עבור לתוכן

בעייה ברמקולים MICROLAB X13 הסאב מפסיק לעבוד.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה חודשים רכשתי את הרמקולים MICROLAB X13 ולאחרונה התחילה בעייה מאוד מציקה, הסאב מתכבה לבד, כאשר שתי הרמקולים ממשיכים לעבוד כרגיל.

אין איזה משהו מיוחד שגורם לסאב להתכבות זה קורה בצורה רנדומלית ביותר הוא יכול לעבוד בצורה תקינה במשך כמה שעות ואז פשוט למות, או שהוא יכול להתכבות גם אחרי חמש דקות, כיבוי והדלקה של הרמקולים מחזיר אותו לחיים אבל גם זה לזמן לא ידוע.

קישור למוצר: http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=293&bigclassid=15&smallclassid=73

הרמקולים מחוברים ל-XBOX ולטלויזיה ובשני המקרים הבעייה חוזרת גם כאשר חיברתי אותם למחשב הבעייה חזרה.

תודה מראש לעזורים :)

פורסם

אני מציע לפנות ליבואן או לחנות ממנה קנית, זה כנראה משהו שידרוש לפתוח את יחידת הבקרה וההגברה שלהם.

פורסם
  • מחבר

או קיי,

תודה רבה, הבעייה היא איך אני יוכל להוכיח להם שאכן יש בעייה כי רוב הזמן הם פועלים תקין.

פורסם

מה עוד אתה חושב שיכול לגרום לבעיה? זה קורה לא רק עם המחשב סימן שהבעיה ככל הנראה ברמקולים. זה נשמע כמו בעיה של מגעים או של יחידת הבקרה, אבל דורש התעסקות עם הלוח המודפס בפנים.

פורסם
  • מחבר

בהתחלה חשבתי שהבעייה היא שאולי הסאב מתחמם מדי ונכנס לאיזשהו מצב הגנה, אבל אז זה גם קרה בווליום מאוד נמוך.

ואתמול עשיתי ניסוי קטן הורדתי את רמת הווליום רק של הסאב לרמה מינימלית ככה שעדיין שומעים אותו אבל בקושי, ועבדתי עם הרמקולים במשך 6 שעות רצוף ולא הייתה שום בעייה.

פורסם

הסאב לא יכול להתחמם יותר מדיי. מה שיכול להתחמם זה המגבר, והסיכוי שזה יקרה בכאלה רמקולים הוא נמוך מאוד.

גם אם זו הבעיה, זה לא משהו תקין, וצריך לבדוק מה גורם לזה ולסדר את זה.

פורסם
  • מחבר

או קיי,

תודה רבה מחר אני אגש לחנות ממנה רכשתי את הרמקולים.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון-

אז ככה לפני יותר מחודש שלחתי את הרמקולים לתיקון, והיום קיבלתי מהם תשובה "שהכל תקין" ואין שום בעיה.

הם טוענים שהם שתמשו ברמקולים במשך חצי שעה ולאורך כל הזמן הזה הסאב עבד בצורה תקינה.

כרגע אני די אבוד ולא יודע מה לעשות, מה שחששתי שיקרה באמת קרה(שכשיגיע למעבדה אז הם יעבדו בצורה תקינה), איך אני יכול להוכיח להם שיש איזשהי בעייה?

פורסם

תצלם (וידאו עם סאונד) במשך כל הזמן שהרמקולים עובדים, במקרה שבהלך אותו יום לא קרה משהו תמחק ולמחרת תעשה שוב אותו דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים