנות, היום זה אפילו מפחיד להגיד שאתה טסכי יקפצו עליך 5 אנשים "תביא לי אייפון!" לקנות בחו"ל בזול, ואז לצרוב איכשהו גירסה עיברית או לא יודע מה ואם נהרס משהו קטן נגמר הסיפור!מי צריך חרא כזה? אתם כלכך מתלהבים מהמכשיר שאתם מוכנים לכל דבר?אחריות\ביטוח חרא.. לשלוח לפה לשלוח לשם..סתם בלגן בשביל גימיק יפה.אני לא אומר וואלה גם אני הייתי רוצה אייפון, אבל בטח לא בתנאים שיש כרגע..כשאני קונה משהו אני רוצה אחריות בהתאם
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים מי ישמע איזו אחריות וביטוח יש בארץ...אחריות יצרן לשנה שלא מכסה כלום..ביטוח 30-60 שקל בחודש רק ביטוח שגם בעצמו מערב השתתפות עצמית ברוב המקרים
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים מחבר זה שיש לכם אפשרות לקנות ביותר זול לא אומר שאחרים הם פראיירים..לא לכולם יש מי שנוסע לארה"ב ולא כל מי שנוסע לשם גם מסכים לקנות, היום זה אפילו מפחיד להגיד שאתה טסכי יקפצו עליך 5 אנשים "תביא לי אייפון!" לקנות בחו"ל בזול, ואז לצרוב איכשהו גירסה עיברית או לא יודע מה ואם נהרס משהו קטן נגמר הסיפור!מי צריך חרא כזה? אתם כלכך מתלהבים מהמכשיר שאתם מוכנים לכל דבר?אחריות\ביטוח חרא.. לשלוח לפה לשלוח לשם..סתם בלגן בשביל גימיק יפה.אני לא אומר וואלה גם אני הייתי רוצה אייפון, אבל בטח לא בתנאים שיש כרגע..כשאני קונה משהו אני רוצה אחריות בהתאםאז ככה, לא אמרתי שמי שקונה פה הוא פראייר... אני פשוט לא מוכנה לקנות במחיר כזה זה הכל.דבר שני למה לקנות בארץ כל כך יקר אם אפשר להזמין מחול, לשלם מכס ומשלוח ועדיין יהיה זול יותר?דבר שלישי, לגבי התיקונים והאחריות, shai11 צודק, גם האחריות פה היא לא משהו, ובטח שהחברות הסלולר לא ממש מסתכלותעלייך ברגע שאתה צריך לממש אחריות אלא רק מתי שאתה רוצה לקנות משהו אז פתאום הם כל כך נדיבים ונחמדים....ולגבי התיקונים, זאת ממש לא הבעיה, היום בארץ יש כל כך הרבה מקומות שמתקנים אייפונים, כולל חבר של אחותי שעובד באורנגוזה התפקיד שלו שם... כך שחלקי חילוף או דברים כאלה ממש לא הבעיה...הבעיה היחידה היא לקנות אותו ולהביא לארץ.
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים מחבר אתה מתכוון מאיביי וכאלה?אין לי מושג איך אפשר לבדוק.ברור שזה יעלה יותר זול מפה... הכל עולה יותר זול מפה.... זה מתסתכל.
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים Iphone 3GS 16GBשליחה לישראל - בערך 4200 שקלשליחה לארה"ב - 3040 שקלאם תשאלי אותי המכשיר הזה לא שווה גם 3000 שקל, אני לא יודע מה אתם מוצאים בו.
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים מחבר לא זה מחיר מוגזם גםאני מדברת על 400 דולר למכשיר בערך... זה נורמלי מבחינתיכנראה שאני אמצא פתרוןתודה!
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים אין לי מושג איך הבנתם שאמרתי שהאחריות פה טובה : אחריות\ביטוח חרא.. לשלוח לפה לשלוח לשם..
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים מחבר סליחה. אז לא הבנתי אותך נכוןאבל בכל מקרה אני לא אקנה בארץ כי המחירים פה גבוהים מידי.... וללא הצדקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.