עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח מחשב מחובר ל 32"

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש כרטיס מסך עדיף שיהיה שקט והתקציב שלי הוא עד 400 אבל אם זה ממש שווה את זה אני מוכן לשלם יותר

רוב המשחקים אני משחק ב PS3 אבל יש משחקים שאני לא מסוגל לשחק שם ואני חייב מחשב כמו MW2 (לא מסוגל לשחק את זה ב PS3)

המחשב שלי מחובר ל LCD 32" ורוב הזמן מריץ סרטים ב HD

המפרט שלי הוא

E8400

P31-ES3G

4GB RAM

8600GT

אה.. ושחכתי יש לי בעיה... יש לי עדיפות חזקה ל NVIDIA

תודה מראש !

פורסם

באיזה רזולוציה אתה אמור לשחק .?

בעיקרון אם זה NVIDIA אז תלך על 9600GT כרטיס מדהים ובפחות מ400 שקל אפשר להשיגו אם אינני טועה.

בקשר לרעש לא יודע מה רמת השקט שאתה רוצה אבל לרוב אם הסירקלציה אצלך במארז כמו שצריך לא אמור להיות בעיה של רעש והיה ורועש לך [לא מאמין] רכוש קירור צד שלישי ב100 שקלים.

פורסם
  • מחבר

פשוט יש לי כרגע 8600GT של LEADTEK

והוא מרעיש מאוד

הוא הדבר היחיד שמרעיש במחשב שלי

אם יש כרטיס ברמה גבוהה עם קירור פאסיבי אני אשמח לשמוע עליו ואני מוכן להגיע גם עד 600 ש"ח

פורסם

פאסיבי בטווח המחירים שלך זה 4670, בקצת מעבר לזה אפשר להשיג 4770 שמאחר וצריכת החשמל שלו נמוכה, גם מגיע בדרך כלל עם קירורים שקטים למדי (אקטיביים).

פורסם
  • מחבר

ומה המקביל של 4770 במחנה של nvidia ?

פורסם

9800GTX הוא הכרטיס שברמה של הHD4770 אבל הם לא בדיוק מתחרים כי ה9800GTX כבר לא מיוצר אז אפשר להגיד שהHD4770 חלש בקצת מה250GTS שהוא המתחרה של HD4850

פורסם
  • מחבר

אז עכשיו אני חושב יותר בכיוון של

GAINWARD GTS250

המחיר שלו הוא 570 ש"ח

השאלה אם הוא שקט

פורסם

ממליץ לך על NVIDIA מהסיבה הפשוטה שכרטיסים של AMD לא תומכים באופן מלא בהאצת חומרה

וכן, GTS250 של GAINWARD אמור להיות דיי שקט(בדר"כ GAINWARD מייצרת כרטיסי מסך עם קירור טוב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים