עבור לתוכן

אתחולים פתאומיים של המחשב

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל לאתחל את עצמו לפעמים בצורה אקראית בלי סיבה, ואין לי ממש מושג מה הבעיה העיקרית?

צרפתי קובץ מיומן הארועים עם 18 מהארועים האדומים האחרונים.

כמעט כל הארועים מציגים את השגיאה הבאה:

‏‏הקריאה ה- ScRegSetValueExW נכשלה עבור Type עם השגיאה הבאה:

‏‏הגישה נדחתה.

רק אחד מהם הוא קריטי

‏‏המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי.

ואחד נוסף

‏‏מנהל ההתקן של Bluetooth ציפה לקבלת אירוע של HCI בגודל מסוים אך האירוע לא התקבל.

תודה מראש לכולם על העזרה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

Windows 7 Ultimate x64

Version 6.1.7600.16399

ואין לי תיקייה של minidump :-\, ובזמן האחרון היו לי הרבה בעיות עם הדרייבר האחרון של nvidia 196.21(מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור) בינתיים זה נפתר מאז שנתתי למערכת ההפעלה להתקין בעצמה את הדרייבר והיו איתחולים גם אז רק בתדירות יותר נמוכה.

וכבר עשיתי חיפוש בגוגל על הבעיה, שמתי לב שפה-> http://www.windowsbbs.com/windows-xp/85696-scregsetvalueexw-call-failed-access-denied.html הבעיה נפתרה וזה היה בגלל "The root of this nasty problem was the earlier build of Kaspersky Internet security 2010" ולי יש eset smart security 4.0.474.0 .

פורסם
  • מחבר

התווספה לי שגיאה חדשה ביומן הארועים

כשל בלתי צפוי. קוד שגיאה: 490@01010004

מזהה ארוע 1

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הIntel® Desktop Utilities היום בבוקר ולא מזמן ראיתי את ההודעה הבאה

nwgzmfq1hni5.jpg

ושמתי לב לעוד אזהרה שם שאומרת לי שהמאורר של המעבד על 0 rpm פתחתי את המארז אבל אני רואה שהוא עובד ומסתובב ובeverest רוב הזמן הוא לא מופיע בcooling fans רק לפעמים רואים אותו על 400rpm או 800rpm , בדקתי טמפ' דרך HWMonitor הכל היה בסדר גמור (הטמפ' המקסימלית של היום 53 52 53 53 בעבודה רגילה על המחשב, בS&M במאמץ מלא הטמפ' הגיעו ל- 69 68 מעלות בכל ארבעת הליבות ) .

קיבלתי עוד הודעת אזהרה

jzkymgz5wtzi.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים