עבור לתוכן

המסך שלי כבה באמצע משחקים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי לשאול אם מישהו שמע על הבעייה הזו שיש לי ..?

בזמן שאני משחק פתאום המסך כבה ונכנס לסטנד ביי. מערכת חלונות XP - SP1 ודרייוורים אומגה.

בדרייוורים CAT 3.7 שהיו לי עד עכשיו זה היה קורה גם אבל בתדירות נמוכה יותר.. אולי אחת לכמה ימים ועכשיו זה אחרי

שעה של משחק פחות או יותר. אני בכלל לא בטוח שזה קשור לדרייוורים ולא כל כך בא לי להוריד אותם כי הם פשוט אדירים מבחינת

התמונה והביצועים לפי מה שעד עכשיו ראיתי...

למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות ? אולי ספק חלש מדי? יש מצב בביוס לעלות את התדר של AGP ל 1.6 - 1.7 זה יכול לעזור ?

כרגע אצלי זה על AUTO . אם אני לא טועה AUTO זה 1.5 . אם אני אשנה את זה ויעלה ב 0.1 ל 1.6 זה יכול לפגוע בכרטיס ?

סליחה שפוצצתי אותכם עם הרבה שאלות אבל אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי כי זה משגע אותי.

תודה לכולם.

נ.ב - הספק שלי הוא CODEGEN 400 W שדווקא אמרו לי שלמרות שהוא ג'נרי הוא יחסית חזק ויציב. אבל אם אני טועה תתקנו אותי.

מפרט מחשב למי שצריך יש במפרט.

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ אבל אף אחד לא רשם לי תגובה מאתמול והבעייה שלי לא נראית לי כל כך נדירה שאף אחד לא יכול לתת לי עצות

מה אפשר לעשות במקרה כזה.. אז בכל זאת אני מאוד אשמח אם מישהו יקדיש 2 דקות מזמנו וארשום לי מה דעתו אפשר לעשות .

תודה.

פורסם

אם אתה מכבה ומדליק את המסך מחדש מה קורה?

פורסם

תנסה להחליף דרייברים ואם זה לא יקרה יותר אז אל תתקין את האומגה יותר

פורסם

יש מצב שזה הספק כוח . תנסה להשיג ממישהו ספק חלופי ותחליף ותראה אם זו הבעייה .

פורסם

אם אתה מכבה ומדליק את המסך מחדש מה קורה?

תענה^^ :)

זה יכול להיות קשור גם להתחממות, הכרטיס עם דרייברים אומגה מתאמץ יותר וכנראה שמתחמם יותר, ושם נגרמת התחממות.

פורסם

אחי גם לי זה קרה אותו בעיה מוזרה כמו שלך בדיוק שאני משחק באיזה משחק מסוים המסך והמחשב נכנס לStandBy

זה ממש מוזר כי זה לא קרה לי אף פעם ואני משתמש אם הדריורים האלה כמו שלך כבר הרבה זמן

ודרך אגב פתחתי את המחשב בדקתי אם יש לי אווק על המאורים שלי ואין לי כלום והמאורר של הכרטיס מסך עובד בסדר גמור

זה בעיה ממש מוזרה ואני מקווה שיש בפורום הזה מישהו שיכול לעזור לשנינו

פורסם

לי גם הייתה בעיה שכל פעם שנכנסתי למשחק מסויים המסך היה מפסיק להגיב והייתי צריך לאתחל. אז הורדתי את הדרייברים ללוח האם (intel Chipset Accelerator), כי אמרו לי שהבעיה היא בAGP והתקנתי את הדרייברים והבעיה תוקנה. אני לא יודע אם זה יתקן לך את זה, אבל אין לך מה להפסיד.

פורסם

אחי תגיד אצלך מחובר הtv out לטלויזיה כול הזמן איפלו מתי שאתה משחק

פורסם

טוב קרה לי בדיוק אותו דבר בכרטיס הישן שלי ןאני אומר לך בןדאות שזו בעיה של דריברים

תחזיר למקורים של ati וזה לא יקרה לך יותר

פורסם
  • מחבר

קודם כל סליחה על התגובה המאוחרת פשוט לא היה לי כלכך חשק להיות היום ליד המחשב.. תודה לכל התגובות.

בכל מקרה אני לא מחבר בכלל לא מחובר לטלביזיה עם הכרטיס אז זה לא רלוונטי.

יכול להיות שיש קשר מסויים לדרייוורים אבל אני לא כלכך בטוח . אני אחזור ( בצער רב.. ) לדרייוורים CAT 3.7 ואני מקווה

שזה לא יחזור . יש לי הרגשה בכל זאת שמדובר ב VOLTAGE של ה DDR בביוס. אני אנסה לעלות ב 0.1 ונראה מה יהיה..

אני מקווה לא לפגוע בכרטיס ::)

פורסם

אני מבין שהסתדת כבר וחזרת לדרייברים של ATI.

אבל אני חייב להבין למה התקנת דרייברים אומגה??? לפי מה שאני יודע הם משמשים לפתיחת צינורות עיבוד ומשמשים רק משתמשים שרוצים ויש להם רק 4צינורות! ולפי מה שאני יודע ל9800NP יש 8 צינורות אז למה?<??

פורסם

לדרייברים של אומגה יש כמה מצבים: אחד משפר את הביצועים בכלליות, אחר פותח את הציונורות של ה9800SE ואחר דבר דומה ל9500

פורסם

אוקיי, תודה על ההסבר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים