פורסם 2010 בפברואר 515 שנים בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל לאתחל את עצמו לפעמים בצורה אקראית בלי סיבה, ואין לי ממש מושג מה הבעיה העיקרית?צרפתי קובץ מיומן הארועים עם 18 מהארועים האדומים האחרונים.כמעט כל הארועים מציגים את השגיאה הבאה:הקריאה ה- ScRegSetValueExW נכשלה עבור Type עם השגיאה הבאה:הגישה נדחתה.רק אחד מהם הוא קריטיהמערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי.ואחד נוסףמנהל ההתקן של Bluetooth ציפה לקבלת אירוע של HCI בגודל מסוים אך האירוע לא התקבל.תודה מראש לכולם על העזרה[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים איזה WINDOWS יש לך?תנסה לבדוק פה: http://www.google.com/search?hl=en&q=The+ScRegSetValueExW+call+failed&btnG=Google+Search
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים מחבר Windows 7 Ultimate x64 Version 6.1.7600.16399ואין לי תיקייה של minidump :-\, ובזמן האחרון היו לי הרבה בעיות עם הדרייבר האחרון של nvidia 196.21(מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור) בינתיים זה נפתר מאז שנתתי למערכת ההפעלה להתקין בעצמה את הדרייבר והיו איתחולים גם אז רק בתדירות יותר נמוכה.וכבר עשיתי חיפוש בגוגל על הבעיה, שמתי לב שפה-> http://www.windowsbbs.com/windows-xp/85696-scregsetvalueexw-call-failed-access-denied.html הבעיה נפתרה וזה היה בגלל "The root of this nasty problem was the earlier build of Kaspersky Internet security 2010" ולי יש eset smart security 4.0.474.0 .
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים מחבר התווספה לי שגיאה חדשה ביומן הארועיםכשל בלתי צפוי. קוד שגיאה: 490@01010004מזהה ארוע 1
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מחבר התקנתי את הIntel® Desktop Utilities היום בבוקר ולא מזמן ראיתי את ההודעה הבאה ושמתי לב לעוד אזהרה שם שאומרת לי שהמאורר של המעבד על 0 rpm פתחתי את המארז אבל אני רואה שהוא עובד ומסתובב ובeverest רוב הזמן הוא לא מופיע בcooling fans רק לפעמים רואים אותו על 400rpm או 800rpm , בדקתי טמפ' דרך HWMonitor הכל היה בסדר גמור (הטמפ' המקסימלית של היום 53 52 53 53 בעבודה רגילה על המחשב, בS&M במאמץ מלא הטמפ' הגיעו ל- 69 68 מעלות בכל ארבעת הליבות ) . קיבלתי עוד הודעת אזהרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.