עבור לתוכן

מפרט מחשב 6000 גמיש, לעבודה משרדית + HTPC 1080P (סה"כ 5 מסכים) + עריכת סרטים.

Featured Replies

פורסם

1. תבדוק שוב לגבי הלוח - נשמע לי מוזר. בכל מקרה אני בטוח שלוח ב~500-600 ש"ח + כרטיס הרחבה איכותי בהרבה ממה שעל הלוח עדיין יצא זול משמעותית. אין מצב שלא תמצא FW איכותי בסביבות ה-200 ש"ח וודאי שלכיוון ה-500 יש כרטיסי הרחבה סופר איכותיים. תתיעץ בפורום לוחות אם.

2. לגבי הכרטיס זה היה סתם TYPO שלי - תיקנתי. עדיין, גרסת ה-DDR2 לא תומכת ב-EYEFINITY אז ההערה שלי עדיין בעינה. תתקשר ל-IQPC ובקש את הדגם עם ה-DDR3 (או שתביא אותו מחנות אחרת - מעט פחות מומלץ).

3. לעשות OC תוכל תמיד לעשות אם יהיה צורך. המעבד יגביל אותך הרבה לפני הזכרונות.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לחסוך קצת אם אקח את הלוח בגירסת P55 ולא P55A, ללא תמיכה ב-USB3 ו-ESATA3. מה-spec הבנתי שאם אתה מרכי 2 כרטיסי מסך, ממילא 2 הפיצ'רים משונמכים למהירות רגילה. אני רק לא יודע אם זה קורה רק בשימוש ב-Crossfire או שמספיק ששני כ"מ מורכבים.

בנוסף - אין עדיין תפוצה רחבה של אביזרים הפועלים באחד המודים האלה ביעילות.

לגבי FW בלוחות זולים יותר - אבדוק שוב. מה שאני יודע זה שהיו הרבה בעיות עם אביזרים שמחוברים דרך FW, כשהשבב היה של VIA, והחברה פשוט התעלמה מבעיות ותלונות הלקוחות. בזמנו בזבזתי הרבה זמן על נסיונות למצוא פיתרון, עד שקניתי את המחשב הנוכחי שלי בעל MOBO של Gigabyte, ובעל FW בשבב של T.I. ומסרטת הוידאו (Sony RC1 DV) מזוהה ע"י המחשב ומעבירה סרטים בכיף. יכול להיות ש-VIA הוציאה מאז שבב חדש, שתומך לא רק בדיסקים חיצוניים אלא גם במסרטות, אך אני כבר לו סומך.

זרוקים אצלי איפושהוא 2-3 כרטיסי הרחבה כאלה, ללא שימוש. מה שהרגיז יותר היה שהמוכרים בחנויות לא ידעו מראש על איזה שבב מבוסס הכרטיס, וגם על האריזה לא כתוב. הדרך היחידה לדעת היא להרכיב, לנסות וכשלא עובד להשתמש בתוכנה כמו SI-Sandra כדי לדעת איזה שבב זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים