עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג 3000-4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

השאלות ממש לא מטרידות אותי ואני עולה עליהם בשמחה, אבל אני מנסה ליעל את כל העסק..

תראה,

1. הזכרונות שלך בתדרים שאתה רחוק מלנצל (בעיקר בגימיינג) והם חלק מסדרת X (לא משהו קריטי בכלל בשבילך).

2. לגבי הדיסק הקשיח, ברור שיש יותר טובים, אבל לדוגמא הרד דיסק מסרה F3 של סמסונג (בעל מחיר זהה) ומשתלם יותר בכל בחינה. לא בודקים דיסק רק לפי נפח ומהירות הסיבוב שלו..

3. ספק 500W יהיה מעל ומעבר. אין שום בעיה לקחת ספק HEC והוא יהיה מספיק בשבילך.

4. הלוח משתלם יותר.

5. המארז פחות טוב ופחות משתלם.

6. הקירור שתקבל עם המעבד מאוד רועש.

קח את המפרט הראשון של YZ101.. הכי משתלם בשבילך.

פורסם
  • מחבר

לגבי המארז יאפ הבנתי שחשוב להחליף ואכן אני מתכוון להחליף אותו בANTEC300 ללא ספק.

בקשר לזיכרונות אומנם הדרישות שהצגתי אכן לא ידרשו את מלוא יכולת הזיכרונות הללו, אבל זהו מחשב שאני מתכנן להמשיך איתו לזמן רב ואשמח להחזיק בחלקים חשזקים שאוכל לסמוך שייספיקו לטכנלוגיות החדישות לזמן רב.

במידה והספק אכן טוב, האם ההבדל בין seasonic לHEC משמעותי?

בקשר ללוח אם והדיסק הקשיח(למרות שאני לא ממש בטוח אם מדובר עדיין בסמסונג או לא) אני אדאג להחליף גם כן.

על איזה קירור הייתי ממליץ כדי להחליף את הקירור של המעבד?

כמה משמעותי ההבדל בין 5850HD ל5770HD?(מבחינת המחיר ההבדל הוא 450ש"ח לצורך העניין)לפי כמה ביקורות שקראתי 5850 בהרבה יותר טוב בהתחשב בעובדה שאומרים ש5770 אפילו לא יותר טוב מ4870 :S

פורסם

אם תחליף חצי מהמפרט למה שלא תיקח את הראשון שהוצע לך וזהו?

אין קשר בין הדרישות שלך למה שכתבת בזכרונות..

בשביל הרזולוציה שלך, כמעט ולא תרגיש הבדל בכ"מ.

יש הבדל דיי גדול בין SS לHEC, אבל הוא לא קריטי בשבילך.

קירור שיעשה את העבודה טוב ויהיה שקט:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1195

פורסם
  • מחבר

מכייון שאני כן מעוניין לדבוק ב5850HD... אומנם הדרישות שציינ תי נמוכות אבל אני כן מתכנן להשתמש במחשב לדברים נוספים בהמשך ואני לא רואה סיבה להשקיע עכשיו מעט יותר בשביל לקבל תוצאות טובות יותר.

אני מקבל את החלקים במחירים מוזלים... ככה שאני אכן מעדיף להשתמש במלוא התקציב למחשב ברמה כמה שיותר גבוהה ולכן גם אם בשלב זה אני לא אנצל את מלוא יכולת החומרה אני כן מעוניין שתהיה לי האפשרות.

אשמח אם תוכל להתאים את המפרט אשר המלצת אליו בכל זאת לכ.מ 5850HD אם הדבר אפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים