עבור לתוכן

מחשב נייד ל"משחקים" -4.5-5k

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי ככול הניתן כמחשב ביתי, במסגרת התקציב כמובן. בין היתר עובדה כללית עם האינטרנט, תוכנות די כבדות כמו פוטושופ ,תוכנות קומפילציה ומשחקים. במשחקים הכוונה לרמה הבינונית, לא משהו מטורף.

חשבתי על DV6-1330EJ ו- DV6-1340EJ (שטיפה קשה יותר למצוא אותו בימים אלה). כרטיס המסך הוא HD 4650 שזה די מכובד אבל המעבד T6600 2.2GHz הוא טיפה חלש יחסית למצב בשוק כיום. הזיכרון גם כן, 2gb בלבד בדגם ה-1330, אבל זה ניתן לשדרוג.

השאלה היא האם מעבד כזה יהווה לצוואר בקבוק לכרטיס המסך והאם יש לכם הצעות אחרות במסגרת התקציב?

תודה מראש

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9617

הסיבה שבקושי ניתן למצוא את ה - הDV6-13XX,כנראה בגלל הכניסה של הסדרה ה-2XXX.

שים לב למפרט וכ.מסך,אני מאמין שאם תשלם במזומן תוכל להכניס זאת לתקציבך...

בכל אופן ה DV6-1330 - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8890 נמצא כאן במלאי כמו שאתה רואה,לפי בדיקה שנעשתה על שני כרטיסי המסך ה4650 מנצח את ה-GT320.

אתה יכול גם להכנס לכל היפרלינק של כרטיס ולראות מידע לפי משחקים.(הכרטיסים הנפוצים במחשבים של HP).

פורסם

הכ.מסך הנ"ל חלש בהרבה מהרדאון 4650.

פורסם
  • מחבר

האם יש משהו שיכול להוות תחליף ל-DV6-1330EJ? והשאלות הנוספות בהודעה הראשונה עדיין עומדות על תלן.

פורסם

הדיון שלך הוא דילמה שאני עומד בפניה כרגע.

התעניינתי ב1330 ובחוכמתי קפצתי וזכיתי במכרז ב 2130 אשר אותו אני מתכונן לבטל עכשיו (בעיקר בגלל שנה אחריות שהוא בא עימה וגם מאחר והכרטיס מסך חלש יותר).

לגבי המעבד, בהנחה שכמו שאתה רושם אתה הולך לשחק במשחקים ברמה "בינונית" אני לא מאמין שהוא יפריע לך יותר מדי, אם היית בונה על קרייסיס ברמה high הייתי חושב אולי אחרת.

אני בכל אופן כנראה יתפשר על ה1330 וישדרג זיכרון (shouldn't cost too much).

פורסם
  • מחבר

הדיון שלך הוא דילמה שאני עומד בפניה כרגע.

התעניינתי ב1330 ובחוכמתי קפצתי וזכיתי במכרז ב 2130 אשר אותו אני מתכונן לבטל עכשיו (בעיקר בגלל שנה אחריות שהוא בא עימה וגם מאחר והכרטיס מסך חלש יותר).

לגבי המעבד, בהנחה שכמו שאתה רושם אתה הולך לשחק במשחקים ברמה "בינונית" אני לא מאמין שהוא יפריע לך יותר מדי, אם היית בונה על קרייסיס ברמה high הייתי חושב אולי אחרת.

אני בכל אופן כנראה יתפשר על ה1330 וישדרג זיכרון (shouldn't cost too much).

אני בונה על קרייסיס על מדיום :P

פורסם
  • מחבר

כן, אבל המעבד לא נלקח בחשבון. מישהו יכול להציע עוד מחשבים עם מפרט דומה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים