עבור לתוכן

איך מדביקים את ה SENSOR של חיישן טמפרטורה ?

Featured Replies

פורסם

איך מדביקים את החיישן של הטמפרטורה על המעבד , ומהאווררים , כונן קשיח ? למישהו יש תמונה ? אני רוצה להתקין SENTRY 2 במחשב .

פורסם

הייתי שם את החיישן בין הצלעות של ה- COOLER של המעבד.

פורסם
  • מחבר

אפשר בין הצלעות ואפשר על המשטח הישר שלו ... הקטע שאם אני שם אותו בין הצלעות יש שם מדבקה איך להדביק ? המעבדה לא תתפוס , ועל כונן קשיח איך שמים ? לאף אחד אין תמונות ? אפילו ברשת אי אפשר למצוא .

פורסם

למעבד ? אתה לא יכול להדביק אותו למעבד..אלה לצדדים שלו..ככה שלא יפריע למגע בין הקירור למטח המעבד עצמו..

ולא הבנתי מה צריך תמונות בשביל זה..כונן קשיח ? קח סרט דביק שקוף (סיילוטייפ בשפה העממית) ותדביק אותו..

ואתה לא מוצא כי זה :facepalm: לכל הרכיבים הללו יש כבר חיישן פנימי..למה צריך עוד אחד בחוץ ?

פורסם
  • מחבר

1. חיישן מזייף בביוס ?

2.שאני ב O.S. אני תלוי בתוכנות ורובן מזייפות גם , בביוס מראה 25 הכי נמוך וב OS מראה 22

3. אני רוצה לראות את הטמפרטורה בפאנל לא להיות תלוי בביוס ובתוכנות למינהן .

פורסם

החיישנים לא מזייפים הם פשוט מחשבים שונה טמפרטורה, תבדוק את נקודת הTJMAX הספציפית במעבד שלך ותגדיר את התוכנה כך שתדע בידיוק מה טמפ' שלך.

הדבקה חאפרית של חיישן על המעבד היא דבר כמעת הזוי לעשות.

פורסם

זה כולה פאנל :nixweiss:

כך או כך שום דבר לא מתקרב לרמת הדיוק של הדיודות בתוך המערכת עצמה ולכן תעשה כמו שאמרתי לך, תשתמש בחישוב לפי TJMAX והכל יהיה בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

חישוב TJMAX ? מה ? מו ? מי ? ראיתי שיש מכשיר מיוחד של אלקטרוניקה מקצועי שמודד רק טמפרטורות אולי אני אשתמש בו .

פורסם

איזה מעבד יש לך? E4600?

הTJMAX תלוי בסטפינג של המעבד, אם הסטפינג הוא B3 למשל אז הTJMAX יהיה 70 מעלות

ואם הסטפינג הוא G0 או M0 אז הTJMAX יהיה 80 מעלות

אתה מוריד REALTEMP, נכנס להגדרות ומזין שם TJMAX לפי הסטפינג.

סע לשלום, יש לך טמפ' מדוייקת.

פורסם
  • מחבר

רשום סטפינג D , רוויזן M0 , המחדל ברירה הוא 90 מעלות מראה מעבד - 33/30 באברסט הוא מראה 22/29 , להוריד ל 80 ? ומה זה Distance to tj max ?

עריכה :

שאני מוריד את זה ל 80 המעלות של המעבד צונחות ב 10 מעלות זה לא הגיוני 22/19 ככה מראה לי , ולפי ה M0 איך אתה יודע לרשום 70,80,90 ?

פורסם

תגדיר את התוכנה REALTEMP לעבוד לפי TJMAX של 80 מעלות, כל תקבל את הטמפ' המדוייקת של הליבות במעבד שלך.

TJMAX מבחינתך היא נקודה שבא המעבד מכבה את עצמו בהתחממות יתר, נקודה שאתה לא רוצה להגיע אליה, ולכן distance to TJmax זה כמה אתה רחוק משם, למשל רושם לך בDISTANCE 30 מעלות משמע אתה ב50.

פורסם
  • מחבר

התוכנה מזייפת זה לא הגיוני איך בביוס שהמחשב לא במאמץ הוא מראה 24-29 מעלות ובמערכת ההפעלה בזמן מאמץ הוא מראה 23/22 פשוט לא הגיוני שאני מעלה מ 80 ל 90 זה כבר נראה הגיוני 33 מעלות +- , יש לי E4600 M0 .

פורסם

אז תעלה ל90 רק בשביל שיהיה לך הגיון, אני הסברתי מה שאני יכול, בהצלחה בהמשך דרכך.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהטמפרטורה בעבודה יותר נמוכה מהטמפרטורה במנוחה בביוס ? למה אתה מתחמק מהתשובה ? 22-20 במערכת ההפעלה ו 24- 29 בביוס ? או שאין לך תשובה וזה גם בסדר ברשת ראיתי גם 85 , לא משנה נשאל מי שיודע .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים