פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים אשמח להצעות חדשות.. קתודות בקרוב אם אתם רוצים לדעת משהו אתם יכולים לשאול הסרטון: http://avner.richard.free.fr/mafteachzipped.wmv 200K תודה לאבנר
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים אם אתם רוצים לדעת משהו אתם יכולים לשאול אני רוצה לדעת משהו!למה התמונות לא עובדות? ;D
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים מחבר מה עושים 2 הכפתורים האדומים?והדבר הזה על האלקטל זה מצלמה או מה...?1.זה לסידירום ולצורב הבלתי נראים שלא צילמתי בטעותשנמצאים מעליש לי את זה בסדר שאני יעלה בקרוב2.מצלמה + סוויץ
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים נחמד ביותר! יש משהו אחד שראיתי שעשית והוא לא כל כך אפקטיבי עכשיו, שמת מאורר בתחתית המארז אבל אין שום רווח בין המארז לשולחן אז אין לי מאיפה לקחת או להוציא אוויר אז לדעתי כדאי לך להגביה את המארז תוסיף למארז רגליים או משהו בסגנון
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים מחבר נחמד ביותר! יש משהו אחד שראיתי שעשית והוא לא כל כך אפקטיבי עכשיו, שמת מאורר בתחתית המארז אבל אין שום רווח בין המארז לשולחן אז אין לי מאיפה לקחת או להוציא אוויר אז לדעתי כדאי לך להגביה את המארז תוסיף למארז רגליים או משהו בסגנון צודק ידוע אני צריך לעשות גם מאוורר על הדלת אבל זה בעיה לעשות חור עגול
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים מחבר אני עדיין לא רואה את התמונותבגלל שזה על המחשב שלי ואין לי שרתומדי פעם אני סוגר כי זה אוכל לי את כל החיבור
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים נראה נחמד יותר מידי תמונות ותסדר קצת בפנים ותשים רגליים (או גלגלים) המאורר באמת נראה די חנוק
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים למה שלא תעלה את התמונות לתיקיית תמונות שיש ב walla ?נ.ב סחטיש מפתח יא כלי תמיד ידעתי שיש לך פוטנציאלעוד מהיום שראיתי אותך מופיע במעריב לנוער ידעתי שיש משהו טמון בתוכך :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.